preload
Keuken Keuken nieuwbouwwoning

Altijd een Bruynzeel keuken die past in jouw nieuwbouwwoning

Heb jij een nieuwbouwwoning gekocht? Van harte gefeliciteerd! Er start een mooie periode waarin je jouw woning tot in de puntjes naar eigen smaak kan inrichten. Is Bruynzeel Keukens projectleverancier in jouw nieuwbouwproject? Lees dan verder. We geven je graag een kijkje in 10 belangrijke momenten uit jouw reis naar een nieuwe keuken.  

1: Start met het opdoen van inspiratie

Het is zover! Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en de voorpret kan beginnen. Er komen ontzettend veel keuzes op je af: van de vloer tot de kleur op de muur en van het bepalen van stroompunten tot wel of geen kraantje buiten. En dan een andere belangrijke uitdaging, het uitzoeken van jouw nieuwe keuken. De deadline voor het bepalen van uw definitieve keukeninstallatie nadert vaak snel. De aannemer heeft deze informatie nodig om het bouwproces optimaal te laten verlopen. Als projectleverancier zijn wij volledig op de hoogte van de mogelijkheden van jouw woning, waarmee wij advies op maat kunnen geven. Geen zorgen voor jou!

Bij Bruynzeel Keukens bieden we je op diverse manieren inspiratie. Zo ontvang je van ons een brochure speciaal gericht op jouw nieuwbouwproject. Hierin doen we een voorstel voor een functionele keukenopstelling passend bij de ruimte van de woning. Daarnaast geven we aan in welke andere kleuren en met welke andere keukenbladen en accessoires je deze keuken kunt kiezen. Op deze wijze helpen we je al een beetje op weg. 

Keukendeur


Wil je iets totaal anders dan in de brochure staat vermeld? Dat is zeker mogelijk. Je bent vrij om een keuken uit te kiezen die helemaal past bij jou. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze uitgebreide collectie of op onze inspiratiepagina en lees meer over de mogelijkheden. 

Kort na aankoop van de woning nemen wij vanuit Bruynzeel Keukens contact met je op. We plannen een afspraak bij de winkel die gekoppeld is aan het project. De collega’s in de winkel zijn volledig op de hoogte van alle details van het nieuwbouwproject en klaar om te luisteren naar jouw wensen en vragen. 

2: Onze aankoopadviseur maakt een 3D keukenontwerp passend bij jouw stijl, ruimte en budget

Op de dag van jouw afspraak in de winkel word je ontvangen door onze aankoopadviseur in de winkel. Hij of zij heeft zich vooraf al ingelezen in het project en is dus al op de hoogte van hoe de keukenruimte eruit ziet. Onder het genot van een kopje koffie of thee ga je met de aankoopadviseur in gesprek. Samen bespreken jullie wat je mooi vindt en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Niet alleen wordt er gekeken naar de kleuren en materialen van de keukendeuren en het keukenblad, maar ook wordt er gekeken naar de meest functionele keukenopstelling, de indeling van de kasten en de keuzes op het gebied van apparatuur. Stel alle vragen die je hebt, want we vinden het belangrijk dat we tot een keuken komen die echt helemaal past bij jou en jouw nieuwe woning! 

Ontwerpstudio

 

Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en een transparante offerte zodat je precies kunt zien welke prijs jouw keuken heeft. Ook geven we een indicatie van de kosten van het leidingwerk, zo weet je direct wat alles gaat kosten en heb je geen verassingen achteraf. Denk rustig na over dit voorstel. In deze fase is het vooral belangrijk dat je weet wat de keukenopstelling wordt en waar de apparatuur komt te zitten. Zo kan de aannemer op tijd aan de slag met de aanleg van het leidingwerk en elektriciteit. 

Ben je helemaal akkoord met het voorstel? Dan wordt er een koopovereenkomst gereed gemaakt. Na het tekenen van de koopovereenkomst gaan we verder voor je aan de slag.

 3: Afstemmen van alle informatie met de aannemer

Als projectleverancier van keukens werken we nauw samen met de aannemer die jouw woning bouwt. Nadat je de koopovereenkomst hebt getekend, gaan we aan de slag met de technische tekeningen. We zorgen ervoor dat alles dat nodig is om de keuken goed te laten werken, ingetekend wordt zodat de aannemer aan de slag kan met de bouw van de woning. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. 

4: Het checkgesprek: geef je laatste voorkeuren aan ons door

Zo’n 4 maanden voor de oplevering van de woning, is het mogelijk om een checkgesprek in te plannen. In dit gesprek nemen we alle onderdelen van de keuken nog eens met je door. Hierbij heb je de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen op het gebied van kleur of merk apparatuur. Heb je interesse in een checkgesprek? Geef dit dan tijdig aan ons door. Alle wijzigingen zijn mogelijk zolang dit geen invloed heeft op de keukeninstallatie. Deze is dan namelijk al vastgelegd.

Keukenblad

 

5: Inmeten van de keukenruimte in jouw nieuwe woning 

Onze projectleider maakt een afspraak met de aannemer om langs te komen op de bouw. Tijdens dit bezoek neemt hij de maten van jouw keukenruimte op en controleert hij de keukeninstallatie, zodat we precies weten wat voor keukenonderdelen we moeten produceren. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen. Tijdens de kijkdagen kun je je dus volledig focussen op de andere ruimtes in de woning. 

6: Productie van de keuken in de keukenfabriek

Nadat we je definitieve keuzes en de exacte maatvoering van de keukenonderdelen hebben ontvangen, starten we met de productie van de keuken. Dit doen we in onze moderne fabriek in Bergen op Zoom. We produceren de keukendeuren en kasten met veel zorg en aandacht, zodat je hier straks zo lang mogelijk van kunt genieten. Ook bieden we een fabrieksgarantie  op de keukenmeubelen van maar liefst 10 jaar. 

 

7: Afspraken maken over levering en montage

We bespreken met jou of je de keuken voor of na oplevering gemonteerd wilt hebben, rekening houdend met de afspraken die zijn gemaakt met de aannemer.  Beide varianten hebben voor en nadelen. We gaan graag met je in gesprek over wat voor jou het beste werkt. 
Kies je voor oplevering van de keuken na oplevering van de woning? Dan word je vlak voor oplevering van de woning gebeld om afspraken te maken over de levering en de montage.

8: De levering en montage van de keuken 

Heb je gekozen voor levering van de keuken na oplevering van de woning? Dan neemt onze  transporteur op de dag van levering contact met je op over het exacte tijdstip van levering. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is om alle dozen met onderdelen neer te zetten. Heb je de montage via Bruynzeel Keukens geregeld? Dan staat één werkdag na levering de monteur op de stoep voor de montage. Onze monteurs werken netjes en secuur.  Al het afval nemen ze mee zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. De keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd zodat je deze direct in gebruik kan nemen.

 

9: Oplevering

Onze projectleider neemt binnen enkele dagen contact met je op om een afspraak te maken om de keuken op te leveren. Samen lopen jullie de keuken helemaal na en zal onze projectleider je ook advies geven hoe je de apparaten kunt registeren op de website van de leverancier. Hiermee wordt de garantie op de keukenapparatuur verlengd.

10: Start met genieten!

De keuken is geplaatst en het is tijd om hem uit te proberen. Weet jij al wat het eerste wordt dat je gaat koken? Lees om zo lang mogelijk te genieten van je keuken ook onze onderhoudstips nog eens door. 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar. Mogelijk heb je toch nog vragen over jouw keuken. Ook dan staan we voor je klaar. Neem gerust contact op met jouw contactpersoon binnen Bruynzeel Keukens en we helpen je graag verder. 

Over Bruynzeel Keukens

Al jarenlang is Bruynzeel Keukens marktleider op de zakelijke markt. Van compacte keukens voor een klein stadsappartement tot een keukeneiland in een groot vrijstaand huis. Er is altijd een Bruynzeel keuken dat past in de nieuwbouwwoning. Door een intensieve samenwerking met ontwikkelaars en aannemers, zorgen we ervoor dat jij als koper van de woning helemaal wordt ontzorgd.  

Next 125

 

Bekijk onze collectie    Bekijk next 125

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.