Hoe doe jij keukeninspiratie op? Ontdek de mogelijkheden!

Hoe doe jij keukeninspiratie op? Ontdek de mogelijkheden!

Het is zover! Je hebt bouw- of verbouwplannen en ook de keuken is aan de beurt. Maar waar en hoe start je jouw zoektocht naar een nieuwe keuken? Wij helpen je graag op weg met de nodige keukeninspiratie. Altijd op een wijze die echt bij jou past. Lees meer over de mogelijkheden en kies een vorm van keukeninspiratie die jou aanspreekt of laat je inspireren door onze keukencollectie.

Inspiratieboek aanvragen Bekijk keukens

Maak een moodboard

Maak met deze Moodboard Maker in een paar stappen jouw keukenwensen visueel. Kies eerst je vloer en wandkleur en maak vervolgens een keuze uit onze keukendeuren, werkbladen, grepen en kranen.

Het resultaat? Een inspirerend moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Download het moodboard, deel het met vrienden of plaats het meteen op social media. Enthousiast geworden? Ga meteen aan de slag!

Moodboard maken

Keukenplanner Bruynzeel Keukens

Ontwerp zelf jouw ideale keuken in 3D

Nog een stapje verder? Ga dan aan de slag met de Keukenplanner. Met behulp van deze tool ontwerp je zelf thuis vanaf de bank een eerste 3D ontwerp van jouw ideale keuken. Probeer verschillende opstellingen in jouw keukenruimte en speel met kleuren en kasten. Ook makkelijk: sla je ontwerp op en ga in de winkel samen met een ervaren adviseur verder aan de slag met jouw eerste opzet. 

Maak 3D-ontwerp

Neem een kijkje in de keuken bij een ander

Iedereen die ooit een keuken heeft gekocht, stond voor dezelfde keuzes als waar jij nu voor staat. Neem dus ook eens een kijkje in de keuken bij een ander: je buurvrouw, oom, beste vrienden of collega. Vraag welke keuzes hij/zij heeft gemaakt en waarom. Wist je dat je ook digitaal een kijkje in de keuken kunt nemen? Op de website van Bruynzeel Keukens vind je diverse binnenkijkers waar je niet alleen hele mooie keukens kunt bekijken, maar ook interviews leest en video’s bekijkt met de trotse eigenaren. Zij vertellen uitgebreid welke keuzes zij hebben gemaakt in hun reis naar een nieuwe keuken. 

Binnenkijken bij

Bruynzeel keuken van De Huismuts

Kijk binnen in de keukens van tevreden klanten

Thuis bij 

Elke keuken die we bij Bruynzeel Keukens ontwerpen is volledig gebaseerd op de persoonlijke stijl, keukenruimte en wensen van onze klanten. We vinden het enorm leuk om te zien hoe de keukens uiteindelijk een totaalplaatje vormen met het interieur. Dagelijks worden er foto's gedeeld van tevreden klanten via #bruynzeelkeukens. Neem eens een kijkje in de keuken van tevreden klanten en laat je inspireren! 

Thuis bij bekijken

Leer online meer over stijlen en mogelijkheden

Steeds vaker oriënteert men eerst online, voordat er een daadwerkelijk bezoek gebracht wordt aan een adviseur of keukenwinkel. En dat is best logisch: online is een zee aan informatie te vinden die je kan helpen om straks de juiste keuzes te maken. Op de website van Bruynzeel Keukens vertellen we je graag meer: bijvoorbeeld over verschillende stijlen en kleuren zoals de landelijke keuken, de houten keuken en zwarte keukens. Maar ook over functionaliteit, duurzaamheid en diverse merken keukenapparatuur vind je meer informatie. 

Bruynzeel keuken Atlas roodbruin

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens

Ervaar en bekijk keukens in het echt

Hoe voelen de verschillende materialen? Welke tinten heeft de kleur van de keukendeur? En welke kast is voor jou het meest prettig als het gaat om het opbergen van de voorraad? Kom erachter door keukenwinkels te bezoeken en daar verschillende keukens in het echt te bekijken en ervaren. Je bent altijd van harte welkom om een van de Bruynzeel winkels binnen te lopen en zelf de diverse keukens te ervaren. Onze aankoopadviseurs voorzien je graag van vrijblijvende keukenadviezen. We nemen uitgebreid de tijd om je van praktische en inspirerende adviezen te voorzien. Daarnaast ontvang je een gratis 3D keukenontwerp met al jouw keukenwensen. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.