Keuken

Hoe doe jij keukeninspiratie op? Ontdek de mogelijkheden!

Het is zover! Je hebt bouw- of verbouwplannen en ook de keuken is aan de beurt. Maar waar en hoe start je jouw zoektocht naar een nieuwe keuken? Wij helpen je graag op weg met de nodige keukeninspiratie. Altijd op een wijze die echt bij je past. Lees meer over de mogelijkheden en kies een vorm van keukeninspiratie die jou aanspreekt. Natuurlijk kunnen ook meerdere vormen van inspiratie jou aanspreken.

Maak een moodboard

Een moodboard is een bord waar je de sfeer van jouw ideale keuken op kan creëren. Het wordt vaak gebruikt om een concept, idee, een gedachte of gevoel te visualiseren en is de perfecte manier om jouw interieurwensen visueel te maken. Knip de mooiste keuken ideeën, kleuren en materialen uit magazines en plak ze op een stuk karton of ga online aan de slag met de digitale Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens. In 10 simpele stappen creëer je een overzicht van al jouw keukenwensen. Helemaal handig is dat je jouw online moodboard gemakkelijk kunt delen met je partner, familie, vrienden en zelfs met een adviseur in de winkel.

moodboard


Ontwerp zelf jouw ideale keuken in 3D

Nog een stapje verder? Ga dan aan de slag met de Keukenplanner. Met behulp van deze tool ontwerp je zelf thuis vanaf de bank een eerste 3D ontwerp van jouw ideale keuken. Probeer verschillende opstellingen in jouw keukenruimte en speel met kleuren en kasten. Ook makkelijk: sla je ontwerp op en ga in de winkel samen met een ervaren adviseur verder aan de slag met jouw eerste opzet. 

Neem een kijkje in de keuken bij een ander

Iedereen die ooit een keuken heeft gekocht, stond voor dezelfde keuzes als waar jij nu voor staat. Neem dus ook eens een kijkje in de keuken bij een ander: je buurvrouw, oom, beste vrienden of collega. Vraag welke keuzes hij/zij heeft gemaakt en waarom. Wist je dat je ook digitaal een kijkje in de keuken kunt nemen? Op de website van Bruynzeel Keukens vind je diverse binnenkijkers waar je niet alleen hele mooie keukens kunt bekijken, maar ook interviews leest en video’s bekijkt met de trotse eigenaren. Zij vertellen uitgebreid welke keuzes zij hebben gemaakt in hun reis naar een nieuwe keuken. 

Liever plaatjes kijken? Ook dat is mogelijk. Dagelijks deelt men interieur- en keukeninspiratie via #bruynzeelkeukens. Neem hier snel een kijkje!  

Leer online meer over stijlen en mogelijkheden

Steeds vaker oriënteert men eerst online, voordat er een daadwerkelijk bezoek gebracht wordt aan een adviseur of keukenwinkel. En dat is best logisch: online is een zee aan informatie te vinden die je kan helpen om straks de juiste keuzes te maken. Op de website van Bruynzeel Keukens vertellen we je graag meer: bijvoorbeeld over verschillende stijlen en kleuren zoals de landelijke keuken, de houten keuken en zwarte keukens. Maar ook over functionaliteit, duurzaamheid en diverse merken keukenapparatuur vind je meer informatie. 

Bladeren, bladeren, bladeren in woon- en keukenmagazines

Maar ook in tijdschriften en magazines valt volop woon- en keukeninspiratie te halen. Zo publiceerde VT Wonen eerder dit jaar een heuse keukenspecial vol met inspiratie en tips. En bieden we je in ons eigen inspiratiemagazine niet alleen keukeninspiratie, maar ook recepten om uit te proberen in de keuken en tips op het gebied van keukenstyling. 

Ervaar en bekijk keukens in het echt

Hoe voelen de verschillende materialen? Welke tinten heeft de kleur van de keukendeur? En welke kast is voor jou het meest prettig als het gaat om het opbergen van de voorraad? Kom erachter door keukenwinkels te bezoeken en daar verschillende keukens in het echt te bekijken en ervaren. Je bent altijd van harte welkom om een van de Bruynzeel winkels binnen te lopen en zelf de diverse keukens te ervaren. De aankoopadviseurs van Bruynzeel Keukens voorzien je daarnaast graag van vrijblijvende keukenadviezen. Het is ook mogelijk vooraf een afspraak in te plannen in een van de winkels. De aankoopadviseur neemt uitgebreid de tijd om je niet alleen van praktische en inspirerende adviezen te voorzien, maar maakt tijdens deze afspraak ook een gratis 3D keukenontwerp waarin al jouw keukenwensen samen komen. 

Maak gebruik van online advies gegeven door ervaren aankoopadviseurs 

Thuis vanaf de bank gebruik maken van expertadvies live vanuit de keukenwinkel? Het is mogelijk met het online advies van Bruynzeel Keukens. Via een videoverbinding maak je kennis met een aankoopadviseur bij jou in de buurt. Hij of zij voorziet je van de nodige keukeninspiratie, informatie en beantwoord jouw vragen. 

online advies


Ga op kookworkshop en leer je apparatuur kennen

Heb je specifieke vragen over keukenapparatuur? Bij veel leveranciers van keukenapparatuur is het mogelijk een bezoek te brengen aan de eigen showrooms en experience centers. Hier krijg je uitgebreid advies over de eigenschappen en functies van verschillende apparaten. Helemaal leuk: je kunt bij veel leveranciers ook workshops volgen. Heb je bijvoorbeeld een keuken met een stoomoven  of inductiekookplaat aangeschaft? Met behulp van een kookworkshop haal je het optimale uit je apparaat en kook je de sterren van de hemel. 

Wat is jouw ultieme tip?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw keukeninspiratie. Heb jij een goede tip of wil je jouw keuken laten zien? Laat het weten via een van onze social media kanalen. Volg Bruynzeel Keukens op Instagram, Pinterest, Facebook of LinkedIn

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.