Garantie & Service aanvraag

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, png, gif.

Klantenservice & Garantie

Klantenservice

Nadat uw keuken in bestelling is genomen, kunt u bij de klantenservice van Bruynzeel Keukens terecht met al uw vragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0164-285599.

Update COVID-19 virus

Vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus krijgen we veel vragen binnen over onder andere de levering van keukens. Hierdoor is de reactietijd op uw e-mail en/of de wachttijd aan de telefoon mogelijk langer dan u van ons gewend bent. We willen bedanken voor uw begrip in deze situatie. Kijk op bruynzeelkeukens.nl/covid-19 voor actuele informatie over onze openingstijden en leveringen.

Garantie

Met Bruynzeel Keukens kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, die zijn opgenomen in onze garantiebepalingen.

Wanneer u een melding wilt maken bij de afdeling Garantie kunt u het online garantieformulier invullen op deze pagina. Vergeet niet uw ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kunt u vinden op de sticker in de gootsteenkast. U kunt ons ook een e-mail sturen, ons e-mail adres is:

klantenservice-garantie@bruynzeelkeukens.nl

  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
  • Download hier de garantiebepalingen
     

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor u werkt

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat de klantenservice zo snel mogelijk te hulp schiet. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. U kunt er dan ook altijd op vertrouwen dat wij alle zaken goed en netjes oplossen.

Garantie apparatuur

Voor apparatuur gelden de garantievoorwaarden van de toeleveranciers. Onze toeleveranciers verzorgen ook de garantie en service op deze onderdelen van de keuken. Wanneer u snel geholpen wenst te worden kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de toeleverancier. Hier vindt u de garantiebepalingen en de telefoonnummers.

Klachten 

Heeft u een klacht die betrekking heeft op de communicatie of de processen dan kunt u dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl.

Klik hier om meer te lezen over de levertijden van Bruynzeel Keukens.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.