preload

Garantie & Service aanvraag

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx xls xlsx jpg png gif.

Klantenservice & Garantie

Klantenservice

Nadat uw keuken in bestelling is genomen, kunt u bij de klantenservice van Bruynzeel Keukens terecht met al uw vragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. De afdeling Klantenservice is opgedeeld in teams. Het juiste telefoonnummer en emailadres van uw team vindt u in de correspondentie die u van ons ontvangen heeft (mail of brief).

Wij streven er naar u altijd binnen 5 werkdagen antwoord te geven. Mochten er enige tijd na gebruik problemen zijn ontstaan met uw keuken, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Garantie.

Garantie

Met Bruynzeel Keukens kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, die zijn opgenomen in onze garantiebepalingen.

Wanneer u een melding wilt maken bij de afdeling Garantie kunt u het online garantieformulier invullen op deze pagina. Vergeet niet uw ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kunt u vinden op de sticker in de gootsteenkast. De afdeling Garantie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op 0164-285599 (kies optie 1 en daarna optie 4) of u kunt een mail sturen aan klantenservice-garantie@bruynzeelkeukens.nl. 

  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
  • Download hier de garantiebepalingen
     

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor u werkt.

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat uw klantbegeleider zo snel mogelijk te hulp schiet. Ons servicetraject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen, dus u kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing.

Garantie apparatuur

Voor apparatuur gelden de garantievoorwaarden van de toeleveranciers. Onze toeleveranciers verzorgen ook de garantie en service op deze onderdelen van de keuken. Wanneer u snel geholpen wenst te worden kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de toeleverancier. Hier vindt u de garantiebepalingen en de telefoonnummers.

Klachten 

Heeft u een klacht die betrekking heeft op de communicatie of de processen dan kunt u dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl.

 

Klik hier om meer te lezen over de levertijden van Bruynzeel Keukens.

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×