Garantie & Service aanvraag

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, png, gif.

Klantenservice & Garantie

Klantenservice

Nadat de keuken in bestelling is genomen, kun je bij de klantenservice van Bruynzeel Keukens terecht met al jouw vragen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur voor particuliere klanten op telefoonnummer 0164-285599. Geen particuliere klant? Bel dan naar 0164-285000.

Garantie

Met Bruynzeel Keukens kies je voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op de aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, die zijn opgenomen in onze garantiebepalingen.

Wanneer je een melding wilt maken bij de afdeling Garantie kun je het online garantieformulier invullen op deze pagina. Vergeet niet het ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kun je vinden op de sticker in de gootsteenkast. Je kunt ons ook een e-mail sturen, ons e-mail adres is:

klantenservice-garantie@bruynzeelkeukens.nl

  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
  • Download hier de garantiebepalingen
     

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor jou werkt

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat de klantenservice zo snel mogelijk te hulp schiet. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Je kunt er dan ook altijd op vertrouwen dat wij alle zaken goed en netjes oplossen.

Garantie apparatuur

Voor apparatuur gelden de garantievoorwaarden van de toeleveranciers. Onze toeleveranciers verzorgen ook de garantie en service op deze onderdelen van de keuken. Wanneer je snel geholpen wenst te worden raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met de toeleverancier. Hier vind je de garantiebepalingen en de telefoonnummers.

Klachten 

Heb je een klacht die betrekking heeft op de communicatie of de processen dan kunt je dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.