preload

Service & Garantie aanvraag

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods jpg png gif.

Service & Garantie

Met Bruynzeel Keukens kies je voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op je aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen.

  • De afdeling Service en Garantie is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0164-285831 van maandag tot en met vrijdag van 8:00-12:00 uur. Overige meldingen kunnen worden gedaan middels het online service- en garantieformulier. Tijdens kantooruren worden ingezonden spoedzaken zo spoedig mogelijk behandeld.

 

  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
  • Download hier de garantiebepalingen

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor je werkt

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat je klantbegeleider je zo snel mogelijk te hulp schiet. Ons servicetraject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen, dus je kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing.

Service & Garantie formulier

Als je een vraag of opmerking hebt over je gekochte keuken, kun je dit melden via bijgaande online service-en garantieformulier. Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op. Vergeet niet je ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kun je vinden op de sticker in het gootsteenkastje.

Service & Garantie apparatuur

Voor apparatuur gelden de garantievoorwaarden van de toeleveranciers. Onze toeleveranciers verzorgen ook de service en garantie op deze onderdelen van de keuken. Wanneer je snel geholpen wenst te worden kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met de toeleverancier. Hier vind je de garantiebepalingen en de telefoonnummers.

Klacht 

Heb je  een klacht die betrekking heeft op de communicatie of processen dan kun je dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl. Als er iets is met je gekochte keuken, kun je dit aangeven via het bijgaande service-en garantieformulier. 

Klik hier om meer te lezen over de levertijden van Bruynzeel Keukens.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×