preload

Garantie & Service aanvraag

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx xls xlsx jpg png gif.

Klantenservice & Garantie

Klantenservice

Nadat uw keuken in bestelling is genomen kunt u altijd bij de klantenservice van Bruynzeel Keukens terecht met al uw vragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 op telefoonnummer: 0164-285831 of u kunt een mail sturen naar klantenservice@bruynzeelkeukens.nl. Wij streven ernaar u altijd binnen 5 werkdagen antwoord te geven. Mocht er enige tijd na gebruik problemen ontstaan met uw keuken, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Garantie & Service.

Klantenservice Garantie

Met Bruynzeel Keukens kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen.

  • De afdeling Klantenservice Garantie is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0164-285831 van maandag tot en met vrijdag van 8:00-12:00 uur. Overige meldingen kunnen worden gedaan middels het online garantie- en serviceformulier. Tijdens kantooruren worden ingezonden spoedzaken zo spoedig mogelijk behandeld.
  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
  • Download hier de garantiebepalingen

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor u werkt!

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat uw klantbegeleider u zo snel mogelijk te hulp schiet. Ons servicetraject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen, dus u kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing.

Garantie & Service formulier

Als u een vraag of opmerking hebt over uw gekochte keuken, kunt u dit melden via bijgaande online garantie-en serviceformulier. Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op. Vergeet niet uw ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kunt u vinden op de sticker in het gootsteenkastje.

Garantie & Service apparatuur

Voor apparatuur gelden de garantievoorwaarden van de toeleveranciers. Onze toeleveranciers verzorgen ook de garantie en service op deze onderdelen van de keuken. Wanneer u snel geholpen wenst te worden kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de toeleverancier. Bekijk deze lijst om direct een melding te maken bij de juiste toeleverancier.

Servicetips & Gebruikstips

Wij willen u graag van extra informatie voorzien, zodat u zo lang mogelijk van
uw nieuwe Bruynzeel keuken kunt genieten. Lees bijgaande tips goed door
voor een optimaal gebruik van uw keuken.

Klachten 

Heeft u  een klacht die betrekking heeft op de communicatie of processen dan kunt u dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl

Klik hier om meer te lezen over de levertijden van Bruynzeel Keukens.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×