preload

In zes stappen naar de keuken die werkt.

Inspiratie & Oriëntatie

Wij staan voor de keuken die werkt. Alleen gaat dat voor ons veel verder dan een keuken alleen. We doen er namelijk alles aan om het dagelijkse leven in het hele huishouden makkelijker te maken voor je. Maar omdat jij weer anders bent dan de buurman of je beste vriend, willen we graag weten wat jij belangrijk vindt. De zoektocht naar jouw nieuwe keuken start namelijk bij inspiratie en jouw oriëntatie daarin. 

Wat voor stijl vind je bijvoorbeeld mooi? Wat voor functionaliteiten zoek je in een keuken? Heb je veel opbergruimte nodig? En wat is eigenlijk de samenstelling van jouw huishouden?  Op social media en ons blog inspireren we met de laatste keukentrends en handige opbergtips die je eenvoudig opslaat in jouw favorieten. 

 

Daarnaast is het ook belangrijk dat je nadenkt over andere aspecten van je keuken. Hoe groot is bijvoorbeeld de beschikbare ruimte? Wat voor stijl spreekt je aan? Wat voor apparatuur past bij je? En wat budget wil je aan jouw keuken besteden? In onze vestigingen zijn altijd diverse keukenopstellingen te bekijken. Onze adviseurs kunnen je daarbij alles vertellen over de mogelijk materiaalkeuze en afwerking. Zo ben je goed voorbereid op de aanschaf van een nieuwe keuken die écht werkt voor jou. 

Doe inspiratie op   Kom kijken in de winkel

Aankoop

Bij Bruynzeel Keukens zien we het liefst dat je een keuken koopt die jarenlang voor jou werkt. Onze keukenadviseurs staan dan ook dagelijks voor je klaar om hierin met je mee te denken. Omdat we zeker willen zijn dat de keuken bij je past, geven we  je tijdens een persoonlijk gesprek graag advies op maat. Aan de hand van jouw wensen, voorkeuren en budget maken onze adviseurs hier een verrassend gratis 3D-ontwerp inclusief prijsvoorstel voor. 

 

 

Bij Bruynzeel Keukens hoef je niet te onderhandelen, want je krijgt direct de juiste prijs. Wel zo duidelijk en gemakkelijk. Alle onderdelen van jouw keuken, zoals kasten, bladen, apparatuur en accessoires, hebben hun eigen prijs. Daarmee bouw jij de keuken die werkt. Voor jou. Passend bij jouw budget. Ook het nauwkeurig inmeten, thuis bezorgen en professioneel monteren heeft een vaste prijs. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Geen kleine letters of ingewikkelde voorwaarden. Bovendien hoef je bij ons geen aanbetaling te doen. En wil je nog iets wijzigen? Bij ons geen probleem. Dat is nog eens ontspannen kiezen.

Maak een afspraak   Bekijk onze collectie

Voorbereiding

Wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt, gaat jouw keuken in onze Nederlandse fabriek (in Bergen op Zoom) in productie. Binnen 7 dagen na aankoop neemt de inmeetplanning contact met je op om een afspraak te maken om de keukenruimte op te meten. Tijdens dit bezoek worden er indien nodig afspraken met je gemaakt over de aan te houden maatvoering. Om er zeker van te zijn dat alles straks goed past en aangesloten kan worden, controleert onze orderverwerking aan de hand van de inmeetgegevens of het  keukenontwerp binnen de afmetingen van de keukenruimte past. Tevens maken zij een tekening voor je met alle aansluitpunten ten behoeve van de bestelde apparatuur. 

 

 

Belangrijk is dat alle aansluitpunten voor gas, water en elektra op de dag van montage aanwezig zijn. En dat de oude keuken verwijderd is. Andere handige werkzaamheden voordat de montage plaatsvindt? Plaats eventueel nieuwe vloertegels alvast. Dat is een stuk handiger dan achteraf!

Levering & Montage

Tussen de aankoop en levering van jouw keuken ligt ongeveer drie maanden. Zo’n vier weken voor de afgesproken leverweek nemen we telefonisch contact met je op om een leverweek af te stemmen. Niet lang daarna ontvang je een brief met de precieze afleverdag. Gevolgd door een tweede brief zes dagen voor levering met de richttijd van de bezorging. De precieze bezorgtijd ontvang je één dag voor levering per sms. 

Betaal je de factuur via een overschrijving? Zorg dan dat de betaling voor de levering rond is. Dat kan ook via iDEAL. We sturen je hierover altijd een e-mail. Pinbetaling bij de bezorger kan ook. Let er dan op dat je tijdelijk het limiet van je bank verhoogd. 

 

 

Tussen jouw aankoop en de bezorging heb je alle tijd om de ruimte voor te bereiden op de komst van jouw nieuwe keuken. De keuken wordt 1 of 2 dag(en) voor montage geleverd. De montage zelf duurt gemiddeld twee mandagen. Onze vakmannen vinden het altijd prettig als je daarbij aanwezig bent voor eventuele vragen. Ook is het handig en wel zo veilig dat tijdens het installeren van de keuken geen kleine kinderen of huisdieren rondlopen. Zo hebben onze vakmannen alle tijd en ruimte om jouw keuken in perfecte staat af te leveren.

Gebruik

Wanneer onze vakmannen klaar zijn, krijg je een uitgebreide instructie over hoe de keuken gebruikt moet worden. Of hoe je het werkblad bijvoorbeeld optimaal schoon houdt. Zo heb je ook nog alle kennis in huis om jarenlang plezier te hebben van jouw aankoop. Mocht je tijdens het dagelijkse gebruik van jouw keuken toch nog tegen iets aanlopen, neem dan contact op met de Klantenservice. Of kijk op de site voor tips. 

 

 

Daarnaast blijven we je ook graag na je aankoop stimuleren alles uit jouw nieuwe keuken te halen. Dat doen we onder andere op social media, via onze nieuwsbrief, ons inspiratiemagazine Smaak en op de website. We geven je hier allerlei tips, tricks en voorzien je van de laatste trends en stijladviezen. Simpelweg omdat we het belangrijk vinden dat je nog jaren plezier beleeft van jouw Bruynzeel keuken. Vraag nu geheel gratis ons inspiratiemagazine Smaak aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Bij Bruynzeel Keukens staan we voor kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij de Centrale Branchevereniging voor Wonen. Op jouw aankoop in één van onze vestigingen zijn dus altijd de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. 

Service & Garantie

 

 

Wij besteden veel zorg aan het ontwerp en de productie van onze functionele keukens. De materialen die we gebruiken zijn van goede kwaliteit en voorzien van diverse keurmerken. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Ook na de montage en de oplevering van je keuken blijven we betrokken. Je kunt altijd bij ons terecht. Want jouw keuken moet blijven werken.

Ondanks dat we alle zorg en aandacht aan jouw keuken besteden, kan het altijd voorkomen dat er toch nog iets niet helemaal in orde is. Onze afdeling Service & Garantie  helpt je zo snel mogelijk deze problemen doeltreffend op te lossen.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.