Ik heb een keuken gekocht

Heb jij bij ons een keuken gevonden die helemaal past bij jou? Gefeliciteerd! We begrijpen dat je zo snel mogelijk van jouw nieuwe keuken wilt genieten. Mogelijk heb je ook nog een aantal vragen over ons proces na aankoop. We vertellen je hier graag meer over. Heb je na het lezen van dit stuk nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Voorbereiding

Na aankoop van de keuken begint de voorbereidingsfase. Dit betekent onder meer dat we een afspraak met je plannen voor het inmeten van de keuken. Onze inmeter komt langs in jouw woning om de keukenruimte op te meten en alle gegevens door te geven aan onze productie. Zodra alle gegevens bekend zijn, kunnen we van start met de productie van jouw keuken in onze fabriek in Bergen op Zoom.

Tijdens het inmeten ontvang je een stappenplan dat je helpt de ruimte helemaal klaar te maken voor de plaatsing van de nieuwe keuken. We adviseren je dit stappenplan aandachtig door te nemen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de plaatsing van jouw nieuwe keuken. Vind je het fijn om nu al meer te weten? Dan kun je het stappenplan ook alvast online doornemen. 

Stappenplan voorbereiding

Bruynzeel Keukens als projectleverancier in jouw nieuwbouwwoning

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht via een project waar Bruynzeel Keukens projectleverancier is? Dan regelen wij de verdere voorbereidingsfase in overleg met de aannemer. Onze inmeter bezoekt de bouw op een met de aannemer afgestemd moment. Vervolgens stuurt hij de gegevens door naar onze productie en gaan we aan de slag met de productie van jouw nieuwe keuken.  

Levering en montage

Zo’n vier weken voor de afgesproken leverweek nemen we contact met je op om verdere afspraken te maken rondom de levering. We stemmen de exacte leverweek- en datum telefonisch met je af, waarna we je een schriftelijke bevestiging van deze leverdatum toesturen. In de week voorafgaand aan de levering ontvang je meer informatie over de richttijd van de levering. De precieze bezorgtijd ontvang je één dag voor levering per sms.  

Onze keukens worden bezorgd door Top Delivery Services. In onderstaande video vertellen we je meer over hoe deze levering eruit ziet en geven we je handige tips om rekening mee te houden: 


Heb je ervoor gekozen om de montage van de keuken via Bruynzeel Keukens af te nemen? Dan plannen we ook hier tijdig en in goed overleg een afspraak voor in. In de meeste gevallen plannen we de montage van de nieuwe keuken één dag na levering. De montage zelf duurt gemiddeld twee mandagen. We raden het aan om tijdens de montage van de keuken aanwezig te zijn, zodat vragen direct beantwoord kunnen worden. Ook is het handig en wel zo veilig dat tijdens het installeren van de keuken geen kleine kinderen of huisdieren rondlopen. Zo hebben onze vakmannen alle tijd en ruimte om jouw keuken in perfecte staat af te leveren.

Gebruik 

Het is zover! De nieuwe keuken is geplaatst en je kunt deze in gebruik nemen. Weet je al wat het eerste gerecht wordt dat je in deze keuken gaat koken? Heb je een stoomoven met sous-vide functie? Lees dan snel verder wat je hier allemaal mee kunt.  

Gezin in Bruynzeel keuken Staalblauw


We wensen je niet alleen heel veel kookplezier en gebruiksgemak. Daarnaast willen we je een aantal praktische tips geven na het plaatsen van je nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken: 

  • Op veel keukenapparatuur heb je een aantal jaren garantie. Om in aanmerking te komen voor deze garantie, is het belangrijk dat je de apparaten tijdig registreert bij de betreffende apparatenleverancier. Hoe je dit kan doen en wat de voorwaarden zijn, lees je op de website van de leverancier;  
  • Bedenk vooraf goed hoe jij je keukenkasten zo gemakkelijk mogelijk in kunt delen. Waar wil je je pannen wegzetten? En wat is een functionele plek voor het servies en kookgerei? Door alle kasten meteen juist in te delen, ervaar je nog meer gebruiksgemak; 
  • Lees onze gebruikstips en onderhoudstips, zodat je zolang mogelijk van jouw nieuwe keuken kunt genieten. 


Service en garantie 

Wij besteden veel zorg aan het ontwerp en de productie van onze functionele keukens. De materialen die we gebruiken zijn van goede kwaliteit en voorzien van diverse keurmerken. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons 10 jaar fabrieksgarantie. Ook na de montage en de oplevering van je keuken kun je bij ons terecht met je vragen.

Ondanks dat we alle zorg en aandacht aan jouw keuken besteden, kan het voorkomen dat er toch nog iets niet helemaal in orde is. Onze afdeling Service & Garantie helpt je zo snel mogelijk deze problemen doeltreffend op te lossen.

Neem contact op

Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Lees hier meer. 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.