preload

Afspraakformulier

Afspraak maken

Maak een ontwerpafspraak

Heb jij ook zo’n zin gekregen om met al je ideeën aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Dit doe je door de gegevens op deze pagina in te vullen. Vervolgens word je door ons gebeld om de afspraak te bevestigen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijk je samen met onze aankoopadviseur naar jouw wensen. Zo ontwerpen we uiteindelijk de keuken die helemaal past bij jou. 

We staan nog steeds voor je klaar

Ondanks dat de wereld er op dit moment anders uit ziet, staan we bij Bruynzeel Keukens voor je klaar binnen de geldende maatregelen. Op dit moment kun je gebruik maken van online advies. Met behulp van videobellen of een telefonische kennismakingsafspraak gaan we met je in gesprek en bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vraag in bijgaand formulier jouw afspraak aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op, wegens enorme drukte kan dit momenteel wat langer duren dan je van ons gewend bent. 

Vanaf 3 maart is er de mogelijkheid om op afspraak een bezoek aan een van onze winkels te brengen. Lees meer over deze mogelijkheid en de voorwaarden.  

Lees hier meer over onze online adviesmogelijkheid

Ik wil een afspraak in de winkel 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder!  

Marleen


Natuurlijk is het mogelijk om je moodboard mee te sturen. Zo kunnen we vooraf al kijken naar jouw stijl en met je meedenken over de mogelijkheden! 

Moodboard maken

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.