Kom langs voor persoonlijk advies

  • Voel en vergelijk meer dan 500 stalen in het keukenatelier;

  • Laat je informeren over alle mogelijkheden door onze aankoopadviseurs;

  • Kijk live mee hoe jouw keukenwensen in 3D tot leven komen tijdens een ontwerpgesprek;

  • Ga na het ontwerpgesprek naar huis met een eerlijke en transparante offerte.

Plan via onderstaand formulier een kort oriënterend gesprek van 1 uur in of ga voor een uitgebreider ontwerpgesprek van 2,5 uur waarbij je meteen een 3D-keukenontwerp met transparante offerte ontvangt.
Voor nieuwbouwwoningen waar wij projectleverancier zijn ontvang je een uitnodiging.

Meest gestelde vragen - afspraken

Zitten er kosten verbonden aan een afspraak, keukenontwerp of offerte?

Nee, het oriënterend gesprek en het ontwerpgesprek zijn geheel vrijblijvend. Er zitten geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast als je een afspraak maakt. We helpen je namelijk graag op een ontspannen manier verder met het samenstellen van jouw ideale keuken. 

De beschikbare tijdstippen komen bij mij niet uit, wat nu?

Is er in het afspraakformulier geen moment beschikbaar dat voor jou uitkomt? Neem dan even contact op met de winkel waar je een afspraak wilt inplannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Op de winkelpagina vind je zowel het e-mailadres als het telefoonnummer om in contact te komen met de betreffende winkel. 

Winkeloverzicht

Kan ik ook langskomen zonder afspraak?

Je bent altijd van harte welkom voor een rondje inspiratie in een van onze winkels. Wil je graag persoonlijk advies of meteen een 3D-ontwerp? Dan raden we wel aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weten we zeker dat één van onze aankoopadviseurs genoeg tijd heeft om jouw keukenwensen tot leven te brengen. 

Hoe lang duurt een afspraak?

Dit hangt af van het type afspraak dat je maakt. Een oriënterend gesprek duurt gemiddeld 1 uur en voor een ontwerpgesprek houden we 2,5 uur vrij. Wil je jouw huidige keuken aanpassen of uitbreiden? Houd dan 45 minuten aan om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat een afspraak wat korter of langer duurt dan gepland. 

Kan ik mijn afspraak later nog wijzigen?

Ja, dit kan. In de bevestigingsmail van je afspraak vind je een linkje om de afspraak te verzetten of te annuleren. Uiteraard kun je hiervoor ook direct contact opnemen met de betreffende winkel. 

Wat kan ik verwachten tijdens mijn afspraak?

Tijdens een afspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. Laat je inspireren door onze keukencollectie, maak de ideale combinatie van kleuren en materialen in het keukenatelier en laat jouw keukenwensen tot leven komen in onze 3D-ontwerpstudio. Kies je voor een ontwerpafspraak, dan krijg je meteen een transparante offerte mee naar huis. Je ziet hierin precies wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Onderhandelen is hierdoor niet nodig, wel zo ontspannen kiezen!

Ontdek in onderstaande video meer over hoe we te werk gaan tijdens een afspraak:

Hoe kan ik me voorbereiden op de afspraak?

Het is fijn als je voorafgaand aan de afspraak al een beeld hebt van jouw wensen. Ontdek in ons inspiratieboek welke opstellingen, kleuren en materialen jou aanspreken. Ook is het handig als je de afmetingen van de keukenruimte duidelijk hebt en weet wat jouw beschikbare budget is. Op die manier komen we samen makkelijker tot het ideale keukenontwerp. Ook als je nog niet helemaal weet wat je precies wilt, is het goed om een afspraak te maken. Onze aankoopadviseurs nemen je dan graag mee in alle mogelijkheden en vragen naar je wensen en gewoontes in en om de keuken om zo de basis te leggen voor jouw nieuwe keuken. 

Tip: Maak vooraf online een moodboard en stuur deze mee via het afspraakformulier. De aankoopadviseur heeft dan al een goed beeld van jouw stijl en dit maakt het makkelijker om samen tot het ideale ontwerp te komen.

Maak een moodboardVoor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.