Afspraakformulier

Je aanvraag betreft een voorkeursdatum. Gezien de drukte in de winkels is het mogelijk dat we je niet kunnen inplannen op de gewenste datum. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en de afspraak in te plannen bij de gekozen winkel.

Afspraak maken

Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Maatregelen Covid-19

Heb jij ook zo’n zin gekregen om met al je ideeën aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Dit doe je door de gegevens op deze pagina in te vullen. Vervolgens word je door ons gebeld om de afspraak te bevestigen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijk je samen met onze aankoopadviseur naar jouw wensen. Zo ontwerpen we uiteindelijk de keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer.

Marleen

 

Natuurlijk is het mogelijk om je moodboard mee te sturen. Zo kunnen we vooraf al kijken naar jouw stijl en met je meedenken over de mogelijkheden! 

Moodboard maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.