Digitaal inspiratieboek

Inspiratie op doen is voor iedereen anders

De één bladert graag op het gemak door een boek, de ander bekijkt het liever meteen online. Bekijk hier ons digitale inspiratieboek. Keukeninspiratie opdoen kan op verschillende manieren. Zoals altijd bieden we een uitgebreid kijkje in de keukencollectie. Maar er is nog meer mogelijk! Op elke pagina is een QR-code te vinden. Wanneer je de QR-code scant, vind je meer informatie over de keuken. Denk hierbij aan kleurmogelijkheden en de prijs. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een keuken in AR (Augmented Reality) te projecteren in je eigen ruimte met behulp van deze codes? 

Succesformule

Naast inspiratie, biedt het boek ook meer informatie over Bruynzeel Keukens. We vertellen je alles over ons vaste prijsbeleid, onze rijke geschiedenis, maatschappelijk verantwoord ondernemen én blijven innoveren in een steeds veranderende wereld.

Bekijk onze keukencollectie

Heb je jouw ideale keuken gevonden? 

We helpen je graag verder. In een persoonlijke ontwerpafspraak gaan we samen aan de slag om de keuken helemaal passend te maken bij jouw wensen. 

Afspraak maken

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.