Showroomkeukens

Op zoek naar een goedkope showroomkeuken? Neem een kijkje in ons actuele aanbod van complete showroomkeukens. Vind diverse afgeprijsde keukens passend bij jouw stijl en ruimte. Klik op de keuken voor meer informatie over de prijs, afmetingen, keukenapparatuur en de vestiging waar deze keuken staat. 

Showroomkeuken Quadro wit

Quadro wit - Den Haag Hogewal
van € 7.200,00
voor € 3.600,00

Showroomkeuken Atlas betongrijs

Atlas betongrijs - Dordrecht
van € 8.850,53
voor € 5.310,32

Showroomkeuken Laren kashmir

Laren kashmir - Dordrecht
van € 9.528,07
voor € 5.716,84

Showroomkeuken Atlas kader ruw eiken grijs

Atlas kader ruw eiken grijs - Amersfoort
van € 7.368,94
voor € 4.421,36

Showroomkeuken Laren Zwart i.c.m. Olympia Okergeel

Laren Zwart i.c.m. Olympia Okergeel - Amersfoort
van € 12.006,59
voor € 7.203,95

Showroomkeuken Atlas staal

Atlas staal - Amersfoort
van € 10.892,93
voor € 6.535,76

Showroomkeuken Optima Evora indigoblauw

Optima Evora indigoblauw - Amsterdam Villa Arena
van € 25.234,00
voor € 15.140,40

Showroomkeuken Atlas kristalwit

Atlas kristalwit - Amsterdam Villa Arena
van € 32.923,00
voor € 19.753,80

Showroomkeuken Optima accent zandgrijs

Optima accent zandgrijs - Amsterdam Villa Arena
van € 19.000,00
voor € 11.400,00

Bruynzeel Keukens showroomkeukens

Op zoek naar een goedkope showroomkeuken? Met enige regelmaat vindt er bij Bruynzeel Keukens showroomuitverkoop plaats. Bijvoorbeeld wanneer de huidige keukencollectie wordt vervangen door een nieuwe keukencollectie in de winkel of tijdens een verbouwing van onze winkel. Op deze pagina vind je alle actuele aanbiedingen van showroomkeukens bij Bruynzeel Keukens. Wees er snel bij, want een showroomuitverkoop is tijdelijk.

Goedkope showroomkeukens

Tijdens onze showroomuitverkoop bieden we verschillende showroommodellen uit ons keukenassortiment aan. Of je nu op zoek bent naar een industriële showroomkeuken of liever gaat voor een landelijke keuken: we hebben verschillende keukenmodellen in de aanbieding. Daarnaast zijn er ook diverse keuzemogelijkheden op het gebied van kleur. Van zwarte showroomkeukens tot witte keukens en van showroomkeukens in een eilandopstelling tot showroomkeukens in een hoek tegen lage prijzen. Kijk voor de exacte details bij de keuken van jouw voorkeur door erop te klikken.

Let op: soms vind je zelfs onze Piet Zwart keuken te koop als showroomkeuken. Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele aanbiedingen.

Showroomkeukens Nederland

Bruynzeel keukens heeft winkels gevestigd door heel Nederland. Ook onze keukens worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Wanneer showroomkeukens in de uitverkoop komen, is per vestiging verschillend (afhankelijk van eventuele uitbreidingen in de collectie en/of verbouwingen in een van onze vestigingen). Of er showroomuitverkoop is bij een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt, zie je gemakkelijk door te filteren bij het kopje vestiging. Bij elke keukenopstelling staat daarnaast vermeld in welke winkel je deze keuken in de uitverkoop terugvindt.

Keukenopstellingen

Bovenaan deze pagina vind je de mogelijkheid om te filteren op type opstelling. Hier kun je de keukenopstelling van jouw voorkeur vinden tussen onze showroomaanbiedingen. Zo zie je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel welke eilandkeukens er in de aanbieding zijn. Op zoek naar een rechte keuken, u-keuken, hoekkeuken of parallel keuken? Ook op deze keukenopstellingen kun je gemakkelijk filteren.

Showroomkeuken kopen

Heb je interesse om een van bovenstaande showroomkeukens te kopen? Neem dan contact op met de Bruynzeel vestiging waar de betreffende showroomkeuken staat aangeboden. Samen met onze aankoopadviseurs in de vestiging spreek je af wanneer je de keuken kunt ophalen.

Op zoek naar een andere keuken?

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om in een van onze winkels een keuken op maat te laten ontwerpen. Bruynzeel Keukens biedt een ruime keuze aan opstellingen, kleuren, materialen en apparatuur. Je bent van harte welkom in een van onze winkels of maak direct een afspraak.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.