preload

Showroomkeukens

Naast een keukenontwerp op maat, kun je bij Bruynzeel Keukens ook terecht voor goedkope showroomkeukens. Met enige regelmaat vindt er een showroomuitverkoop plaats. Dit gebeurt meestal wanneer de keukencollectie wordt vervangen met nieuwe keukenopstellingen of tijdens een verbouwing van onze winkel. Onderstaand vind je ons actuele aanbod van showroomkeukens. Je kunt gemakkelijk filteren per keukenopstelling en vestiging bij jou in de buurt. Per keuken staat aanvullende informatie over de prijs, afmetingen en de keukenapparatuur en accessoires in de keuken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een showroomkeuken in het echt te komen bekijken. Dit kan door vooraf een afspraak te maken in de winkel waar de showroomkeuken te vinden is. Met onze aankoopadviseur in de winkel, kan vervolgens een afspraak gemaakt worden wanneer je de keuken kunt ophalen. Voor je het weet staat de keuken niet meer in een van onze keukenwinkels, maar bij jou thuis!

Bruynzeel Keukens showroomkeukens

Op zoek naar een goedkope showroomkeuken? Met enige regelmaat vindt er bij Bruynzeel Keukens showroomuitverkoop plaats. Bijvoorbeeld wanneer de huidige keukencollectie wordt vervangen door een nieuwe keukencollectie in de winkel of tijdens een verbouwing van onze winkel. Op deze pagina vind je alle actuele aanbiedingen van showroomkeukens bij Bruynzeel Keukens. Wees er snel bij, want een showroomuitverkoop is tijdelijk.

Goedkope showroomkeukens

Tijdens onze showroomuitverkoop bieden we verschillende showroommodellen uit ons keukenassortiment aan. Of je nu op zoek bent naar een industriële showroomkeuken of liever gaat voor een landelijke keuken: we hebben verschillende keukenmodellen in de aanbieding. Daarnaast zijn er ook diverse keuzemogelijkheden op het gebied van kleur. Van zwarte showroomkeukens tot witte keukens en van showroomkeukens in een eilandopstelling tot showroomkeukens in een hoek tegen lage prijzen. Kijk voor de exacte details bij de keuken van jouw voorkeur door erop te klikken.

Let op: soms vind je zelfs onze Piet Zwart keuken te koop als showroomkeuken. Hou deze pagina in de gaten voor de meest actuele aanbiedingen.

Showroomkeukens Nederland

Bruynzeel keukens heeft winkels gevestigd door heel Nederland. Ook onze keukens worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Wanneer showroomkeukens in de uitverkoop komen, is per vestiging verschillend (afhankelijk van eventuele uitbreidingen in de collectie en/of verbouwingen in een van onze vestigingen). Of er showroomuitverkoop is bij een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt, zie je gemakkelijk door te filteren bij het kopje vestiging. Bij elke keukenopstelling staat daarnaast vermeld in welke winkel je deze keuken in de uitverkoop terugvindt.

Keukenopstellingen

Bovenaan deze pagina vind je de mogelijkheid om te filteren op type opstelling. Hier kun je de keukenopstelling van jouw voorkeur vinden tussen onze showroomaanbiedingen. Zo zie je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel welke eilandkeukens er in de aanbieding zijn. Op zoek naar een rechte keuken, u-keuken, hoekkeuken of parallel keuken? Ook op deze keukenopstellingen kun je gemakkelijk filteren.

Showroomkeuken kopen

Heb je interesse om een van bovenstaande showroomkeukens te kopen? Neem dan contact op met de Bruynzeel vestiging waar de betreffende showroomkeuken staat aangeboden. Samen met onze aankoopadviseurs in de vestiging spreek je af wanneer je de keuken kunt ophalen.

Op zoek naar een andere keuken?

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om in een van onze winkels een keuken op maat te laten ontwerpen. Bruynzeel Keukens biedt een ruime keuze aan opstellingen, kleuren, materialen en apparatuur. Je bent van harte welkom in een van onze winkels of maak direct een afspraak.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.