Onze keukencollectie

Neem een kijkje in onze uitgebreide keukencollectie. Deze keukens zijn ontstaan vanuit verschillende type keukendeuren, kleuren, aanrechtbladen en accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om keukendeuren, kleuren en materialen met elkaar te combineren en zo jouw unieke ontwerp samen te stellen. Wil je een nieuwe keuken kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? We delen graag een aantal praktische tips bij jouw zoektocht naar een nieuwe keuken. Mooi, functioneel en betaalbaar.

Keuken Andes wit i.c.m. Atlas leisteengrijs
 • Beschikbaar in 29 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 29 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Atlas metaal zwart - Jura wild eiken licht
 • Beschikbaar in 38 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 38 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Matterhorn Leisteengrijs
 • Beschikbaar in 6 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 6 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Jura wild eiken donker en Metallic koper
 • Beschikbaar in 9 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 9 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Atlas marmer & Jura eiken zwart
 • Beschikbaar in 42 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 42 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Olympia kristalgrijs
 • Beschikbaar in 21 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 21 kleuren en meerdere opstellingen
Keuken Ravenstein licht eiken en wit
 • Beschikbaar in 31 kleuren en meerdere opstellingen
 • Beschikbaar in 31 kleuren en meerdere opstellingen

#bruynzeelkeukens

Neem eens een kijkje in de keuken van tevreden klanten en laat je inspireren! En wil je anderen inspireren met jouw Bruynzeel keuken? Gebruik dan op Instagram #bruynzeelkeukens en je ziet jouw foto binnenkort terug op deze pagina

Meer weten over toestemming geven en wat we met jouw foto doen? Lees dan verder.

 

Welke keuken past bij jouw stijl? 

Wil je meer weten over verschillende keukenstijlen? Dat kan! Op onze blogpagina hebben we diverse blogs staan waarin meer verteld wordt over verschillende keukenstijlen en keukenopstellingen. Ook vind je voorbeelden van keukens passend bij een specifieke stijl. 

Lees meer over de stijl van jouw voorkeur in onze blogs over de landelijke keuken, de industriële keuken en de moderne keuken. 

Zie je graag wat concrete voorbeelden van keukenopstellingen? Dan zijn onze blogs over de hoekkeuken en rechte keuken zeker geschikt voor jou. 

Welke uitstraling mag jouw keuken hebben? Ga je voor een betonlook keuken of past een houten keuken meer bij jouw stijl? Wens je een keuken met handgrepen of staat een greeploze keuken op jouw wensenlijstje? 

Zoek je een kleine keuken voor een compacte ruimte? Of ben je op zoek naar een kookeiland geschikt voor een grote woonkeuken? Wat jouw wensen ook zijn, we vertellen je er graag meer over. 
 

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.