Toestemming thuis bij

Wat doen we met jouw ‘thuis bij’ foto’s?

Niets is leuker dan een écht kijkje in de keuken. Bij Bruynzeel Keukens zijn we dan ook enorm benieuwd naar de keukens van onze Bruynzeel klanten. Daarnaast willen we hiermee ook anderen inspireren op het gebied van keukens en interieur. 

Thuis bij

Wat is ‘thuis bij’? 

Met behulp van onze ‘thuis bij’ tool, plaatsen we foto’s die klanten hebben geplaatst op Instagram door op onze eigen kanalen. Dit gebeurt enkel met toestemming van degene die de foto heeft geplaatst. 

Hoe gaat het toestemming geven in zijn werk? 

Wanneer je een foto plaatst van jouw Bruynzeel keuken en hier de hashtag #bruynzeelkeukens bij plaatst, komt de foto onder onze aandacht. Om de foto toe te voegen aan onze pagina, wordt door middel van een reactie gevraagd om jouw toestemming. Pas wanneer je hier positief op reageert, gaan we verder aan de slag met jouw foto.  

Waar geef ik precies toestemming voor? 

Na akkoord plaatsen we de foto op onze website. Door op ons verzoek te reageren met #jabruynzeelkeukens of #jabruynzeel, geef je toestemming voor: 

  • Het delen van jouw foto op onze website; 
  • Het gebruik van jouw foto op onze social media kanalen: Instagram, Facebook en Pinterest;
  • Het gebruik van de foto in andere communicatie van Bruynzeel Keukens, zoals in ons inspiratieboek, magazines en bijvoorbeeld in nieuwsbrieven. 


Vragen? 

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. 

Benieuwd naar alle keukeninspiratie van anderen? Kijk dan snel verder! 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.