preload

Actie

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

Pelgrim of ATAG voordeel

Pelgrim of ATAG voordeel

Deze maand bij jouw nieuwe keuken: €500,- voordeel bij aanschaf van 4 Pelgrim of ATAG apparaten.

Vind jouw keukenmatch en win!

Vind jouw keukenmatch en win!

Onze winkel in Leiderdorp is geopend! In deze nieuwe Bruynzeel winkel vind je volop woon- en keukeninspiratie. En helemaal leuk: je maakt nu kans op een keuken ter waarde van €7.500,- !

Win een kinderkeuken!

Win een kinderkeuken!

Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een echte Bruynzeel kinderkeuken weg! 

Mijn moodboard

Mijn moodboard

De keuken vinden die bij jou past: het klinkt gemakkelijker dan het is. In onze moodboardmaker doorloop je stap voor stap alle onderdelen van je keuken. Je kiest steeds wat het beste bij jou past.

Mijn 3D ontwerphulp

Mijn 3D ontwerphulp

Je kunt nu ook zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw keuken. Of je nu wilt kijken welke opstelling het beste past in jouw keukenruimte of een complete keuken inclusief de juiste kleur en greep wilt tekenen, het kan allemaal met onze 3D ontwerphulp.

Afspraak maken

Afspraak maken

Heb je zin gekregen in een nieuwe keuken? Kom dan langs bij één van onze winkels! Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en het formulier te versturen. Je wordt dan gebeld om de afspraak te bevestigen.

Inspiratiemagazine Smaak

Inspiratiemagazine Smaak

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.