Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen Bruynzeel Keukens. We vertellen je graag meer over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Van de stappen die we nemen op het gebied van duurzaamheid, campagne updates tot de verbouwingen van onze winkels.

Beleef de nieuwe winkelformule van Bruynzeel Keukens in Groningen

Beleef de nieuwe winkelformule van Bruynzeel Keukens in Groningen

Op 30 oktober 2021 openen wij in Groningen opnieuw onze deuren. De winkel is geheel volgens de nieuwe winkelformule verbouwd. Een moderne keukenwinkel vol inspiratie en innovatie. Laat je inspireren door de laatste trends, proef en beleef de ultieme keukenervaring. 

Nieuw concept Bruynzeel Keukens nu ook in Woonmall Alexandrium

Nieuw concept Bruynzeel Keukens nu ook in Woonmall Alexandrium

ROTTERDAM ALEXANDRIUM - 17 juli was het zover: Bruynzeel Keukens opende een compleet vernieuwde winkel in Woonmall Alexandrium. Het is de 11e winkel van Bruynzeel Keukens die volgens de nieuwe winkelformule is verbouwd. Bezoekers van Woonmall Alexandrium kunnen vanaf heden nog meer keukeninspiratie verwachten volgens de laatste trends. 

Bruynzeel Keukens opent 10e nieuwe winkel in Delft

Bruynzeel Keukens opent 10e nieuwe winkel in Delft

DELFT – Met de verbouwing en heropening van de gloednieuwe Bruynzeel Keukens winkel in Delft, opent de keukenleverancier haar 10e winkel volgens de nieuwe retailformule. In slechts twee jaar weet Bruynzeel Keukens deze nieuwe vorm van inspireren en informeren in haar winkels verspreid door heel Nederland te introduceren. 

Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Alkmaar

Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Alkmaar

Zaterdag 8 mei was het zover: Bruynzeel Keukens Alkmaar opende na een flinke verbouwing haar deuren. Het is de 9e winkel van Bruynzeel Keukens die volgens de compleet vernieuwde winkelformule is verbouwd. Bezoekers van de winkel kunnen vanaf heden nog meer keukeninspiratie verwachten volgens de laatste trends. 

Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Breda

Nieuw winkelconcept voor Bruynzeel Keukens Breda

1 maart 2021 - De verbouwing van Bruynzeel Keukens Breda is in volle gang. Nadat Bruynzeel Keukens in 2019 een succesvolle pilotstore opende, volgde een reeks verbouwingen van bestaande vestigingen. Het feestelijke karakter en de bijhorende openingen van nieuwe winkels, bleven vanwege de uitbraak van Covid-19 uit. Desalniettemin gaat Bruynzeel Keukens vol optimisme door met het verbouwen van winkels: ‘’De verbinding tussen een fysieke winkelbeleving en online mogelijkheden is juist in deze tijd relevanter dan ooit.’’
 

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Barendrecht

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Barendrecht

In 2019 introduceerde Bruynzeel Keukens een nieuw winkelconcept boordevol inspiratie en innovatie. Na de verbouwingen van maar liefst zeven winkels, gaat Bruynzeel Keukens ook in 2021 door met het verbouwen van haar winkels naar het nieuwe concept. Eind februari maakt ook Barendrecht kennis met deze nieuwe winkelbeleving. 

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Son

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Son

Na verbouwingen in de winkels in Utrecht, Cruquius, Leiderdorp en Duiven heeft Bruynzeel Keukens in december 2020 haar nieuwe winkelconcept geïntroduceerd in Son. Met een mix van persoonlijk contact en digitalisering speelt zij nog beter in op de wensen van de consument. 

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Duiven

Bruynzeel Keukens introduceert nieuw winkelconcept in Duiven

In het afgelopen 1,5 jaar heeft Bruynzeel met haar conceptstore in Bergen op Zoom en nieuwe winkels in Utrecht, Cruquius en Leiderdorp bewezen met een mix van persoonlijk contact en digitalisering nog beter in te spelen op de wensen van de consument. Het enthousiasme waarmee deze vernieuwde wijze van inspireren wordt ontvangen, heeft Bruynzeel Keukens doen besluiten om in Duiven de volgende vernieuwde locatie te openen. 

Nieuw winkelconcept in Leiderdorp

Nieuw winkelconcept in Leiderdorp

Bruynzeel Keukens komt met haar nieuwe winkelconcept naar Leiderdorp. In het afgelopen jaar heeft het met haar conceptstore in Bergen op Zoom en nieuwe winkels in Utrecht en Cruquius bewezen dat de keukenleverancier met een mix van persoonlijk contact, digitalisering en een grote focus op inspiratie nog beter inspeelt op de wensen van de consument.

Keuken Bruynzeel Keukens in ‘Zo kan het ook’ van RTL

Bruynzeel Keukens in ‘Zo kan het ook’ van RTL ›

De wereld om ons heen verandert constant. Het RTL programma ‘Zo kan het ook’ besteedde hier onlangs aandacht aan en bezocht onze winkel in Bergen op Zoom.

Keuken Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg ›

Een nieuwe, grote, leefkeuken in de gezamenlijke keukenruimte in het Ronald McDonald huis in Maastricht en zes nieuwe keukens in de vakantieappartementen van de Kindervallei in Valkenburg.

Keuken Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht

Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht ›

Bruynzeel Keukens kiest er voor om, vanuit duurzaamheidsoogpunt, in haar vernieuwde winkel alleen nog maar inductiekookplaten te etaleren. 

Keuken Nieuwe Bruynzeel Keuken voor de Ronald McDonald Kindervallei

Nieuwe Bruynzeel Keuken voor de Ronald McDonald Kindervallei ›

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

Keuken Hoe is het nu met team CASA?

Hoe is het nu met team CASA? ›

Begin dit jaar vertelden we meer over Team CASA: een ambitieus team van studenten aan de TU Eindhoven. Nu een halfjaar later, zijn we erg benieuwd hoe het met het project gaat. 

Keuken Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht ›

Pendrecht in 2030 helemaal aardgasvrij: dat is de doelstelling van de gemeente Rotterdam. 

Keuken Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor klimaatneutrale toekomst

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor klimaatneutrale toekomst ›

De gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens gaan een samenwerkingsovereenkomst aan om de inwoners van de wijk Heindijk de overstap te laten maken naar gasloos wonen en koken.

Keuken Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend ›

Op zaterdag 7 september 2019 opende onze nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom officieel haar deuren.

Keuken Zo zorgt Bruynzeel Keukens voor een circulaire economie

Zo zorgt Bruynzeel Keukens voor een circulaire economie ›

De circulaire economie wordt alsmaar belangrijker: wij maken met zijn allen goed gebruik van de grondstoffen die de aarde ons biedt, maar ook de capaciteit van onze aardbol heeft grenzen! Lees hier hoe wij hier mee omgaan.

Keuken Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken

Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! 

Keuken Direct de juiste prijs

Direct de juiste prijs ›

Wij zijn eerlijk over de prijs.

Keuken Bruynzeel Keukens en Team CASA

Bruynzeel Keukens en Team CASA ›

Samen werken aan de toekomst van de Nederlandse (woning)bouw. 

Keuken Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen

Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! Met als eerste thema in de reeks van onderzoeksresultaten: koken.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.