​Bruynzeel Keukens opent 17e nieuwe winkel in Den Bosch

​Bruynzeel Keukens Den Bosch verbouwd volgens nieuwe winkelformule

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 9 juli vond de heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel in Den Bosch, bedraagt ruim 780 m2 aan inspiratie en innovatie. Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht.

db

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

‘Welkom thuis’, is het gevoel dat men moet hebben bij binnenkomst van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Den Bosch. Dit vertrouwde gevoel is gecreëerd door verschillende leefwerelden rondom de keukenopstellingen te presenteren.

Winactie

De opening van de Bruynzeel winkel wordt groots gevierd. Men kan o.a. een keuken t.w.v. € 10.000,- winnen! Bekijk de winactie

Win een kinderkeuken!

Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een echte Bruynzeel kinderkeuken weg. Haal een kleurplaat op in onze winkel in Den Bosch of download hem hier. Kleur de hem in de winkel of thuis in en lever hem in bij onze winkel in Den Bosch. Alle kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in onze winkel. De meest originele kleurplaat wordt beloond met een de echte Bruynzeel kinderkeuken.

mini keuken

Thuis, online en in de winkel

Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet klanten op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften.

Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden bezoekers op gastvrije wijze ontvangen en hebben diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Er zijn diverse digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien. En of men nu eerst thuis alles in kaart brengt of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt, bij Bruynzeel Keukens is het allemaal mogelijk.  

keuken atelier

 

Kom langs en laat je inspireren 

Nieuwsgierig? Vanaf nu is iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel. 

keuken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.