Keukenapparatuur en inbouw apparatuur

Bij Bruynzeel Keukens vind je een groot assortiment aan keukenapparatuur. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit inbouw apparatuur. Bij inbouw apparatuur worden de apparaten in de keukenkasten verwerkt. Zo heb je bijvoorbeeld een inbouw koelkast, maar ook inbouw koffiezetapparaten. En wist je dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om de afzuiging in de kookplaat te integreren? We vertellen je graag meer over ons aanbod aan inbouw apparatuur en alle merken

Keukenapparatuur van topmerken

Naast de ruime keuze in verschillende apparaten, is ook de keuze uit de verschillende topmerken op het gebied van apparatuur enorm. Binnen Bruynzeel Keukens werken we samen met de volgende apparatuur leveranciers: 


Ruime keuze in apparatuur

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is het belangrijk om goed na te denken over je beschikbare keukenruimte en welke apparaten je wenst binnen deze ruimte. Kies je voor een koelkast met vriesvak of toch een koel-vriescombinatie? En wat voor type kookplaat wens je? Hoe groot moet de inbouwvaatwasser zijn? En welke afzuigkap past het beste bij jouw keuken?  

Inbouw apparatuur of toch losstaande apparatuur

Bij de aanschaf van een complete keuken, is het aan te raden om te kiezen voor inbouw apparatuur. Er zijn echter een aantal apparaten die ook los kunnen worden aangeschaft. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse koelkast en een inductiefornuis, zoals bij onze Olympia olijfgroen

Olympia


Kies voor design met een bijzondere afzuigkap

De keuze in afzuigkappen wordt steeds groter: van wandmodel tot plafond unit en van vlakschermafzuigkap tot afzuigkap en kookplaat in één. Ook qua uiterlijk is de keuze op het gebied van afzuigkappen zeer uitgebreid. Wat dacht je van een koperen design, zoals bij onze Atlas marmer te zien is. Of ga voor de moderne zwarte variant zoals in onze Brighton zwart.

Afzuigkappen


Ontdek het gemak van Home Connect

Het uiterlijk van (inbouw) apparatuur verandert niet alleen steeds meer. Apparaten worden ook steeds slimmer. Verwarm je oven alvast voor terwijl je in de file staat of zet je favoriete kop koffie, waar in huis je ook bent. De vaatwasser zet je aan op afstand en wanneer je nieuwe vaatwastabletten moet kopen, krijg je direct een melding via je smartphone. Met de app Home Connect bedien je jouw huishoudelijke apparaten waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft dus niet meer thuis te zijn om het huishouden te doen. 

Meer weten over slimme apparatuur? Bekijk dan eens onze knap slimme keuken!

Inbouw apparatuur in de Bruynzeel outlet

Op zoek naar inbouw apparatuur voor een lage prijs? In Bergen op Zoom vind je de Bruynzeel outlet. Hier vind je grote aantallen inbouw apparatuur inclusief garantie.

Outlet Bergen op Zoom

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.