ETNA

ETNA maakt kwaliteit met goed design betaalbaar, want iedereen verdient een droomkeuken.

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. Het bekende logo is geïnspireerd door het werk in de ijzergieterij in fabriek ‘De Etna’ in Breda, waar men toen al huishoudapparatuur maakten. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA moderne keukenapparatuur leveren we tegen een scherpe prijs, maar we zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit.

Kookgarantie

Kookgarantie

Ontdek de garantiemogelijkheden

EtnaVoordat een ETNA product in jouw keuken staat is het getoetst, getest en waar nodig aangepast totdat we 100% tevreden zijn. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op al onze apparaten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen we naar kwalitatieve en betaalbare designproducten in de keuken. Zo maken we droomkeukens bereikbaar voor iedereen. Wij vinden dat mooie en kwalitatieve keukenapparaten niet duur hoeven te zijn. Niet dromen maar doen! 

Garantie: op alle apparaten 5 jaar ETNA garantiegarantie

ETNA geeft 5 jaar garantie op alle apparatuur. Standaard ontvangt de consument de wettelijke garantie van 2 jaar, maar registreer je apparatuur binnen 30 dagen na aankoop en geniet van de ETNA garantie voordelen van 5 jaar.   

ETNA

Klik hier om terug te gaan naar alle merken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.