preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Landelijke keuken

Landelijke keuken ›

Gezelligheid en warmte. Een keuken waarin je jezelf direct thuis voelt. Waar gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen zoals hout en warmte kleurtinten. Roept dit enthousiasme bij je op? Dan ben je in dit blog aan het goede adres. We vertellen je graag meer over de landelijke keuken en modern landelijke keuken en laten je direct een aantal landelijke keukens uit ons ruime keukenassortiment zien. 

Binnenkijken in de marmerlook keuken van Vivian Reijs

Binnenkijken in de marmerlook keuken van Vivian Reijs ›

Al jaren droomde Vivian Reijs van een eigen kantoor waar ze haar werkzaamheden als auteur, spreker, hormoonexpert en orthomoleculair/psycho neuro immulogie therapeut kon uitvoeren. Daarbij had ze precies voor ogen hoe de ruimte eruit moest zien en welke functies deze ruimte moest krijgen. Een lichte, vrouwelijke en zachte plek. Toen ze de marmerlook keuken van Bruynzeel Keukens zag, was ze meteen verkocht: dit was dé keuken waar ze naar op zoek was voor Viv Health Company.

8 redenen waarom een nieuwe keuken het overwegen waard is

8 redenen waarom een nieuwe keuken het overwegen waard is ›

De keuken is veelal het middelpunt van het huis. De plaats waar je de heerlijkste gerechten kookt: van een uitgebreid diner voor de hele familie tot comfort food voor jezelf. De plaats waar je samen de dag doorspreekt, waar huiswerk gemaakt wordt en waar je tijdens het koken misschien wel keihard meeblèrt met je favoriete nummer. 

Bruynzeel Keukens in ‘Zo kan het ook’ van RTL

Bruynzeel Keukens in ‘Zo kan het ook’ van RTL ›

De wereld om ons heen verandert constant. Zo ook de wensen en vragen van de consument. Bij Bruynzeel Keukens vinden we het erg belangrijk hier aandachtig naar te luisteren en onze bedrijfsvoering ook aan te passen op de wensen en vragen van onze consumenten. Zo hebben we ons prijsbeleid aangepast en focussen we onszelf op de rol van digitalisering en het bieden van inspiratie in ons nieuwe winkelconcept. Het RTL programma ‘Zo kan het ook’ besteedde hier onlangs aandacht aan en bezocht onze winkel in Bergen op Zoom.

COVID-19 virus: Het bezoek aan een Bruynzeel winkel

COVID-19 virus: Het bezoek aan een Bruynzeel winkel ›

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op jouw winkelbezoek bij Bruynzeel Keukens.

COVID-19 virus

COVID-19 virus ›

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

COVID-19 virus: De levering en montage van keukens in uw project

COVID-19 virus: De levering en montage van keukens in uw project ›

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op de levering en montage van de Bruynzeel keukens binnen uw project.

COVID-19 virus: De levering en montage van jouw keuken

COVID-19 virus: De levering en montage van jouw keuken ›

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de levering en montage van jouw nieuwe Bruynzeel keuken. 

COVID-19 virus: Situatie met betrekking tot service aan jouw keuken

COVID-19 virus: Situatie met betrekking tot service aan jouw keuken ›

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de openstaande service aan jouw Bruynzeel keuken. 

Keuken inspiratie

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar nog niet helemaal voor ogen wat voor keuken je precies wilt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Bruynzeel Keukens bieden we je volop keukeninspiratie. In onze blogs nemen je we mee in de laatste keukentrends, kijken we binnen bij klanten en geven we je praktische adviezen over de opstelling van de keuken. Filter gemakkelijk op keukentrends, tips voor in de keuken, interessante interviews uit ons inspiratiemagazine Smaak of neem een kijkje in de keuken van klanten via #bruynzeelkeukens. We vinden het belangrijk dat je keuken inspiratie op kan doen op een manier die voor jou prettig is. Naast de blogs die je op onze website vindt, kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag. Bijvoorbeeld door het maken van een moodboard of 3D keukenontwerp met de ontwerphulp. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment van keukens? Bekijk dan onze keukencollectie. En wil je materialen in het echt zien, voelen en ervaren? Kom dan zeker eens langs in een van onze 32 winkels. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt en kom gezellig keuken inspiratie opdoen.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?