preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg ›

Een nieuwe, grote, leefkeuken in de gezamenlijke keukenruimte in het Ronald McDonald huis in Maastricht en zes nieuwe keukens in de vakantieappartementen van de Kindervallei in Valkenburg werden medio februari door Bruynzeel Keukens en het Ronald McDonald Kinderfonds feestelijk geopend. Met deze vernieuwde keukens kunnen gezinnen met een ziek en/of zorgintensief kind in een huiselijke omgeving genieten van een zelf gekookte maaltijd.

Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht

Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht ›

Nieuwbouwwoningen worden alleen nog maar gasloos gebouwd en steeds meer huishoudens maken de overstap van koken op gas naar gasloos koken. Bruynzeel Keukens kiest er voor om, vanuit duurzaamheidsoogpunt, in haar vernieuwde winkel alleen nog maar inductiekookplaten te etaleren. Hiermee wil Bruynzeel Keukens een bijdrage leveren aan de overstap naar gasloos koken.

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht ›

Pendrecht in 2030 helemaal aardgasvrij: dat is de doelstelling van de gemeente Rotterdam. Maar hoe doe je dat? En waar moet je als bewoner rekening mee houden? Als ervaringsdeskundige op het gebied van koken op inductie, speelt Bruynzeel Keukens een rol in het informeren van de inwoners tijdens deze transitie. Dat gebeurt in een speciale huiskamer, midden in de wijk Pendrecht. Het is dé plek om informatie in te winnen, kookplaten te bekijken en te ervaren.

ISABELLE WON EEN KEUKEN + ELISAH HIELP HAAR EENTJE UITZOEKEN

ISABELLE WON EEN KEUKEN + ELISAH HIELP HAAR EENTJE UITZOEKEN ›

Je wint niet elke dag een nieuwe keuken, maar het overkwam Isabelle wél! Op een druilerige dag belde ik haar op met de mededeling dat zij en haar vriend een keuken hadden gewonnen. Haar vader geloofde er helemaal niets van! Maar echt, onlangs ging ik samen met haar eentje uitzoeken. Het wordt me toch mooi!

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken ›

Bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor wat voor stijl kies je, voor welke indeling ga je en is marmer, graniet of beton een juiste keuze? Bij deze mijn stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken.

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat!

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat! ›

Persoonlijk keukenadvies? Voor 3 lezers geef ik in deze blog gratis advies en jij kan meelezen. Wellicht vind je herkenning en doe je inspiratie op voor jouw keuken. Want een keuken naar wens samenstellen, hoe doe je dat precies? In deze blog geef ik mijn advies naar aanleiding van 3 ingezonden interieurvragen.

Finntage: Ontwerp je eigen keuken met de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens

Finntage: Ontwerp je eigen keuken met de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens ›

De keuken vinden die bij jou past: het klinkt echt gemakkelijker dan het is. (en ik spreek uit eigen ervaring)

4 jaar geleden hebben wij namelijk een nieuwe keuken aangeschaft, en als ik het nu opnieuw zou moeten doen, zou ik het zeker anders doen!

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips''

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips'' ›

Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet, maar ook niet jaarlijks. Dus wanneer je een keuken uitzoekt, wil je het ook graag goed doen!

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Gratis inspiratiemagazine Smaak ›

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?