preload

Laat je inspireren

Doe volop inspiratie op en bewaar ideeën op je moodboard.

Kijkje in de keuken van Mirjam

Kijkje in de keuken van Mirjam ›

De keuken van Mirjam en haar gezin valt op door zijn landelijke uitstraling en blauwe jasje. Die kleur is niet toevallig gekozen; het gezin woont namelijk in Zeeland. “Blauw is de kleur van de zee en past hier precies,” vertelt Mirjam. Benieuwd naar de rest van haar landelijke keuken? Kom binnen…

Een kijkje in de keukenwinkel

Een kijkje in de keukenwinkel ›

Nadat Laura met Elisah haar hele keuken heeft doorgesproken komt nu de zoektocht aan bod.

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst

De beste DIY keukenklusjes tijdens de herfst ›

Weer of geen weer: er valt altijd wat te klussen in huis.

Keukenkleur bekennen, waar kies jij voor?

Keukenkleur bekennen, waar kies jij voor? ›

Voor welke kleur keuken kies jij? Simpele vraag, lastig antwoord. Suzanne Jungschläger, stylist bij Bruynzeel Keukens, adviseert over de kleur van én in de keuken.

Een kijkje in de keuken van Laura

Een kijkje in de keuken van Laura ›

Laura woont sinds half augustus in een prachtig jaren dertig woning in Haarlem. Ze voelt zich hier al helemaal op haar plek, maar heeft nog wel een lange to do lijst van dingen die nog moeten gebeuren. De keuken vervangen kriebelde het meest bij Laura.

Kijkje in de keuken van Chantal

Kijkje in de keuken van Chantal ›

Chantal woont samen met haar man en dochtertjes in een nieuwbouwhuis in Osdorp. Ze woonden altijd al in de stad, maar wilde graag een huis kopen waar ze niet hoefden in te leveren op de ruimte.

Een kijkje in de keuken van Karlijn

Een kijkje in de keuken van Karlijn ›

Karlijn en haar vriend hebben een compacte keuken met grijze kastjes, een gitzwart aanrechtblad en een robuuste houten plank ter vervanging van bovenkastjes.

Een kijkje in de keuken van Marleen

Een kijkje in de keuken van Marleen ›

Wie het van buiten onopvallende jaren-70-huis van Marleen (41) binnenstapt, waant zich plotsklaps in een jungle. Terwijl we toch echt in Haarlem zijn. Niet alleen haar woonkamer, maar ook haar strakke, zwarte Bruynzeel keuken staat in het bijzonder vol potten met de meest verrassende plantensoorten. “En dan te bedenken dat ik in ons vorige huis nog geen cactus levend kon houden”, zegt Marleen.

Een kijkje in de keuken van Jessica

Een kijkje in de keuken van Jessica ›

Jessica (24) en haar vriend Bas (27) trokken bijna een jaar geleden in hun ruime nieuwbouwwoning in Culemborg. Daarvoor woonden de twee in de ‘kleine en smalle’ studio van Bas in Utrecht. “In het begin wisten we niet wat we moesten met al die ruimte in onze nieuwe keuken”, lacht Jessica.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×