preload

Keukendeuren

Bij Bruynzeel Keukens vind je een groot assortiment keukendeuren die in alle mogelijke keukenopstellingen te gebruiken zijn. Simpeler gezegd: alle deuren passen op alle kasten. Bij alle opstellingen die we tonen, geven we je alvast een idee van de mogelijkheden, maar je kunt natuurlijk veel meer keuzes maken. Zo kun je jouw keuken helemaal samenstellen op basis van jouw voorkeur. 

Keukendeurtjes - assortiment bij Bruynzeel 

Door te klikken op de keukendeur van jouw keuze, vind je alle informatie over het type deur. Zo zie je al snel van welk materiaal deze keukendeur gemaakt is én wat de opties zijn op het gebied van kleur.  

Servicetips & Gebruikstips

Wij willen je graag van extra informatie voorzien, zodat je zo lang mogelijk van jouw nieuwe Bruynzeel keuken kunt genieten. Lees bijgaande tips goed door voor een optimaal gebruik van jouw keuken.

Vervangen van keukendeuren

Mogelijk is je oude Bruynzeel keuken nog in goede conditie, maar wil je deze toch verfrissen of een ander uiterlijk geven. Dit kan onder meer door je bestaande keuken te upgraden met nieuwe keukendeurtjes.

Mocht je hier interesse in hebben, dan nodigen we je graag uit in een van onze winkels. Daar kijken we naar het type Bruynzeel keuken dat je momenteel hebt staan en welke opties er zijn met betrekking tot het vervangen van de deuren. Zo kun je weer optimaal genieten van je Bruynzeel keuken met een frisse look.  

Hoe onderhoud je jouw  keukendeurtjes?

Wanneer je een nieuwe keuken gekocht hebt, wil je hem uiteraard aan iedereen laten zien. Hoe zorg je ervoor dat je, zelfs jaren later, je keuken nog vol trots toont? Door hem goed te onderhouden. Dat begint al met het onderhoud van de keukendeuren. Zo is het bij houten deuren van belang dat je ze reinigt met wateroplosbare reinigingsmiddelen en absoluut niet met agressieve of schurende reinigingsmiddelen. 

Meer over onderhoud 

Onze eigen fabriek in Bergen op Zoom

Net als de rest van jouw keuken, worden ook de keukendeuren in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom gemaakt. Dit gebeurt op duurzame wijze. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is namelijk één van onze strategische speerpunten. Zo produceren we onze keukens als eerste én enige keukenleverancier in Europa co2-neutraal. En dat gewoon in onze eigen fabriek in Nederland. Dat maakt jouw keukendeuren nog nét iets specialer. Wil je meer weten over onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en wat wij hier aan doen? Kijk dan eens op onze pagina over MVO
 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.