Onderhoud deuren

Wij adviseren onderstaand onderhoudsadvies goed door te lezen en op te volgen.

Reiniging van de deuren 

De reiniging van houten lak, folie- en kunststofdeuren dient uitsluitend te gebeuren met de in het huishouden voorhanden zijnde water oplosbare reinigingsmiddelen. Beslist geen agressieve of schurende reinigingsmiddelen gebruiken! Bij houten deuren erop letten dat er in de houtnerfrichting gewreven wordt (eventueel met een lichtvochtige borstel) waardoor het vuil uit de poriën gehaald wordt. Daarna zal de deur met een zachte doek goed afgedroogd moeten worden. In hardnekkige gevallen kan men wasbenzine of glasreinigingsmiddel gebruiken. Meubelpoets en was zijn niet geschikt! Stoomreinigers zijn niet geschikt voor meubeldeuren. 

TIP: Indien men twijfelt aan het feit of een bepaald schoonmaakmiddel geschikt is voor de deuren deze eerst uitproberen op een onopvallende plek. 

Eigenschappen van houten deuren 

Doordat hout een levende materiaal is, dient deze niet aan extreme vochtige of droge lucht blootgesteld te worden. Hout is een natuurlijk materiaal, er kunnen kleur- en structuurverschillen optreden. Voortdurende (zon) lichtinwerking zal in de loop der jaren kleurverschil veroorzaken.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.