preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

ISABELLE WON EEN KEUKEN + ELISAH HIELP HAAR EENTJE UITZOEKEN

ISABELLE WON EEN KEUKEN + ELISAH HIELP HAAR EENTJE UITZOEKEN ›

Je wint niet elke dag een nieuwe keuken, maar het overkwam Isabelle wél! Op een druilerige dag belde ik haar op met de mededeling dat zij en haar vriend een keuken hadden gewonnen. Haar vader geloofde er helemaal niets van! Maar echt, onlangs ging ik samen met haar eentje uitzoeken. Het wordt me toch mooi!

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken

Interior Junkie: Stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken ›

Bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor wat voor stijl kies je, voor welke indeling ga je en is marmer, graniet of beton een juiste keuze? Bij deze mijn stappenplan voor het kiezen van de juiste keuken.

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat!

Keukenadvies: een keuken inrichten dat past bij jouw interieur, zo doe je dat! ›

Persoonlijk keukenadvies? Voor 3 lezers geef ik in deze blog gratis advies en jij kan meelezen. Wellicht vind je herkenning en doe je inspiratie op voor jouw keuken. Want een keuken naar wens samenstellen, hoe doe je dat precies? In deze blog geef ik mijn advies naar aanleiding van 3 ingezonden interieurvragen.

Finntage: Ontwerp je eigen keuken met de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens

Finntage: Ontwerp je eigen keuken met de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens ›

De keuken vinden die bij jou past: het klinkt echt gemakkelijker dan het is. (en ik spreek uit eigen ervaring)

4 jaar geleden hebben wij namelijk een nieuwe keuken aangeschaft, en als ik het nu opnieuw zou moeten doen, zou ik het zeker anders doen!

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips''

Juudithhome: ''De ideale keuken: 10 handige tips'' ›

Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet, maar ook niet jaarlijks. Dus wanneer je een keuken uitzoekt, wil je het ook graag goed doen!

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Gratis inspiratiemagazine Smaak ›

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Wat kost een keuken

Wat kost een keuken ›

Er zijn veel zaken waar je goed over na moet denken bij de aanschaf van een keuken. Welke stijl spreekt je aan? Welke kleur wordt de keuken? En welke apparatuur moet er zeker in komen? Naast alle keuzes op het gebied van stijl en functionaliteit, is de prijs van de keuken ook een belangrijke factor. Graag vertellen we je meer over het tot stand komen van de prijs van een Bruynzeel keuken. 

De laatste keukentrends nu in de winkel!

De laatste keukentrends nu in de winkel! ›

Wij houden jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends op keukengebied.

Keuken achterwand: voor ieder wat wils

Keuken achterwand: voor ieder wat wils ›

Maak je keuken helemaal af door te kiezen voor een passende achterwand. Of je nu houdt van een Scandinavische, landelijke, industriële of mengelmoes van stijlen, er is voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?