preload

Laat je inspireren

Doe volop inspiratie op en bewaar ideeën op je moodboard.

Keuken met kookeiland

Keuken met kookeiland ›

Wanneer je gaat kijken naar de opstelling van je keuken zijn er veel mogelijkheden, afhankelijk van de ruimte. Ga je voor een rechte keukenopstelling, L- of U- opstelling, of toch voor dat kookeiland waar je al zo lang van droomt? 

Rechte keuken en parallel keuken

Rechte keuken en parallel keuken ›

Wanneer je gaat kijken naar de opstelling van je keuken zijn er veel mogelijkheden, afhankelijk van de ruimte. Ga je voor een L-opstelling een U-opstelling, een keuken met kookeiland of kies je voor een rechte opstelling met een eventuele uitbreiding in de vorm van een parallel keuken.

De hoekkeuken

De hoekkeuken ›

Wanneer je gaat kijken naar de opstelling van je keuken zijn er veel mogelijkheden, afhankelijk van de ruimte. Ga je voor een rechte keukenopstelling, een keukeneiland, een U-opstelling, of toch voor een strakke L-keuken? 

De U-opstelling

De U-opstelling ›

Wanneer je gaat kijken naar de opstelling van je keuken zijn er veel mogelijkheden, afhankelijk van de ruimte. Ga je voor een rechte keukenopstelling, een keukeneiland, een L- opstelling, of toch voor de speelse U-vorm? 

Een kijkje in de keuken van Mirjam

Een kijkje in de keuken van Mirjam ›

De keuken van Mirjam en haar gezin valt op door zijn landelijke uitstraling en blauwe jasje. Die kleur is niet toevallig gekozen; het gezin woont namelijk in Zeeland. “Blauw is de kleur van de zee en past hier precies,” vertelt Mirjam. Benieuwd naar de rest van haar landelijke keuken? Kom binnen…

Een kijkje in de keukenwinkel

Een kijkje in de keukenwinkel ›

Nadat Laura met Elisah haar hele keuken heeft doorgesproken komt nu de zoektocht aan bod.

Keukenkleur bekennen, waar kies jij voor?

Keukenkleur bekennen, waar kies jij voor? ›

Voor welke kleur keuken kies jij? Simpele vraag, lastig antwoord. Suzanne Jungschläger, stylist bij Bruynzeel Keukens, adviseert over de kleur van én in de keuken.

Een kijkje in de keuken van Laura

Een kijkje in de keuken van Laura ›

Laura woont sinds half augustus in een prachtig jaren dertig woning in Haarlem. Ze voelt zich hier al helemaal op haar plek, maar heeft nog wel een lange to do lijst van dingen die nog moeten gebeuren. De keuken vervangen kriebelde het meest bij Laura.

Een kijkje in de keuken van Chantal

Een kijkje in de keuken van Chantal ›

Chantal woont samen met haar man en dochtertjes in een nieuwbouwhuis in Osdorp. Ze woonden altijd al in de stad, maar wilde graag een huis kopen waar ze niet hoefden in te leveren op de ruimte.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×