Breng kleur in de keuken 

Waar we afgelopen jaren nog veel zwarte en witte keukens zagen, worden gekleurde keukens dit jaar weer steeds populairder. Of je nu voorkeur hebt voor groene, rode of bruine tinten, in onze nieuwe collectie zit voor ieder wat wils. We nemen je aan de hand van interieurtrends mee in ons nieuwe assortiment aan kleuren. Wil je naast de nieuwe kleuren meer weten over de algemene keukentrends van dit jaar? Bekijk dan ook eens onze blog over de 10 keukentrends van 2024.

Keukentrends 2024

Natuurlijke kleuren

We willen ons steeds meer omringen met de natuur en dit is ook een trend die we in het interieur veel terug zien. Daarom introduceren we dit jaar nieuwe kleuren die perfect passen bij deze trend. Denk aan warme tinten zoals amber, fjordblauw en mosgroen, die het gevoel van de natuur naar binnen brengen. Voor een meer dramatische, maar toch organische uitstraling voegen we het diepzwarte ebbenhout toe. Bijpassend bij deze natuurlijke kleuren voor de keukendeuren introduceren we ook nieuwe bladkleuren. Met een kunststof blad in de kleur Graniet en Saturnus of een blad van composiet in de kleur Fausto en Fusion Taupe breng je de natuur in de keuken. 

Natuurlijke kleuren keuken

Karakter kleuren keuken 2024

Kleuren met karakter

In een wereld die steeds dynamischer wordt, omarmen we de schoonheid van imperfecties en durven we meer te experimenteren met wat meer gewaagde tinten. Dit jaar introduceren we kleuren zoals pruim, coco en steengroen, die karakter en levendigheid toevoegen aan de keukenruimte. Bijpassend bij deze gedurfde kleuren voor de keukendeuren, bieden we werkbladen aan van kunststof in de nieuwe kleur Flash of van composiet in de kleur Garrigue en Ocean Reef. 

Elegante kleuren

Vrolijke keukenkleuren zijn leuk, maar niet iedereen wil een explosie van kleur in de keuken. Voor degenen die op zoek zijn naar een rustigere en evenwichtige uitstraling, presenteren we dit jaar de kleuren kalkwit en kokos als ideale keuze. Kalkwit heeft een rustige en kalmerende uitstraling, terwijl kokos een vleugje warmte toevoegt. Combineer deze kleuren bijvoorbeeld met subtiele accenten van brons voor een elegant geheel. Ook voor de werkbladen bieden we wat rustigere, elegante opties aan. De nieuwe kunststof bladen in de kleur Navona en Athena, maar ook druk geaderde marmers zoals de nieuwe composietkleuren Scala en Daphne passen perfect bij deze serene stijl.

Kleurtrend elegante keuken

Kleuren in het keukenatelier

Ontdek de nieuwste kleuren en materialen

Kom langs in één van onze winkels en bekijk de nieuwe trendkleuren in het echt. Voel en vergelijk meer dan 500 stalen in ons keukenatelier en breng jouw keukenwensen tot leven. Maak hier met onze ervaren aankoopadviseurs een moodboard van als basis voor jouw nieuwe keuken of ga alvast online aan de slag met onze Moodboard Maker. Samen komen we op ontspannen wijze tot de ideale keuken voor jou.

Persoonlijk advies Moodboard Maker

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.