Recepten van Laura's Bakery

De lekkerste recepten van Laura

Samen met Laura van Laura's Bakery helpen we je graag om de lekkerste recepten klaar te maken in jouw keuken. Laura is foodblogger en heeft meerdere boeken uitgebracht. Al haar recepten maakt ze klaar in haar eigen handige Bruynzeel keuken, waar ze nog elke dag geniet van de handige keuzes die ze heeft gemaakt. Benieuwd naar de handige keuken van Laura? Neem een kijkje en lees meer over haar keuzes. 

Kijkje in de keuken bij Laura's Bakery

De keuken van Laura

Laura brengt foodblogger veel tijd door in haar keuken. Het is voor haar dus extra belangrijk dat haar keuken niet alleen mooi is, maar ook handig werkt.

“Bij Bruynzeel Keukens vond ik een keuken met voldoende opbergruimte voor al mijn keukengerei. Door twee grote ovens zijn bakdagen veel productiever geworden. Ook heb ik op het eiland lekker veel werkruimte, doordat de spoelbak meer naar de muur geplaatst is. Ik word nog altijd vrolijk als ik mijn lades opendoe. Naast een handige bestekindeling heb ik namelijk ook een lade-indeling speciaal voor mijn kruidenpotjes. Super overzichtelijk en ideaal om alles meteen bij de hand te hebben tijdens het koken en bakken.”

Meer over Laura's keuken

 

Keuken Laura's Bakery

Jullie recepten voor de lekkerste pannenkoeken

Niet alleen Laura maakt lekkere recepten klaar in haar Bruynzeel keuken, ook jullie kunnen er wat van! Bij aankoop van een nieuwe Bruynzeel keuken ontvang je een handige pannenkoekenpan. Hiermee zet je binnen een handomdraai de lekkerste pannenkoeken op tafel. We vragen jullie de favoriete recepten in te sturen om anderen te inspireren. Daarbij maak je ook kans op een jaar lang gratis pannenkoeken. Hieronder vind je alle ingestuurde recepten. Bakken maar! 

Bekijk actie  Bekijk alle recepten

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.