Recept: Appel-speculaas kruimel cake
Een keer wat anders dan pepernoten, banketletters of gevuld speculaas op tafel zetten met Sinterklaas? Deze kruimelcake met appel en speculaas is een aanrader. In de smeuïge cake met knapperige kruimellaag gaan de smaken van appel en speculaas goed samen. Laura maakt de lekkerste recepten klaar in haar Bruynzeel keuken en heeft naast haar website vol heerlijke recepten ook verschillende boeken uitgebracht. Ben je benieuwd naar de keuken waar Laura veel tijd in doorbrengt en de details die haar werk en leven makkelijker maken? Neem een kijkje in haar keuken!
Kijkje in de keuken van Laura's Bakery
Meer recepten van Laura
Ingrediënten
- 100 gram ongezouten roomboter
- 100 gram lichtbruine basterdsuiker
- 1 tl vanille-extract
- 2 eieren (M)
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- snuf zout
- 2 tl speculaaskruiden
- 1 kleine appel
Kruimellaag
- 60 gram boter
- 80 gram lichtbruine basterdsuiker
- 40 gram bloem
- 40 gram havermout
- snuf zout
- 40 gram gehakte amandelen