preload

Piet Zwart varengroen

Een klassieker: de Piet Zwart keuken was de eerste Bruynzeel keuken ooit en rolde in 1938 van de band. Vandaag de dag, maken we nog steeds gebruik van het innovatieve ontwerp van onze eerste huisontwerper. Nog steeds is de Piet Zwart, naast authentiek, ook erg functioneel. 

Deze variant is uitgevoerd in een ruime en stoere hoekopstelling en natuurlijk voorzien van alle gemakken. Zo is het herkenbare lepelrekje terug te vinden in deze keuken, waardoor je gemakkelijk je lepels en pannen pakt. Niet alleen handig, maar ook erg leuk om te zien zijn de ingrediënten die je kwijt kan in de glazen bakjes. En je theedoeken kun je mooi wegleggen in de open spoelkast. 

Benieuwd naar het verhaal van onze eerste keuken? Je leest het hier.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Piet Zwart - Ivoorwit

Piet Zwart - Ivoorwit

Piet Zwart - Hemelsblauw

Piet Zwart - Hemelsblauw

Piet Zwart - Saharageel

Piet Zwart - Saharageel

Piet Zwart - Varengroen

Piet Zwart - Varengroen

Piet Zwart varengroen in detail

Varengroen

Varengroen

Composiet - Raven

Composiet - Raven

P010 Piet Zwart

P010 Piet Zwart

Lepelrek

Lepelrek

Glazen bakjes

Glazen bakjes

Open spoelkast

Open spoelkast

Piet Zwart varengroen apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.