Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar dit onvoldoende uitgedragen. Als marktleider in Nederland zien wij het als onze plicht om ook MVO als prioriteit onder de aandacht te brengen. MVO is een speerpunt! We brengen meer structuur en snelheid aan en willen ook op het gebied van MVO de koploper in de keukenbranche zijn. We bestaan al 125 jaar en beseffen dat we alleen kunnen voortbestaan als we ons ook op dit gebied blijven onderscheiden.

Transport met oog voor natuur

Per 1 januari 2020 wordt het transport verzorgd door Top Delivery Services, een transport- en verhuis-organisatie met een groot landelijk netwerk.

Ook bij Top Delivery Services is duurzaamheid een strategisch speerpunt. Zij werken met het modernste materieel en met de modernste hulpmiddelen en maken gebruik van logistieke hubs. Maar zij gaan ook fors investeren in elektrische voertuigen. Hiermee behoort Top Delivery Services in één klap tot de koplopers in elektrisch vervoer.

TDS transport

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.