preload

Mooi, functioneel en betaalbaar

De keuken die werkt. Voor jou.

Bijzonder van Bruynzeel Keukens:

#1 Een keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en budget
Samen creëren wij een keuken op maat

Moodboard


Of je nu alleen woont of in een gezin, in een vrijstaand huis, appartement of studio: wij helpen je bij de aankoop van een keuken die werkt voor jou. Mooi, functioneel en betaalbaar. Laat je inspireren door onze uitgebreide keuze in stijlen, kleuren en materialen. Gewoon thuis op de bank, op onze website. Al je ideeën verzamel je op je persoonlijke moodboard. Voor jezelf of om te delen met anderen. Samen met onze keukenadviseur ontwerp je een betaalbare keuken, die optimaal aansluit bij jouw keukenwensen en jouw beschikbare budget.

#2 Wij zijn eerlijk over de prijs
Ontspannen kiezen met direct de juiste prijs. Aanbetalen is niet nodig

Prijs


Je hoeft bij ons niet te onderhandelen, want je krijgt direct de juiste prijs. Wel zo duidelijk en gemakkelijk. Alle onderdelen van jouw keuken, zoals kasten, bladen, apparatuur en accessoires, hebben hun eigen prijs. Daarmee bouw jij de keuken die werkt. Voor jou. Passend bij jouw budget. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Geen kleine letters of ingewikkelde voorwaarden. Bovendien hoef je bij ons geen aanbetaling te doen. En wil je nog iets wijzigen? Bij ons geen probleem. Dat is nog eens ontspannen kiezen.

#3 Een keuken van Nederlands fabrikaat
Duurzame kwaliteit en slimme ontwerpen sinds 1937

NL Fabrikaat


In 1937 al produceerden wij de eerste oplossing voor het keukenvraagstuk. Als eerste in Nederland. Nog steeds maken we keukens die mooi, functioneel en betaalbaar zijn. Degelijke keukens, echte Hollandse kwaliteit. We maken functionele ontwerpen en produceren deze zelf, in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij jou een gegarandeerde kwaliteit bieden. Wij zijn voortdurend actief om de productie zo duurzaam mogelijk te maken. Als eerste en enige keukenfabrikant in Europa produceren wij al onze keukens CO2 neutraal in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom.

De nieuwe fabrieksfilm van Bruynzeel Keukens laat zien hoe wij met de nieuwste technologieën onze kwaliteitskeukens produceren. Niet alleen duurzaamheid staat daarbij centraal, maar ook onze mensen. Zij zijn de motor achter ons succes.

Neem een kijkje!

#4 Van onze kwaliteitskeukens kun je lang genieten
De zekerheid van 10 jaar volledige fabrieksgarantie

Garantie

Wij besteden veel zorg aan het ontwerp en de productie van onze functionele keukens. De materialen die we gebruiken zijn van goede kwaliteit en voorzien van diverse keurmerken. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Ook na de montage en de oplevering van je keuken blijven we betrokken. Je kunt altijd bij ons terecht. Want jouw keuken moet blijven werken.

#5 Wij zijn pas tevreden als jij dat bent
Wij begeleiden je tot jouw keuken klaar is voor gebruik

Tevreden


In 6 stappen naar de keuken die werkt. Zo eenvoudig maken we het aankoopproces voor jou. We ontzorgen, denken mee en verdiepen ons in jou. Zo komen we tot de beste oplossing voor jouw persoonlijke keukenvraagstuk. Ook na aankoop staan we voor je klaar. In jouw persoonlijke checkgesprek lopen we je hele order nog een keer door, zodat je er zeker van bent dat jouw keuzes de beste zijn. Onze servicemonteurs meten jouw keuken in bij jou thuis. Daarna controleren onze technische experts jouw persoonlijke keukenontwerp op functionaliteit en technische haalbaarheid. Wij leveren de keuken pas op als hij echt werkt voor jou. Dus inclusief montage en aansluiten door onze professionele en vakkundige monteurs. Dat is onze standaard. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Overal op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken voeg je ze toe aan je moodboard: een inspirerend overzicht van al jouw keukenideeën. 

Maak je moodboard

Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt.  

Afspraak maken

Ons inspiratiemagazine Smaak staat boordevol woon- en keukeninspiratie. Kijk binnen in de keukens van onze klanten en lees alles over de nieuwste trends op het gebied van keukenontwerp, styling en het leven in- en om de keuken. Vraag het magazine nu gratis aan!

Gratis inspiratiemagazine

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.