De eerste Bruynzeel keuken

Op 2 augustus 1897 opende Cornelis Bruynzeel de deuren van de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland: de Arend in Rotterdam. Dit was de eerste stap richting Bruynzeel als keukenproducent vandaag de dag. In 1937 ontwierp Piet Zwart de eerste Bruynzeel keuken. Hij focuste in zijn ontwerpen op gebruiksgemak, terwijl Cornelis Bruynzeel zocht naar oplossingen om slimmer te produceren. Sindsdien heeft Bruynzeel Keukens niet stilgezeten. Met het keukenvraagstuk in het achterhoofd zijn door de jaren heen nog talloze keukenoplossingen ontworpen. Allemaal functioneel, mooi en betaalbaar. Ook vandaag de dag laat Bruynzeel Keukens zoveel mogelijk mensen het gebruiksgemak van een functionele keuken ervaren. Cornelis Bruynzeel is in 1937 gestart met zijn missie en is nu onze bron van inspiratie bij alles wat we ondernemen. 

Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen.

De keuken die werkt, dat is onze belofte

Simpelweg omdat Bruynzeel zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een gebruiksvriendelijke keuken. Niks is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Gewoon omdat alles klopt. Hij is handig ingedeeld, biedt voldoende bergruimte, is voorzien van slimme oplossingen en uitgevoerd in je favoriete stijl en kleuren. Dan kun je er écht van genieten. Bekijk de video en ontdek het verhaal achter Bruynzeel.

100% Nederlands fabricaat

Bruynzeel keukens worden geproduceerd in onze eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn we hier gevestigd. Inmiddels beslaat de volledig geautomatiseerde fabriek maar liefst 56.000 m2. De 250 enthousiaste medewerkers in onze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten. Van het lakken van de keukendeuren tot het boren van de scharnieren en van het in elkaar zetten van de kasten tot het verpakken voor een veilig transport: het gebeurt allemaal met veel zorg en aandacht, zodat je zo snel mogelijk van de nieuwe keuken kunt genieten. In een gemiddelde werkweek produceren we zo’n 1.000 keukens.

Merkwaarden Bruynzeel Keukens bijzonder gemakkelijk

Bijzonder gemakkelijk

Bruynzeel Keukens staat voor bijzonder gemakkelijk. Voor een keuken die werkt. Dat geldt ook voor de reis naar de nieuwe keuken toe en de route daarna. Niet gewoon gemakkelijk, nee we zijn ambitieus en gaan voor bijzonder gemakkelijk, het zijn de belangrijkste woorden in ons woordenboek. Wij weten dat het dagelijks leven in en om de keuken heel gewoon is, dat maken wij juist bijzonder. Daardoor wordt het bijzonder gemakkelijk. Alleen dan maken we het verschil. Dat is de kern. Dat is Bruynzeel Keukens.

Ontdek de functionele keuken

Betaalbaar

Bruynzeel Keukens staat voor betaalbaar. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen een praktische én mooie keuken kunnen betalen. Dat geldt voor de keuken zelf, maar ook voor de services en diensten die de keuken compleet maken. Daarnaast zijn we transparant in prijs. Bij Bruynzeel Keukens krijg je direct de juiste prijs voor jouw keuken. Alle onderdelen van de keuken hebben hun eigen prijs. Hierdoor heb je altijd inzicht in de prijs van jouw keuken. 

Lees meer

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens

Koken in Bruynzeel keuken Staalblauw

Inspirerend

Bruynzeel Keukens staat voor inspiratie. Het merk dat inspireert door de praktische benadering. Een eenvoudig advies kan al heel inspirerend zijn. Maar soms is er meer nodig. Nieuwe ideeën en oplossingen. Nieuwe inzichten. Niet steeds de bekende weg, maar verrassende oplossingen voor actuele keukenvraagstukken. 

Laat je inspireren

Vraag het inspiratieboek aan

Benieuwd naar wat er mogelijk is bij Bruynzeel Keukens? Vraag dan direct ons digitale inspiratieboek aan. We vertellen je alles over ons vaste prijsbeleid, onze rijke geschiedenis, maatschappelijk verantwoord ondernemen én blijven innoveren in een steeds veranderende wereld. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren door handige tips en functionele oplossingen!

Inspiratieboek bekijken

Inspiratieboek
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.