Mijn online Ontwerpstudio

Mijn online Ontwerpstudio

Welkom in de online ontwerpstudio van Bruynzeel Keukens. Dit is dé plaats om online aan de slag te gaan met al jouw keuken ideeën. Daarnaast doe je hier tal van keukeninspiratie op. Vanuit deze ontwerpstudio kun je aan de slag met het maken van een Moodboard: een visuele weergave van keukens, keukenapparatuur, aanrechtbladen en keukenaccessoires die jou aanspreken. Of probeer de Keukenplanner. Met deze handige tool kun je zelf een keuken ontwerpen. Jouw moodboard en/of jouw keukenontwerp vind je na afloop terug op de pagina ‘Mijn Keukeninspiratie’. Vanuit hier vind je gemakkelijk jouw keukenwensen terug en kun je deze delen met familie, vrienden of een aankoopadviseur in een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt.

 

Mijn moodboard

Moodboard maken

Gemakkelijk een overzicht krijgen van alle keukens, keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires die jou aanspreken? Bij alle keukens, keukenonderdelen inspiratieblogs op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken, creëer je een moodboard. Via de pagina ‘Mijn keukeninspiratie’ vind je alle hartjes die je hebt aangeklikt terug. Je kunt waar en wanneer je maar wilt terug naar dit overzicht en ook nieuwe hartjes blijven toevoegen. 

 

ontwerpen

Keuken ontwerpen

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan met de Keukenplanner. Beantwoord vragen over jouw keukenwensen en stel stap voor stap een 3D keukenontwerp samen. Tevreden met het resultaat? Via de pagina ‘Mijn keukeninspiratie’ vind je jouw opgeslagen keukenontwerp terug. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.