Mijn online ontwerpstudio

Welkom in de online ontwerpstudio van Bruynzeel Keukens. Dit is dé plaats om online aan de slag te gaan met al jouw keuken ideeën. Daarnaast doe je hier tal van keukeninspiratie op. Vanuit deze ontwerpstudio kun je aan de slag met het maken van een Moodboard: een visuele weergave van keukens, keukenapparatuur, aanrechtbladen en keukenaccessoires die jou aanspreken. Of probeer de Keukenplanner. Met deze handige tool kun je zelf gemakkelijk en snel een keuken ontwerpen die helemaal bij jou past.

Moodboard maken

 

Maak met deze Moodboard Maker in een paar stappen jouw keukenwensen visueel. Kies eerst je vloer en wandkleur en maak vervolgens een keuze uit onze keukendeuren, werkbladen, grepen en kranen.
Het resultaat? Een inspirerend moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Download het moodboard, deel het met vrienden of plaats het meteen op social media.

Keuken ontwerpen

ontwerpen

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan met onze nieuwe Keukenplanner. In een aantal stappen ontwerp jij de ideale keuken. Creëer een eigen keukenruimte, stel de keuken samen volgens jouw wensen en bekijk deze keukenopstelling direct als 3D-ontwerp. Deel jouw creatie vervolgens met vrienden, familie of met de aankoopadviseur. Lees de instructies goed door en ga direct aan de slag!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.