Mijn online Ontwerpstudio

Mijn online Ontwerpstudio

Welkom in de online ontwerpstudio van Bruynzeel Keukens. Dit is dé plaats om online aan de slag te gaan met al jouw keuken ideeën. Daarnaast doe je hier tal van keukeninspiratie op. Vanuit deze ontwerpstudio kun je aan de slag met het maken van een Moodboard: een visuele weergave van keukens, keukenapparatuur, aanrechtbladen en keukenaccessoires die jou aanspreken. Of probeer de Keukenplanner. Met deze handige tool kun je zelf gemakkelijk en snel een keuken ontwerpen die helemaal bij jou past.

 

Mijn moodboard

Moodboard maken

Gemakkelijk een overzicht krijgen van alle keukens, keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires die jou aanspreken? Bij alle keukens, keukenonderdelen inspiratieblogs op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken, creëer je een moodboard. Via de pagina ‘Mijn keukeninspiratie’ vind je alle hartjes die je hebt aangeklikt terug. Je kunt waar en wanneer je maar wilt terug naar dit overzicht en ook nieuwe hartjes blijven toevoegen. 

 

ontwerpen

Keuken ontwerpen

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan met onze nieuwe Keukenplanner. In een aantal stappen ontwerp jij de keuken die bij jou past. Lees de instructie goed door voor je aan de slag gaat, zo kun je snel en makkelijk jouw keuken ontwerpen. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.