preload

Grepen

Een erg belangrijk onderdeel van de keuken zijn de grepen. Niet alleen de uitstraling wordt erdoor bepaald, ze zijn ook functioneel belangrijk tijdens het gebruik van je keuken. Het is namelijk één van de meest gebruikte onderdelen. Belangrijk dus. De grote vraag is echter wat voor greep je bij jouw keuken vindt passen. Of wil je het liefst helemaal geen greep en ga je voor greeploos? Bij Bruynzeel Keukens vind je meer dan 45 soorten handgrepen en behoorlijk wat greeploze opties. Maar wat is nu precies het verschil?

Handgrepen

Net zoals bijna alle onderdelen in de keuken kun je handgrepen in allerlei maten, materialen en soorten krijgen. Samen met de deuren, het werkblad en de achterwand bepalen ze de sfeer van je keuken. Het lijkt dus slechts een detail, maar toch is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te geven. De meeste handgrepen zijn gemaakt van metaal: een sterk materiaal dat zeer geschikt is voor dagelijks gebruik en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Je kunt ze krijgen in een matte of glimmende variant van een langwerpig formaat tot een deurknop. 

Greeploos

Bij deze variant wordt de greeplijst tussen deuren, laden en het werkblad geplaatst. Kasten zijn hierbij te openen zonder een handgreep te gebruiken. Over het algemeen geeft een greeplijst de keuken een moderne en strakke uitstraling, je ziet immers geen handgrepen. Doordat deuren en laden rechtstreeks vastgepakt worden, moet een greeploze keuken echter wel iets vaker schoongemaakt worden. 

Comfort grepen

Comfort grepen

Bekijk alle comfort grepen

Luxe grepen

Luxe grepen

Bekijk alle luxe grepen

Design grepen

Design grepen

Bekijk alle design grepen

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×