Bruynzeel keuken Jura chanello i.c.m. Atlas leem en Naarden walnoot
Jura chanello bovenkast met tip on systeem
Wandmeubel in stijl van de Jura chanello Bruynzeel keuken
Linnen keukenfront met slimme bamboelade-indeling

Jura chanello

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Jura chanello

  • In iedere opstelling verkrijgbaar
  • Keukenfront met structuur
  • Linkshandige indeling
  • Wave grepen over de hele breedte
  • Tip on systeem bovenkasten
  • Bijpassend wandmeubel
  • Praktische lade-indeling
Laat je vrijblijvend adviseren

Niet alleen de look, maar ook de feel van een keuken is belangrijk. Kies daarom voor materialen die ook in gebruik het gevoel van comfort en veiligheid geven. De nieuwe linnen keukendeur met structuur in deze Jura chanello is hier een mooi voorbeeld van. Gecombineerd met het Atlas front in de kleur leem en het front Naarden in de kleur Europees walnoot geeft het de keuken een design uitstraling. 

Deze linkshandige keuken is praktisch ingedeeld aan de hand van de vijf keukenzones. Van de voorraad- en opbergzone met daarin de koelkast, ga je naar links in de zone met de spoelbak en de vaatwasser. Daar kun je in de kast eenvoudig je afval kwijt. Op het composieten callaccata oro blad kun je vervolgens je voedsel bereiden, waarna je het op de kookplaat of in de oven kunt klaarmaken. Doordat de kookzones in de juiste volgorde staan, loop je nooit onnodig op en neer in de keuken. Uiteraard is deze keuken ook beschikbaar in een rechtshandige opstelling, waarbij de zones precies andersom zijn ingedeeld. 

Het tip on systeem voor de bovenkasten in combinatie met de wave grepen maken deze keuken nog gebruiksvriendelijker. Deze wave grepen zijn ingefreesd over de hele breedte van het front. Hierdoor beschermt de greep de bovenrand van het keukenfront tegen beschadigingen. Niet alleen mooi, maar ook erg handig! 

Het bijbehorende wandmeubel is uitgevoerd in dezelfde kleuren en materialen als de keuken zelf. Hierdoor wordt de stijl van de keuken doorgetrokken naar de rest van het interieur. Zo ontstaat er eenheid en wordt de keuken echt onderdeel van de leefruimte. En laat dat nou precies één van de huidige keukentrends zijn! 

De keuken is volledig voorzien van ETNA apparatuur. De afzuigkap is uitgevoerd in een schuin wandmodel. Dit type afzuigkap zorgt voor een luxe uitstraling in de keuken. Daarnaast is de afzuigkap ook erg praktisch. Het geeft je meer werkruimte en zorgt ervoor dat je minder snel je hoofd stoot tijdens het koken. 

De keuken is standaard voorzien van een praktische bamboe lade-indeling. Maar, ben jij op zoek naar een andere opbergoplossing? Deze keuken is net als alle Bruynzeel Keukens volledig zelf samen te stellen! Ga naar een Bruynzeel winkel in de buurt en laat je adviseren door één van onze aankoopadviseurs. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Jura chanello in detail

Keuken Tip on systeem

Tip on systeem

Keuken Wandmeubel

Wandmeubel

Keuken Praktische bamboe lade-indeling

Praktische bamboe lade-indeling

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.