Keuken Piet Zwart varengroen - hoekkeuken
Keuken Piet Zwart varengroen - lepelrek
Keuken Piet Zwart varengroen - voorraadbakjes
Keuken Piet Zwart varengroen - spoelkast
Piet Zwart varengroen
Vrijblijvend advies
Huidige opstelling
18.030
Keukenkasten
10.237

Front MDF gelakt in de kleur varengroen. Diepe servieskast voorzien van metalen rekken. 

Apparatuur
5.145

Gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap en koelkast met vriesvak van het merk Pelgrim. Vaatwasser van het merk ATAG. 

Keukenblad
1.526

Composiet aanrechtblad in de kleur raven. 20 mm. dik. 

Accessoires
1.022

Muurkraan, RVS spoelbak.

Piet Zwart varengroen

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Een klassieker: de Piet Zwart keuken was de eerste Bruynzeel keuken ooit en rolde in 1938 van de band. Vandaag de dag, maken we nog steeds gebruik van het innovatieve ontwerp van onze eerste huisontwerper. Nog steeds is de Piet Zwart, naast authentiek, ook erg functioneel. 

Deze variant is uitgevoerd in een ruime en stoere hoekopstelling en natuurlijk voorzien van alle gemakken. Zo is het herkenbare lepelrekje terug te vinden in deze keuken, waardoor je gemakkelijk je lepels en pannen pakt. Niet alleen handig, maar ook erg leuk om te zien zijn de ingrediënten die je kwijt kan in de glazen bakjes. En je theedoeken kun je mooi wegleggen in de open spoelkast. 

Benieuwd naar het verhaal van onze eerste keuken? Je leest het hier.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Piet Zwart varengroen in detail

Keuken Lepelrek

Lepelrek

Keuken Glazen bakjes

Glazen bakjes

Keuken Open spoelkast

Open spoelkast

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.