Keuken

Een kijkje in de keuken van Laura

Samen met Elisah van Interior Junkie ging Laura op zoek naar haar ideale keuken bij Bruynzeel Keukens. In de eerste blog hebben jullie kunnen lezen wat wel en niet werkte in haar oude keuken. Ook heeft Laura een moodboard gemaakt welke zij mee kon nemen naar de winkel. Het volgende punt in haar zoektocht speelde zich af in de winkel in Utrecht. Hier heeft Laura meer inspiratie opgedaan en werd duidelijk welke mogelijkheden er allemaal zijn. Na het bezoek aan de winkel is Laura zelf nog terug gegaan om haar keuken samen te stellen. Samen met keukenadviseur Nanno heeft ze dé perfecte keuken samengesteld.

Laura


Mocht je deze blog hebben gemist en benieuwd zijn waarom Laura een andere keuken wilde? Lees het artikel dan hier:

Blog 1  

In onderstaande vlog geeft Laura een rondleiding in haar nieuwe keuken!

In haar nieuwe keuken is Laura er voornamelijk qua werkruimte op vooruit gegaan. In de hoek is er geen loze ruimte meer, ook geen kastje, maar wel een werkblad. Het fornuis is iets verder naar links verplaatst waardoor er nu aan de rechterkant veel meer ruimte is. Doordat Laura hier nu ook goede verlichting heeft, staat ze hier altijd te koken. Het koken doet ze rechts van het fornuis en het bakken aan het keukeneiland. 

laura


De oude Amerikaanse koelkast is vervangen voor een koel-vriescombinatie. De Amerikaanse koelkast vond Laura veel te groot. Doordat deze nu weg is heeft Laura meer ruimte gekregen waar een hoge ladekast in past. Laura krijgt hier veel enthousiaste reacties op, er zijn zelfs mensen die dit in hun eigen keuken willen toepassen. Ook over de brede lades onder elkaar is Laura erg te spreken. Er is voldoende ruimte voor haar bakspullen, pannen, kruiden en bestek. 

LadekastLadekast

Laura is erg blij met haar keuken en heeft nog geen dag spijt gehad van haar gemaakte keuzes. Ze geeft wel toe dat ze het gehele verbouwingsproces een beetje heeft onderschat. Vooral omdat ze thuis werkt en de keuken veel nodig heeft. Gelukkig is haar keuken nu helemaal af en kan ze hier elke dag van genieten!

Vergeet Elisah en Laura niet te volgen! Volg Elisah op Interior Junkie en Laura op Laura's Bakery.

laura


Zet nu de eerste stap naar de keuken die alleen bij jou past. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren!

Inspiratie opgedaan? Zet al je ideeën op je moodboard. En jouw ideale keuken is weer een stapje dichterbij!

Maak nu je moodboard

Benieuwd hoe al jouw ideeën er in het echt uitzien? Kom langs in de winkel! Dan maken we gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp van jouw keuken. 

Afspraak maken

 

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.