Jullie favoriete pannenkoeken

Recepten voor de lekkerste pannenkoeken

Met de handige pannenkoekenpan die je bij je nieuwe Bruynzeel keuken ontvangt, zet je binnen een handomdraai de lekkerste pannenkoeken op tafel. We vroegen jullie om je favoriete recept met ons te delen om anderen te inspireren. Daarbij maak je met het insturen van een recept ook nog eens kans op een jaar lang gratis pannenkoeken. Hieronder vind je alle recepten die tot nu toe zijn ingestuurd. Bakken maar!  

Meer over de actie

#bruynzeelkeukens

Elke keuken die we bij Bruynzeel Keukens produceren past bij de persoonlijke stijl, keukenruimte en wensen van onze klanten. Iedere keuken is anders en het is superleuk om te zien hoe de keukens uiteindelijk een totaalplaatje vormen met het interieur. Neem eens een kijkje in de keuken van tevreden klanten en laat je inspireren! Ben jij zelf ook blij met je Bruynzeel keuken? En wil je anderen inspireren? Gebruik dan op Instagram #bruynzeelkeukens en/of @bruynzeelkeukens of upload jouw foto via onderstaande button en zie jouw foto terug op deze pagina en onze social mediakanalen.

Meer weten over toestemming geven en wat we met jouw foto doen? Lees dan verder.

 
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.