De multifunctionele keuken

De multifunctionele keuken

De keuken is al lang niet meer uitsluitend een plek om te koken. Steeds vaker is de keuken namelijk een verlengstuk van de woonkamer, een plek om te werken, een tafel om met het hele gezin te eten of een bar om met vrienden te borrelen. Want ook daarvoor is deze ruimte in huis uitermate geschikt. 

De keuken als huiskamer

Vroeger was de keuken meestal een afgesloten ruimte. Nu is de keuken vaak een gezellige open plek die naadloos overgaat in de woonkamer. Je kunt hierbij voor een open opstelling kiezen zodat de keuken direct bij de woonkamer betrokken wordt. Of je maakt hem écht onderdeel van de woonkamer. Er zijn voldoende mogelijkheden in materiaal, kleur en opstelling om een variant te kiezen die geschikt is voor jouw interieur. Daarnaast kun je ook extra functionaliteiten aan de keuken toevoegen. Zo is het bijvoorbeeld steeds gebruikelijker om de keuken door te laten vloeien in een (lange) eettafel of in elk geval een plek om samen te ontbijten. Op deze manier betrek je de keuken direct bij jouw interieur en houd je bovendien ruimte in huis over om deze functioneel anders in te richten: de eettafel heb je tenslotte al.

Grepen Jura Chanello

Werkplek Atlas staalblauw

De keuken als kantoor

Flexibel en mobiel werken wordt steeds populairder. Dat houdt in dat we steeds vaker zelf beslissen waar we werken en ook wanneer. Een kantoor aan huis is daarom nog niet eens zo’n slecht idee. Maar mocht je daar nu niet een volledige kamer voor willen inrichten, dan kun je ook altijd een werkplek in je keuken verwerken. Je hebt er niet veel meer voor nodig dan een plek om te zitten -of staan- met voldoende ruimte voor je laptop, bij voorkeur ook nog in de buurt van een stopcontact. Deze stopcontacten kun je inclusief usb-oplaadpunten eenvoudig in je blad laten verwerken. Zo kun je het volledige werkblad en de zitruimte gebruiken als je niet aan het werk bent. Opgeruimd staat netjes. 

De keuken als hangout

De beste feestjes verplaatsen zich altijd naar de keuken. Niet heel gek: daar liggen alle (fris)dranken koud en zijn vaak ook de meeste hapjes te vinden. Maar je keuken hoeft niet alleen tijdens verjaardagen het centrale punt in het huis te zijn. Kies voor een keuken met bijvoorbeeld een bar en nodig voortaan al je collega’s en vrienden bij jou thuis uit voor de vrijmibo. Stel je hogere eisen, breid je keuken dan uit met mooie en functionele extra’s. Wat dacht je van een wijnrek, een wijn- of bierklimaatkast, een glazenhouder of -als het je niet ver genoeg kan gaan- een ingebouwde tapinstallatie. Al past dat laatste misschien beter in een bachelor-woning dan een gezinshuis. 

Bar Bruynzeel keuken Matterhorn leisteengrijs

Gezin bladerend door inspiratieboek

Online en offline komen samen

Keukeninspiratie opdoen kan in dit boek op verschillende manieren. De één bekijkt het inspiratieboek meteen online, de ander bladert graag op het gemak door een fysiek boek. Zoals altijd bieden we een uitgebreid kijkje in de keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem een kijkje in de mooie keukens van onze klanten. En ontdek hoe je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt.

Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.