Vrijblijvend online advies door onze experts 

Iedereen is anders. Dat geldt niet alleen voor het type keuken dat je mooi of praktisch vindt. Ook voor de manier waarop je inspiratie opdoet. Of informatie verzamelt voor je een keuken aankoopt. Waar de een graag direct een winkel bezoekt voor expertadvies, doet iemand anders weer liever eerst online inspiratie op. Met het online advies biedt Bruynzeel Keukens een combinatie van beiden. Met behulp van videobellen ontvang je expertadvies op afstand. 

De voordelen:   

  • Expertadvies vanaf de winkelvloer terwijl jij thuis op de bank zit. 
  • Direct antwoord op jouw prangende keukenvragen. 
  • Geheel vrijblijvend: je bent nergens toe verplicht en het online advies is helemaal gratis. 
  • Afhankelijk van jouw wensen worden vervolgstappen bepaald: van het in het echt bekijken van kleurmonsters tot het schetsen van een eerste keukenontwerp: elke persoonlijke route naar een nieuwe keuken is anders en volledig op maat.  
  • Een afspraak op een dag- en tijdstip dat voor jou schikt.  


Meld je direct aan 

Keukenatelier Bruynzeel winkel

Koken in Bruynzeel keuken Staalblauw

Hoe werkt het online advies?  

Je maakt op digitale wijze kennis met de aankoopadviseur van Bruynzeel Keukens. Samen bespreken we jouw wensen: 

  • Kennismaken: Waarom ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Welke stijlen spreken je aan? Wat vind je belangrijk tijdens het werken in de keuken? Hoe ziet je levenssituatie eruit en hoe kunnen we jouw keuken hier zo goed mogelijk op aanpassen?  
  • Inspiratie: Op basis van jouw wensen kijken we samen naar beschikbare kleuren en materialen. 
  • Informatie: Op basis van jouw wensen informeren we je over de keukenopstelling die het beste past bij jouw beschikbare keukenruimte en leefsituatie. Ook gaan we dieper in op de mogelijkheden die je hebt op het gebied van kastinrichting en beschikbare apparatuur, passend bij jouw wensen.  
  • Vervolgstappen: We sluiten het gesprek af en kijken samen naar eventuele vervolgstappen: zoals het verder uitwerken van een 3D-keukenontwerp en prijsberekening of bijvoorbeeld een bezoek aan de winkel om materialen in het echt te komen bekijken.  

Altijd functionele tips passend bij jouw situatie 

Functionaliteit is een belangrijk speerpunt bij Bruynzeel Keukens. Niet alleen ontwerpen we mooie keukens passend bij jouw stijl, we kijken ook kritisch naar jouw keukenruimte en leefsituatie. Tijdens het online advies kunnen we je tips geven voor de juiste keukenopstelling, waardoor je minder meters aflegt tijdens het werken in de keuken. Daarnaast denken we mee over een praktische kastindeling en de keuze voor bepaalde apparaten of keukenaccessoires.  

Besteklade Bruynzeel keuken Atlas roodbruin

Koppel bekijkt het digitale inspiratieboek op de tablet

Meld je aan voor online advies 

Via ons aanmeldformulier meld je jezelf direct aan voor online advies. Kies voor contact met een aankoopadviseur bij een vestiging bij jou in de buurt. Mocht je in de toekomst een winkel wensen te bezoeken, dan kun je gemakkelijk bij dezelfde aankoopadviseur terecht.  Vul verder je contactgegevens en geef je voorkeursdatum aan. Na het plannen van de online afspraak, ontvang je een bevestigingsmail met daarin verdere instructies.  

Meld je hier aan

Start met het opdoen van keukeninspiratie 

Zin om al aan de slag te gaan? Op onze website vind je verschillende opties om alvast inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld onze uitgebreide keukencollectie of maak je eigen moodboard. Wist je dat je dit moodboard ook heel gemakkelijk mee kunt sturen met je online afspraak? Zo krijgen onze aankoopadviseurs al een eerste idee van jouw keukenwensen. Ook kun je ons digitale inspiratieboek aanvragen of een kijkje in de keuken nemen bij tevreden klanten op onze inspiratiepagina

Aan de slag

Moodboard
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.