Keukenlades indelen? Pak het slim aan!

Keukenlades indelen? Pak het slim aan!

Een nieuwe keuken aan het samenstellen? Dan is het belangrijk dat deze niet alleen mooi, maar ook praktisch ingedeeld is. Een belangrijk onderdeel hiervan is de indeling van verschillende lades in de keuken. We nemen je mee in de mogelijkheden en helpen je op weg naar een handige indeling van jouw keukenlades.

Laat je inspireren

Verschillende soorten lades

In de onderkasten is het praktisch om te kiezen voor lades in plaats van draaideuren. Er zijn verschillende soorten keukenlades waar je van alles overzichtelijk in kwijt kunt. Van pannen tot bestek en van keukengerei tot kruidenpotjes. Om het indelen van je keukenlades zo makkelijk mogelijk te maken, geven we je graag wat tips. Een logisch ingedeelde keuken zorgt namelijk niet alleen voor extra gebruiksgemak, maar ook voor een overzichtelijke en rustige uitstraling.

Orgalux lade-indeling

Orgalux bestekindeling

Bestekindeling

Bewaar je bestek overzichtelijk in een bestekindeling. Messen, vorken en lepels hebben hierin een vaste plek. Door deze bestekindeling in de lade in de voorbereidingszone van je keuken te plaatsen, heb je het werkbestek altijd bij de hand.
Kies voor een bestekindeling met soft-touch afwerking die geluiddempend werkt. Zo heb je nooit meer last van rammelend bestek in je keukenlades.

Wist je dat er ook speciale messenhouders zijn? Hiermee leg je scherpe messen stabiel weg en weet je zeker dat ze veilig opgeborgen zijn.

Van kruiden tot kleine voorraadpotjes, zo deel je ondiepe keukenlades in.

Vaak vind je onder een besteklade nog een ondiepe lade. Dit is de ideale plek voor bijvoorbeeld kruiden of kleine voorraadpotjes. Met een speciale kruidenhouder bewaar je kruidenpotjes op een overzichtelijke manier. Kies voor een houder waarbij kruidenpotjes schuin staan, zodat de etiketten goed leesbaar zijn. Zo heb je altijd binnen een handomdraai je favoriete smaakmakers te pakken!

Orgalux kruidenpotjes

Atlas Trend roodbruin pannenlade

Van afvalsystemen tot pannen, zo deel je diepe keukenlades in. 

Onder de ondiepe lades in de keuken zitten vaak nog diepe lades. Deze diepere keukenlades bieden meer ruimte en daardoor kun je er meer grote voorwerpen in kwijt. Deze lades zijn dan ook ideaal voor het bewaren van:
-    Pannen;
-    Servies zoals borden, kommen en schalen; 
-    Afvalsystemen;
-    Flessen;
-    Grotere voorraadverpakkingen.

Een flessenrek of bordenhouder is ideaal om alles op zijn plek te houden. Of wat dacht je van een dwarsverdeling speciaal voor pannendeksels? Dat maakt je lade meteen een stuk overzichtelijker! Door flexibele vakverdelers met verstelbare zijkanten te gebruiken, pas je de indelingen makkelijk aan op de inhoud van je lade.

Ervaar het plezier van gebruiksgemak

We maken de zoektocht naar de ideale indeling van jouw keukenlades graag zo makkelijk mogelijk. Van foliesnijders tot kruidenrekjes en van messenhouders tot afvalemmers. Want, niets is zo fijn als een keuken die lekker werkt. Voldoende opbergruimte, mooie kleuren, goede materialen en de ideale opstelling. Maar, dus ook met een handige indeling. Naast de ideale opstelling uitgevoerd in mooie kleuren en de beste materialen, dus ook met een handige keukenlade-indeling.  Zo laten we jou het plezier van gebruiksgemak in een nieuwe Bruynzeel keuken nog meer ervaren!

Orgalux lade-indeling kookgerei

Ontwerpgesprek

Maak een afspraak

Persoonlijk advies over de indeling van de lades in jouw nieuwe keuken? Bezoek dan één van onze winkels in de buurt en laat je inspireren en adviseren door onze keukenadviseurs. In elke winkel zijn verschillende lade-indelingen aanwezig, zodat je ook direct het plezier van gebruiksgemak kunt ervaren. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.