Nieuwe collectie 2023

Ontdek de nieuwste keukens uit onze collectie

Ook dit jaar hebben we onze collectie weer vernieuwd op basis van de laatste trends. Vier nieuwe keukens met elk een unieke stijl en uitstraling zijn een aanvulling op de uitgebreide collectie die al in de winkel te bewonderen was. Ook presenteren we een nieuw bijkeukenprogramma in onze winkels, zodat we niet alleen het leven in de keuken makkelijker maken, maar ook het dagelijks leven eromheen. We zijn druk bezig om de nieuwe collectie zo snel mogelijk in onze winkels te plaatsen, dus kom gerust eens langs om de keukens in het echt te bewonderen of vraag het inspiratieboek aan en bekijk de hele collectie. 

Inspiratieboek aanvragen  Winkel bezoeken

Atlas Trend zilvergroen

Deze vrolijke keuken is ideaal voor kleinere ruimtes. Deze compacte drie meter lange keuken bevat namelijk alle vijf de keukenzones voor optimale functionaliteit. Rechts vind je de voorraad- en opslagzone met een koelkast. De spoelzone heeft daarnaast een compacte vaatwasser. In de kookzone zit een inductiekookplaat met een schuine afzuigkap voor meer bewegingsruimte. Onder de kookplaat zit een extra brede ladekast, waardoor je van wel 15% meer opbergruimte geniet. Slimme lade-indelingen hierin zijn handig voor bestek en andere keukenitems. De vrolijke trendkleur zilvergroen met de gouden grepen maakt deze compacte rechte keuken perfect voor gezellige diners.

Lees meer over de Atlas Trend zilvergroen

Atlas Trend roodbruin

Deze familiekeuken biedt veel opbergruimte en is voorzien van authentieke details. Met een oven en combimagnetron bereid je moeiteloos grote maaltijden. De kastenwand heeft een grote koel-vriescombinatie, open vakkenkast en een voorraadkast met interne lades. Ook in de lades onder de kookplaat is aan opbergruimte geen gebrek. Het duurzame Greengridz werkblad loopt door op de achterwand. Hierdoor is de keuken makkelijk schoon te maken. In de voorbereidingszone zit een uittrekbaar afvalsysteem zodat je gemakkelijk afval kunt scheiden. De roodbruine kasten met bronzen grepen stralen authenticiteit uit en het werkblad in steenlook zorgen voor een gevoel van echtheid en rust in het interieur.

Lees meer over de Atlas Trend roodbruin

Atlas zilver eiken

Deze loft-keuken brengt letterlijk reflectie in het interieur en zit vol met handige oplossingen. De kastenwand heeft een imposante twee meter hoge koelkast met verticale Cosma greep. Daarnaast zit de middelste kast met ribbelglas, verlichting en een houten wijnrek. Het ruime kookeiland biedt meer dan genoeg werkruimte om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. Extra handig is het stroompunt in dit eiland, zodat je gebruik kunt maken van je keukenapparatuur. De naadloos geïntegreerde afzuiging zorgt voor een strak en modern ontwerp. In de handige voorraadlades is genoeg ruimte zodat je altijd georganiseerd en efficiënt werkt in de keuken. De combinatie van harde materialen en strakke lijnen straalt kwaliteit en duurzaamheid uit, waardoor je elke dag met plezier in de keuken zult staan.

Lees meer over de Atlas zilver eiken

Atlas greige

De compacte Atlas greige keuken biedt alle gemakken voor het bereiden van heerlijke maaltijden en baksels. De kookzone aan de linkerkant heeft een handige oven op werkbladhoogte en een ruime koel-vriescombinatie met zwarte manor-D grepen. De onderkasten zijn slim ingedeeld met binnenlades voor extra opberggemak, inclusief een speciale kruideninzet en bestekindelingen. Aan de rechterkant is voldoende ruimte voor voorbereidingen waarbij je altijd goed licht hebt door de lampjes onder de bovenkasten. De Fragranite spoelbak in de kleur Oyster is samen met de zwarte kraan een eyecatcher. De keuken sluit aan bij de trend 'Sereen' met de rustgevende greige kleur, moderne uitstraling van de uitstekende tussenpanelen en het natuurlijke element van Linea warm walnoot. Een verfijnde keuken om heerlijk in tot rust te komen!

Lees meer over de Atlas greige

Meer keukeninspiratie

Welke keuken uit onze nieuwe collectie is jouw favoriet? Je kunt alle keukens uit onze collectie in een andere opstelling, kleur of met andere grepen en apparatuur samenstellen. In ons nieuwe inspiratieboek voor 2023 en 2024 geven we een kijkje in onze hele collectie en inspireren we je graag met binnenkijkers en tips om jouw keuken naast mooi ook handig te maken. 

Vraag het inspiratieboek aan

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.