Atlas Trend zilvergroen
Vrijblijvend advies
Huidige opstelling
6.800
Keukenkasten
2.513

De Atlas Trend deuren zijn in deze keuken uitgevoerd in de kleur zilvergroen. De zichtzijden zijn uitgevoerd in Atlas leem. De gouden greep is de D-beugel Virginia. 

Apparatuur
3.429

In deze keuken zit een betaalbare, complete Zanussi apparatenset:

Koelkast 103 cm met sleepdeur
Oven met magnetronfunctie 45 cm 
Compacte vaatwasser 45 cm
Inductiekookplaat 80 cm met Hob2Hood
Schouwafzuigkap 90 cm met Hob2Hood

Keukenblad
603

Kunststof blad in de kleur Balance

Accessoires
255

Eenhendel mengkraan 
Dwarsreling voor deksels in de onderste voorraadlade onder de kookplaat
Bestekindeling
Flexibele vakindeling

Atlas Trend zilvergroen

  • In verschillende kleuren en opstellingen verkrijgbaar
  • Compacte keuken van alle gemakken voorzien
  • Kleurrijk en energiek
  • Slimme inrichting voor een beperkte ruimte en een klein budget

Ontdek hoe je met minimale ruimte elke dag weer kunt genieten van een handige keuken. Deze keuken is drie meter en voorzien van alle vijf de keukenzones zodat je niets tekortkomt. We nemen je mee in hoe je een kleine keukenruimte zo handig mogelijk kan inrichten met een beperkt budget.

Aan de rechterkant van de keuken vind je de zone voor voorraad en opslag met daarin de koelkast. Daarnaast volgt de spoelzone met een compacte vaatwasser, ideaal voor een één- of tweepersoonshuishouden. Links naast de spoelbak is er voldoende werkruimte om maaltijden voor te bereiden. 

In de kookzone zit een inductiekookplaat en een schuine afzuigkap, zodat je je hoofd minder makkelijk stoot en er meer bewegingsruimte is. 

Onder de kookplaat zit een ladekast van wel 120 cm breed. Er is gekozen voor één brede lade in plaats van twee smallere lades. Dit biedt namelijk meer opbergruimte omdat er geen ladegeleiders in het midden nodig zijn. Hierdoor heb je voor een lagere prijs zo'n 15% meer opbergruimte in de keuken. 

De bovenste lade van 13 cm bevat een bestekindeling voor het eet- en werkbestek. De tweede lade is ook 13 cm hoog en is handig als extra werkbestek- en/of rommellade. In veel keukenlades vind je wel verdwaalde items zoals elastiekjes, scharen en sluitclips. Met een eigen lade en een flexibele lade-indeling krijgen deze spullen voortaan een eigen plek. 

In de bovenste lade van 26 cm hoog kun je borden en schalen kwijt. Ideaal, want dan hoef je deze nooit boven je hoofd omhoog te tillen. In de onderste lade zit een dekselscheider om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Zo heb je de juiste pan met een bijbehorend deksel altijd snel gevonden. 

De trendkleur zilvergroen in combinatie met de gouden grepen vormt een vrolijk geheel. Ook de romp is afgewerkt in kleur (Atlas leem). Op de wandplank is genoeg ruimte voor spullen die je vaak gebruikt. Natuurlijk kun je hier ook nog kleurrijke decoratie kwijt. Kortom, een handig ingerichte kleine keuken waarin je graag vrienden uitnodigt voor een etentje of een gezellige borrel. 

Deze opstelling in een andere kleur, met andere apparatuur of grepen? Dat kan! Tijdens een vrijblijvend ontwerpgesprek in een van onze winkels nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Op een ontspannen manier komen we samen tot de ideale keuken passend bij jouw ruimte, stijl en budget. 

Afspraak maken

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Trend zilvergroen in detail

Atlas Trend zilvergroen - meest gestelde vragen

In welke kleuren zijn de keukendeuren van deze opstelling beschikbaar?

Deze keukenopstelling bestaat uit onze Atlas Trend keukendeur. Bekijk hier in welke kleuren deze deur beschikbaar is of kom langs in de winkel en vergelijk alle kleuren in het echt. De Atlas Trend kleuren zijn niet verkrijgbaar als rompkleur, daarom zijn de zichtzijden in deze keuken uitgevoerd in de kleur Leem uit onze Atlas collectie. 

In welke kleuren is het keukenblad van deze keuken beschikbaar?

Deze keukenopstelling heeft een kunststof keukenblad in de kleur Balance. Bekijk hier in welke kleuren dit keukenblad beschikbaar is of kom langs in de winkel en bekijk de bladen in het echt. 

Kan ik ook grepen kiezen in deze keuken?

De Atlas Trend zilvergroen zoals deze hier en in de winkels getoond wordt, heeft goudkleurige Virginia  D-beugel grepen. Wil je liever een keuken met andere grepen, knoppen of ga je liever voor een greeploze keuken? Dat is allemaal mogelijk. In de winkel maken we graag een aangepast ontwerp voor je. 

Welke apparatuur is inbegrepen bij deze keuken en is het mogelijk deze aan te passen?

In deze keuken is een complete Zanussi-apparatenset opgenomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ander merk of andere apparaten te verwerken in deze opstelling.

Kan ik deze keukenopstelling aanpassen op basis van mijn specifieke wensen?

Spreekt de stijl van deze keuken je aan, maar past de opstelling niet in jouw ruimte? Alle keukens uit onze collectie kunnen in verschillende opstellingen uitgevoerd worden. We kunnen ook een eilandkeuken, parallelkeuken of hoekkeuken voor je samenstellen in dezelfde stijl als deze Atlas Trend zilvergroen. Onze aankoopadviseurs denken graag met je over hoe jouw ruimte optimaal benut kan worden.

In welke winkels kan ik deze keukenopstelling bekijken?

Deze keuken staat opgesteld in onze winkels in AmersfoortBreda, Duiven, Gouda, Heerlen, Rotterdam Alexandrium en Zaandam

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.