Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Rotterdam Alexandrium

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Rotterdam Alexandrium

 Je vindt Bruynzeel Keukens in Rotterdam samen met 55 andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Zo kun je naast keukeninspiratie ook volop wooninspiratie opdoen wanneer je een dagje naar Woonmall Alexandrium komt. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in ons keukenatelier op zoek naar de ideale combinatie als basis voor jouw ideale keuken. Dit vertalen we vervolgens samen in de 3D-ontwerpstudio naar een keukenontwerp op ware grootte. Maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies. 

Afspraak maken 

Alle mogelijkheden in onze keukenwinkel

In onze ruime showroom in Woonmall Alexandrium kun je alle mogelijkheden verkennen die Bruynzeel Keukens te bieden heeft. Ontdek de nieuwste trends, kleuren en materialen. Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of industriële keuken, we inspireren je graag. Naast Bruynzeel keukens zijn er ook vier keukenopstellingen van Next125 te zien in onze winkel in Rotterdam. Lees hier meer over dit kwalitatieve Duitse keukenmerk dat staat voor authenticiteit, duurzaamheid en functionaliteit. 

Kom langs voor inspiratie

Ons deskundige team van aankoopadviseurs staat voor je klaar. We denken graag met je mee en maken kosteloos een 3D-keukenontwerp voor je dat volledig aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Ook ontvang je een transparante offerte met een overzicht van alle keukenonderdelen en prijzen, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen. Natuurlijk ben je ook wanneer je geen afspraak hebt, van harte welkom in onze winkel in Woonmall Alexandrium. Loop gerust eens binnen voor een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van alle keukeninspiratie in de winkel. 

Stel de ideale nieuwe keuken samen

De ideale keuken is voor iedereen anders. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om jouw wensen en leefsituatie in kaart te brengen. Op die manier kunnen we het leven in en om de keuken voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Want, niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Met een uitgebreid assortiment aan keukendeuren, aanrechtbladen, apparatuur en accessoires, vind je bij ons altijd een nieuwe keuken die perfect bij jou past.

Voordelen van Bruynzeel Keukens Rotterdam

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Rotterdam kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gevestigd op Woonmall Alexandrium met veel andere woonwinkels 
  • Goed bereikbaar via de snelweg
  • Ontspannen kiezen in onze moderne keukenwinkel 
  • Persoonlijk advies van ervaren aankoopadviseurs
  • Direct de juiste prijs voor jouw nieuwe keuken door ons transparante prijsbeleid

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens in Rotterdam

Woonmall Alexandrium is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn 900 parkeerplaatsen beschikbaar. Op het parkeerdak zijn ook invalideplaatsen en elektrische oplaadpunten beschikbaar. Met de bus, trein of metro kun je reizen naar station Rotterdam Alexandrium. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar onze keukenwinkel in Woonmall Alexandrium. Daar verwelkomen we je graag om samen tot de ideale keuken voor jou te komen. Tot snel! 

Keukeninspiratie

Kun je niet wachten tot je bezoek aan onze winkel? Laat je dan alvast inspireren door onze keukencollectie, vraag het inspiratieboek aan of ga aan de slag met onze moodboard maker.

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.