Verkrijgbaar bij Bruynzeel Keukens: next125 keukens

Op zoek naar een kwalitatieve Duitse keuken? Kijk dan eens naar next125. De keukens van next125 zijn geproduceerd in Duitsland. Dit premium keukenmerk staat niet enkel bekend om het stijlvolle design, maar ook staat next125 voor authenticiteit, exclusiviteit en duurzaamheid. Een merk dat precies past bij Bruynzeel Keukens en onze uitgangspunten. We zijn er dan ook trots op onszelf next125 dealer te mogen noemen.  

Maak een afspraak 

Assortiment next125 Nederland

NX870

NX870

Hoe kun je een gebouw uit 1550 modern inrichten? Het resultaat is indrukwekkend: een vrijstaande kooktafel als statement, het grote wandpaneel in dezelfde kleur als het functionele en tegelijkertijd visueel gereduceerde Cube systeem, als het werkblad en de fronten. En als spaarzaam gebruikt contrast: hoge kasten in expressief houtfineer in balkwerkstijl.

Klik hier om de keuken in 3D te bekijken of een heuse AR beleving in je eigen keukenruimte

NX510

NX510

Een kast die je nooit in verlegenheid brengt. In gesloten toestand ziet ze eruit als een meubelstuk, in geopende toestand toont ze haar volledige functionaliteit. Een lichte aanraking is voldoende om de schuifdeuren te doen openspringen. Daarachter staan de oven, de stoomkoker en nog veel meer. De buitenkant in fijn houtfineer, de binnenkant in een harmonisch bijpassende lakkleur.

Klik hier om de keuken in 3D te bekijken of een heuse AR beleving in je eigen keukenruimte

next125 Trolley

next125 Trolley

De matzwarte, metalen trolley met indelingen voor flessen, glazen, specerijen en nog veel meer is veelzijdig inzetbaar. Hij biedt plaats en opbergruimte voor het voorbereiden en opdienen. Gemakkelijk te rollen, uitgerust met een metalen handvat – perfect in elke situatie.
 

Klik hier om de keuken in 3D te bekijken of een heuse AR beleving in je eigen keukenruimte

next125 Kooktafel

next125 Kooktafel

Geniaal en welgevormd tegelijk. De kooktafel combineert het gevoel van vertrouwdheid met functionaliteit op een ideale manier. Vooral als we allemaal gezellig samen koken, valt aan een kooktafel niet te tippen. Voor je het weet, is het je favoriete plek in huis.

Klik hier om de keuken in 3D te bekijken of een heuse AR beleving in je eigen keukenruimte

Door next125 toe te voegen aan het assortiment van Bruynzeel Keukens, is dit merk nu in meerdere Bruynzeel winkels verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een next125 keuken en wil je inspiratie opdoen door de keukens in het echt te bekijken of een ontwerp te laten maken? Op dit moment kan dat in de volgende winkels waar we een speciale selectie keukens hebben staan:

Deze Bruynzeel winkels zijn onlangs verbouwd en verrassen je met keukeninspiratie in de breedste zin van het woord. Niet alleen vind je hier de meest inspirerende keukenopstellingen, ook bieden we in deze winkel vele digitale mogelijkheden. Ga aan de slag en je vindt de keuken die helemaal past bij jou. 

Keukeninspiratie next125

Graag bieden we je alvast wat inspiratie door je mee te nemen in de vele mogelijkheden die het keukenmerk te bieden heeft: 

next125


 

next125


 

next125


 

next125


Over dit keukenmerk

De keukens van next125 staan bekend om het strakke design en functionaliteit. De tijdloze uitstraling van de keukens, is het bewuste en duurzame antwoord op kortstondige trends. Het keukenmerk biedt hoogwaardige vormgeving tegen een aantrekkelijke prijs. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor het keukenmerk. Dit komt op de volgende manier terug: 

  • next125 is onderscheiden met het PEFC-logo; 
  • Warmte wordt opgewekt met het resthout dat overblijft na productie; 
  • next125 is in het bezit van een milieuvriendelijk wagenpark;
  • Verpakkingsmaterialen worden milieuvriendelijk geproduceerd en verwijderd.

Catalogus

Digitaal of op papier. Helder keukendesign en inspiratie op 132 pagina's: download de next125 catalogus op je computer, tablet of smartphone – of laat die gewoon per post naar je huis sturen.

Bekijk de next125 catalogus 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Op zoek naar een keuken die helemaal past bij jou? We gaan graag met je in gesprek. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen. We nemen je mee in het beschikbare assortiment en kijken hoe we deze keuzes kunnen omzetten naar een 3D keukenontwerp passend bij jouw leefsituatie, ruimte en budget. Na de ontwerpafspraak ontvang je altijd een transparante offerte. 

Bezoek een van de winkels van Bruynzeel Keukens of maak alvast een oriënterende online adviesafspraak. Voor een next125 keuken kunt u enkel terecht in onze geselecteerde winkels; Barendrecht, Bergen op Zoom, Breda, Cruquius, Duiven, Groningen, Rotterdam Alexandrium, Son en Utrecht. Hier staan diverse inspirerende opstellingen en hebben we adviseurs gespecialiseerd in next125.

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.