Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Duiven

Welkom bij Bruynzeel Keukens Duiven

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

50 jaar aan keukenervaring

Maak kennis met ons enthousiaste team van ervaren aankoopadviseurs. Door de klantvriendelijkheid en expertise van onze aankoopadviseurs voel je je al snel op je gemak in de winkel. We voorzien je graag van advies, helemaal passend bij jouw leefsituatie, ruimte en budget. Samen hebben we zo'n 50 jaar aan keukenervaring in huis en geen vraag of wens is ons te gek! We zijn dan ook erg trots wanneer we reacties van tevreden klanten ontvangen. We nemen graag uitgebreid de tijd om naar jouw keukenwensen te luisteren en samen met jou je ideale keuken te ontwerpen. 

Juan Paul Fernandez en team Duiven

Keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens Duiven

Doe volop keukeninspiratie op bij de Bruynzeel Keukens winkel in Duiven. In deze vestiging vind je verschillende keukenopstellingen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een mooi kookeiland, een hoekkeuken, een ruime u-opstelling of een compacte keuken: wij kunnen jouw ideale keuken helemaal op maat ontwerpen. Daarbij denken we graag mee in praktische oplossingen. We maken alle opties inzichtelijk voor je, zodat je goede keuzes kunt maken. 

Een keuken die helemaal past bij jou 

We vinden het belangrijk dat jij de keuken vind die echt bij jou past. Daarom kijken we uitgebreid naar jouw wensen. Op het gebied van stijl, maar we kijken ook welke rol de keuken in jouw leven heeft, zodat je zo fijn mogelijk kan opbergen en werken in de keuken. Om te weten wat echt bij jou past, nemen we tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. In onze nieuwe winkel, is het daarnaast ook mogelijk om keuken te ervaren: combineer verschillende kleuren en materialen in het keukenatelier of maak binnen 20 minuten een eerste ontwerp van de opstelling in de ontwerpstudio. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende indelingen van keukenkasten te bekijken en ervaren, want ook achter de keukendeuren moet de keuken perfect op jouw wensen zijn ingericht. 

Keukeninspiratie passend bij elke stijl

In onze winkel vind je veel verschillende keukenopstellingen in verschillende stijlen. Met deze keukens willen we je inspireren op het gebied van stijl en kleur. Maar er is nog veel meer mogelijk. Een keuken bestaan namelijk uit verschillende losse onderdelen. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren of materialen met elkaar en creëer jouw eigen unieke keuken. Wil je alvast meer zien van ons aanbod en de mogelijkheden?  Bekijk hier het keukenaanbod van Bruynzeel Keukens. Vanzelfsprekend is elke keuken op onze website ook te ontwerpen in een opstelling passend bij jouw ruimte of bijvoorbeeld in een andere kleur.  

Meteen weten waar je aan toe bent. 

Tijdens het ontwerpgesprek laten we je stap voor stap zien hoe jouw keuken tot stand komt. We geven je direct inzicht in de prijs van de verschillende keukenonderdelen. Zo kun je tijdens het ontwerpen beslissen wat je wel- en juist niet wilt. Wel zo prettig! We vertellen je graag meer over de prijs van onze keukens. 

next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.