Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00
Koningsdag Gesloten - hele dag
Hemelvaart 12:00 - 17:00
Tweede Pinksterdag 12:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Duiven

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Duiven

Bij Bruynzeel Keukens Duiven vind je verrassende keukenopstellingen, kleuren en materialen, gepresenteerd in een inspirerende omgeving. Ons team van enthousiaste en ervaren aankoopadviseurs staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale keuken voor jou. Combineer je favoriete keukendeuren, werkblad en grepen in ons keukenatelier. Vervolgens vertalen we jouw wensen naar een 3D-keukenontwerp, waarvan je meteen een transparante offerte mee krijgt. Wel zo ontspannen kiezen! 

Afspraak maken

Onze keukens

In onze winkel in Duiven presenteren we een uitgebreide selectie keukenopstellingen in diverse stijlen. Of je nu op zoek bent naar een ruime familiekeuken of een moderne eilandopstelling, het is allemaal mogelijk. We inspireren je graag op het gebied van stijl en kleur. We begrijpen dat de ideale keuken voor iedereen anders is. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om jouw wensen, woonstijl en leefstijl in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe keuken niet alleen mooi, maar ook handig is. 

Persoonlijk advies

Maak in de keukenwinkel in Duiven kennis met ons enthousiaste team van ervaren aankoopadviseurs. Door de klantvriendelijkheid en expertise van onze aankoopadviseurs voel je je al snel op je gemak in de winkel. We voorzien je graag van advies om samen op ontspannen wijze tot de ideale keuken voor jou te komen. Samen hebben we zo'n 50 jaar aan keukenervaring in huis en geen vraag of wens is ons te gek! We zijn dan ook erg trots wanneer we reacties van tevreden klanten ontvangen. 

Nieuwe keuken kopen

Bij Bruynzeel Keukens Duiven is onderhandelen of aanbetalen niet nodig. Tijdens het ontwerpgesprek laten we je stap voor stap zien hoe jouw keuken tot stand komt en geven we direct inzicht in de prijs van de verschillende keukenonderdelen. Zo kun je weloverwogen keuzes maken en kom je niet voor verrassingen te staan.

De ideale keuken voor jou

Ook voor een Next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens in Duiven aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie met vier opstellingen van het merk Next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel en laat je inspireren. 

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Duiven kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gelegen bij woonboulevard Woonexpress Duiven.
  • Gratis parkeergelegenheid.
  • Volledig vernieuwde winkel met 3D-ontwerpstudio en keukenatelier.
  • Ontspannen kiezen door ons transparante prijsbeleid.

Zo bezoek je onze keukenwinkel in Duiven

Onze keukenwinkel in Duiven is goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig.

Afspraak maken

We verwelkomen je graag voor een kort oriënterend gesprek of een uitgebreider ontwerpgesprek. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? In ons inspiratieboek ontdek je de huidige keukencollectie vol verrassende combinaties van kleuren, materialen, grepen, bladen en apparatuur. Laat je inspireren door binnenkijkers bij tevreden klanten en lees handige tips om de ideale keuken samen te stellen. Samen komen we op ontspannen wijze tot de ideale keuken. Online, thuis of in onze winkel.

 Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.