preload

Bruynzeel Keukens Duiven

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens Duiven

Doe volop keukeninspiratie op bij de Bruynzeel Keukens winkel in Duiven. In deze vestiging vind je verschillende keukenopstellingen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een mooi kookeiland, een hoekkeuken, een ruime u-opstelling of een compacte keuken: wij kunnen jouw ideale keuken helemaal op maat ontwerpen. Daarbij denken we graag mee in praktische oplossingen. We maken alle opties inzichtelijk voor je, zodat je goede keuzes kunt maken. 

50 jaar aan keukenervaring

Maak kennis met ons enthousiaste team van ervaren aankoopadviseurs. Door de klantvriendelijkheid en expertise van onze aankoopadviseurs voel je je al snel op je gemak in de winkel. We voorzien je graag van een vrijblijvend advies, helemaal passend bij jouw leefsituatie, ruimte en budget. Samen hebben we zo'n 50 jaar aan keukenervaring in huis en geen vraag of wens is ons te gek! We zijn dan ook erg trots wanneer we reacties van tevreden klanten ontvangen. Sommige klanten zijn zelfs zo tevreden met ons advies dat de oliebollen voor nieuwjaar ‘s middags al genuttigd werden. Inclusief bijbehorende champagne. Dat vergeten we nooit meer. 

Een keuken van Nederlands fabricaat

De keukens van Bruynzeel Keukens worden gemaakt in eigen fabriek. In het Brabantse Bergen op Zoom vind je onze volautomatische en CO2 neutrale keukenfabriek. In onze fabriek vind je ook een eigen lakkerij: hier is het mogelijk om jouw keukendeuren in meer dan 1.900 NCS kleuren te lakken. 

Benieuwd naar onze uitgebreide keukencollectie? Bekijk hier het keukenaanbod van Bruynzeel Keukens. Vanzelfsprekend is elke keuken voor jou op maat te ontwerpen. 

Altijd een transparante offerte van jouw keuken

Tijdens het ontwerpgesprek laten we je stap voor stap zien hoe jouw keuken tot stand komt. We geven je direct inzicht in de prijs van de verschillende keukenonderdelen. Zo kun je tijdens het ontwerpen beslissen wat je wel- en juist niet wilt. Wel zo prettig! We vertellen je graag meer over de prijs van onze keukens. 

Maak nu een 3D ontwerpafspraak

We zien je graag terug bij Bruynzeel Keukens Duiven. De openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. Ook is het mogelijk direct een afspraak te maken via de website. We nemen graag uitgebreid de tijd om naar jouw keukenwensen te luisteren en samen met jou je ideale keuken te ontwerpen. 


Juan Paul Fernandez en team Duiven

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.