preload

Bruynzeel Keukens Zaandam

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Kom langs of maak een afspraak

Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens Zaandam

Welkom bij Bruynzeel Keukens Zaandam. Dit is een van de meest unieke Bruynzeel winkels in Nederland. Onze winkel ligt namelijk op het oude fabrieksterrein van Bruynzeel. Vroeger werden hier dagelijks keukens, deuren en vloeren geproduceerd. Inmiddels richten we ons vooral nog op keukens, welke nog steeds in onze eigen fabriek worden gemaakt. Deze fabriek staat inmiddels als weer meer dan vijftig jaar in het Brabantse Bergen op Zoom, maar de Bruynzeel nostalgie is in de omgeving van Zaandam nog altijd goed te voelen. Benieuwd naar ons verhaal en hoe we al meer dan tachtig jaar keukens maken? 

Keukeninspiratie voor elke stijl

In onze ruime keukenwinkel vind je keukens passend bij elke stijl. We luisteren graag uitgebreid naar jouw wensen en adviseren je graag zodat je keuzes maakt die het beste passen bij jouw leefsituatie, stijl, ruimte en budget. We bieden dan ook vele mogelijkheden en geloven dat er altijd een oplossing is voor jouw persoonlijke keukenvraagstuk. Dat zie je terug in de uitgebreide kennis en ervaring van onze adviseurs en het ruime assortiment aan keukendeuren, kleurmogelijkheden, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. Loop gerust eens binnen, laat je online inspireren of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. 

Maak een vrijblijvende ontwerpafspraak

We nemen graag uitgebreid de tijd om met jouw wensen aan de slag te gaan. Daarom raden we het aan een ontwerpafspraak in te plannen, zodat we zeker weten dat we voor je klaar staan wanneer je onze winkel bezoekt. Een ontwerpafspraak is geheel vrijblijvend en je krijgt een 3D keukenontwerp én transparante offerte mee naar huis, zodat je zorgvuldig kunt afwegen of dit de keuken van jouw keuze is. 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Zaandam

Het oude fabrieksterrein van Bruynzeel Keukens is vandaag de dag de Keukenboulevard van Zaandam. Je vindt de winkel van Bruynzeel Keukens naast woonwinkel Loods 5: ideaal om een dagje keukeninspiratie en wooninspiratie op te doen. En op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam. Parkeren doe je gratis voor de deur. 

Kom jij gezellig bij ons op de koffie? We zien je graag terug in onze keukenwinkel!

Ber Luttik en team Bruynzeel Keukens Zaandam

Openingstijden deze week

Maandag 10:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.