Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Zaandam

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bruynzeel Keukens Zaandam

Bruynzeel Keukens Zaandam is een van de meest unieke Bruynzeel winkels in Nederland. Onze winkel ligt namelijk op het oude fabrieksterrein van Bruynzeel. Vroeger werden hier dagelijks keukens, deuren en vloeren geproduceerd. Inmiddels richten we ons vooral nog op keukens, welke nog steeds in onze eigen fabriek worden gemaakt. Deze fabriek staat inmiddels als weer meer dan vijftig jaar in het Brabantse Bergen op Zoom, maar de Bruynzeel nostalgie is in de omgeving van Zaandam nog altijd goed te voelen. Benieuwd naar ons verhaal en hoe we al meer dan tachtig jaar keukens maken? Je leest hier alles over onze geschiedenis.

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Zaandam

Het oude fabrieksterrein van Bruynzeel Keukens is vandaag de dag de Keukenboulevard van Zaandam: ideaal om een dagje keukeninspiratie en wooninspiratie op te doen. En op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam. Parkeren doe je gratis voor de deur. Kom gezellig bij ons op de koffie. We zien je graag terug in onze keukenwinkel!

Ber Luttik en team Bruynzeel Keukens Zaandam

Altijd een keuken op maat

Iedereen is anders. Wij hebben oog voor jouw specifieke keukenwensen en maken altijd een ontwerp op maat in onze keukenwinkel in Zwolle. Daarbij kijken we naar jouw leefsituatie en de indeling van de keukenruimte. Zodat je niet alleen een mooi keuken, maar ook een praktisch keukenontwerp ontvangt. We hebben een zeer ruim assortiment aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en keukenaccessoires. Combineer kleuren en materialen en vind een unieke keuken, die straks alleen bij jou in huis staat! Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment?

Persoonlijk keukenadvies

Op basis van jouw wensen, gaan onze aankoopadviseurs aan de slag. Ons team bestraat uit een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen talenten inzet om jou te helpen bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. We letten op de rol die jouw keuken heeft in het totale interieur, de culinaire mogelijkheden en technische oplossingen. Voordat we starten met ontwerpen gaan we daarom graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ons nog beter inleven in jouw persoonlijke wensen en ontwerpen we uiteindelijk een keuken op maat. Jouw vragen en wensen kunnen ons niet gek genoeg zijn: we gaan altijd op zoek naar een verrassende oplossing! Een van onze speerpunten is dat de keuken niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg functioneel is. 

Gratis 3D Keukenontwerp

Er is niets leukers dan daadwerkelijk een beeld krijgen van hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Tijdens een vrijblijvend ontwerpadvies maken we graag een 3D keukenontwerp van jouw nieuwe keuken. Dit ontwerp krijg je, samen met een heldere offerte met daarin alle mogelijkheden en prijzen, mee naar huis. Omdat we er graag uitgebreid de tijd voor je willen nemen, raden we het aan vooraf een ontwerpafspraak in te plannen. Natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom in onze keukenwinkel. 

Kwaliteit uit eigen fabriek

Bruynzeel Keukens bestaat al meer dan 100 jaar. Wist je dat onze allereerste fabriek in Rotterdam stond? In stoomtimmerfabriek de Arend maakten we destijds deuren, vloeren en andere houtproducten. Inmiddels zijn we alweer meer dan 50 jaar gevestigd in Bergen op Zoom, waar we elke dag kwalitatieve keukens produceren. Meer over de geschiedenis van Bruynzeel Keukens

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. We zijn 7 dagen in de week geopend en staan graag voor je klaar. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Onze gastvrouw heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.