Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 11:00 - 17:00
2e Pinksterdag 11:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Zaandam

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bruynzeel Keukens Zaandam

Bruynzeel Keukens Zaandam is een van de meest unieke Bruynzeel winkels in Nederland. Onze winkel ligt namelijk op het oude fabrieksterrein van Bruynzeel. Vroeger werden hier dagelijks keukens, deuren en vloeren geproduceerd. Inmiddels richten we ons vooral nog op keukens, welke nog steeds in onze eigen fabriek worden gemaakt. Deze fabriek staat inmiddels als weer meer dan vijftig jaar in het Brabantse Bergen op Zoom, maar de Bruynzeel nostalgie is in de omgeving van Zaandam nog altijd goed te voelen. Benieuwd naar ons verhaal, waar het begonnen is en hoe we al meer dan tachtig jaar keukens maken? Je leest hier alles over onze geschiedenis.

Afspraak maken

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Zaandam

Het oude fabrieksterrein van Bruynzeel Keukens is vandaag de dag de Keukenboulevard van Zaandam: ideaal om een dagje keukeninspiratie en wooninspiratie op te doen. En op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam. Parkeren doe je gratis voor de deur. Kom gezellig bij ons op de koffie. We zien je graag terug in onze keukenwinkel!

Nanno Matto en team Bruynzeel Keukens Zaandam

Altijd een keuken op maat

Iedereen is anders. Wij hebben oog voor jouw specifieke keukenwensen en maken altijd een ontwerp op maat in onze keukenwinkel in Zaandam. Daarbij kijken we naar jouw leefsituatie en de indeling van de keukenruimte. Want niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Gewoon omdat alles klopt. Hij is handig ingedeeld, biedt voldoende bergruimte, is voorzien van slimme oplossingen en uitgevoerd in je favoriete stijl en kleuren. Dan kun je er écht van genieten.

Persoonlijk keukenadvies

Op basis van jouw wensen, gaan onze aankoopadviseurs aan de slag. Ons team bestraat uit een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen talenten inzet om jou te helpen bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. We letten op de rol die jouw keuken heeft in de woning, de culinaire mogelijkheden en technische oplossingen. Voordat we starten met ontwerpen gaan we daarom graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ons nog beter inleven in jouw persoonlijke wensen en ontwerpen we uiteindelijk een keuken op maat. Vragen en/of wensen kunnen ons niet gek genoeg zijn: we gaan altijd op zoek naar een verrassende oplossing!

Gratis 3D-keukenontwerp

Er is niets leukers dan daadwerkelijk een beeld krijgen van hoe de ideale keuken er voor jou uitziet. Tijdens een vrijblijvend ontwerpadvies maken we dan ook graag een 3D-keukenontwerp van de nieuwe keuken. Dit ontwerp krijg je, samen met een heldere offerte met daarin alle mogelijkheden en prijzen, mee naar huis. Lees hier meer over ons transparantie prijsbeleid. 

Kwaliteit uit eigen fabriek

Bruynzeel Keukens bestaat al meer dan 100 jaar. Wist je dat onze allereerste fabriek in Rotterdam stond? In stoomtimmerfabriek de Arend maakten we destijds deuren, vloeren en andere houtproducten. Inmiddels zijn we alweer meer dan 50 jaar gevestigd in Bergen op Zoom, waar we elke dag kwalitatieve keukens produceren. Meer over de geschiedenis van Bruynzeel Keukens

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.