Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Heerlen

Welkom in onze keukenwinkel in Heerlen

Kom langs in de recent vernieuwde winkel in Heerlen vol met woon- en keukeninspiratie. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast zie je in de 3D-ontwerpstudio jouw ideale keukenontwerp levensgroot terug. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Limburgse gastvrijheid bij Bruynzeel Keukens Heerlen

Van oudsher is Bruynzeel Keukens een bekende naam in Heerlen en omstreken. Onze Limburgse gastvrijheid is inmiddels bij iedereen bekend. Een bezoekje aan onze vestiging gaat namelijk altijd gepaard met een kop koffie of thee én een stuk versgebakken Limburgse vlaai of cake. Je kunt daarnaast altijd terecht voor een luisterend oor en natuurlijk goed keukenadvies. We laten met regelmaat de werking van onze apparatuur zien tijdens kookdemonstraties. Parkeren kan gratis voor de deur zodat je zo lang als je wilt inspiratie kunt opdoen bij ons in de winkel. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. 

Saskia van Uden en team Heerlen
Afspraak maken

Altijd een keukenadvies op maat

Ons enthousiaste team van aankoopadviseurs heet je graag welkom in de winkel. Allemaal zijn ze in het bezit van uitgebreide keukenkennis. Op basis van jouw keukenwensen, hebben we altijd een passende gesprekspartner. We bieden je niet alleen vrijblijvend advies op het gebied van stijl en design, maar denken ook mee wat je met de beschikbare ruimte in je huis en keuken kunt doen. Ook voor technische vragen kun je bij ons terecht.

Keukeninspiratie

De keuzemogelijkheden bij Bruynzeel Keukens zijn oneindig: of je nu op zoek bent naar een moderne keuken, landelijke keuken of design keuken. Jij bepaalt hoe jouw keuken eruit komt te zien. We adviseren je daarbij graag van uitgebreid advies over verschillende opstellingen passend bij jouw ruimte, kleurcombinaties en het gebruik van verschillende materialen. Bekijk onze uitgebreide keukencollectie

Een ergonomische keuken

We willen niet alleen een mooie keuken voor je ontwerpen, maar ook een keuken die het leven in- en om de keuken gemakkelijker maakt voor je. We adviseren je uitgebreid over functionele oplossingen voor dagelijkse 'keukenongemakken'. Samen met jou kijken we naar de opbergruimte in de keuken, de werkhoogte van de keuken en of de keuken logisch is ingedeeld op basis van jouw leefsituatie. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig.

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.