preload

Bruynzeel Keukens Heerlen

Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.  

Natuurlijk staan we ook online nog steeds voor je klaar. Ontvang vrijblijvend advies op maat met behulp van een online adviesafspraak. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Limburgse gastvrijheid bij Bruynzeel Keukens Heerlen

Van oudsher is Bruynzeel Keukens een bekende naam in Heerlen en omstreken. Onze Limburgse gastvrijheid is inmiddels bij iedereen bekend. Een bezoekje aan onze vestiging gaat namelijk altijd gepaard met een kop koffie of thee én een stuk versgebakken Limburgse vlaai of cake. Je kunt daarnaast altijd terecht voor een luisterend oor en goed keukenadvies.

Altijd een keukenadvies op maat

Ons enthousiaste team van aankoopadviseurs heet je graag welkom in de winkel. Allemaal zijn ze in het bezit van uitgebreide keukenkennis. Op basis van jouw keukenwensen, hebben we altijd een passende gesprekspartner. We bieden je niet alleen vrijblijvend advies op het gebied van stijl en design, maar denken ook mee wat je met de beschikbare ruimte in je huis en keuken kunt doen. Ook voor technische vragen kun je bij ons terecht.

Keukeninspiratie

De keuzemogelijkheden bij Bruynzeel Keukens zijn oneindig: of je nu op zoek bent naar een moderne keuken, landelijke keuken of design keuken. Jij bepaalt hoe jouw keuken eruit komt te zien. We adviseren je daarbij graag van uitgebreid advies over verschillende opstellingen passend bij jouw ruimte, kleurcombinaties en het gebruik van verschillende materialen. 

Laat je alvast inspireren en bekijk onze uitgebreide keukencollectie 

Een ergonomische keuken

We willen niet alleen een mooie keuken voor je ontwerpen, maar ook een keuken die het leven in- en om de keuken gemakkelijker maakt voor je. We adviseren je uitgebreid over functionele oplossingen voor dagelijkse 'keukenongemakken'. Samen met jou kijken we naar de opbergruimte in de keuken, de werkhoogte van de keuken en of de keuken logisch is ingedeeld op basis van jouw leefsituatie. We vertellen je graag meer over de functionele keuken. 

Maak een afspraak

Onderaan deze pagina vind je onze actuele openingstijden. Op donderdagavond zijn we langer geopend. Daarnaast laten we met regelmaat de werking van onze apparatuur zien tijdens demonstraties. Je parkeert gratis voor de deur en kan dus zo lang als je wilt inspiratie opdoen bij ons in de winkel. Loop gerust eens binnen of maak direct een afspraak. 

Saskia van Uden en team Heerlen

Openingstijden deze week

Maandag 09:30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Goede Vrijdag 10:00 - 17:30
2e Paasdag 11:00 - 17:00
Koningsdag 11:00 - 17:00
Bevrijdingsdag 10;00 - 17:30
Hemelvaartsdag 11:00 - 17:00
2e Pinksterdag 11:00 - 17:00
2e Kerstdag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.