Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 11:00 - 17:00
Tweede Pinksterdag 12:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Heerlen

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Heerlen

Kom langs in onze keuken winkel op de Woonboulevard Heerlen vol met woon- en keukeninspiratie. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Kiest uit meer dan 500 stalen jouw favoriete keukendeuren, werkbladen en grepen als basis voor jouw nieuwe keuken. Vervolgens brengen we jouw keukenwensen tot leven in de 3D-ontwerpstudio. Plan vrijblijvend een afspraak of laat je thuis alvast inspireren door ons inspiratieboek

Afspraak maken 

Alle mogelijkheden

Bij Bruynzeel Keukens in Heerlen staan alle mogelijkheden voor jou open. Onze ervaren adviseurs staan klaar om samen met jou tot de ideale keuken te komen. Of je nu op zoek bent naar een compacte keuken voor een appartement of juist een ruime kookeilandopstelling wenst, wij denken graag met je mee. Samen met jou kijken we naar de beschikbare ruimte en bespreken we de functionaliteiten die voor jou belangrijk zijn. En naast onze eigen Bruynzeel keukens hebben we in onze keukenwinkel in Heerlen ook keukens van het merk Next125 opgesteld staan. Lees hier meer over deze Duitse kwaliteitskeukens. 

Over onze winkel in Heerlen

Op de woonboulevard in Heerlen laten we je graag kennismaken met onze uitgebreide keukencollectie. Van moderne eilandkeukens tot grote familiekeukens en landelijke hoekopstellingen, er is voor ieder wat wils. In ons keukenatelier maak je de ideale combinatie van keukendeuren, werkbladen en grepen. Jouw keukenwensen brengen we vervolgens echt tot leven in onze 3D-ontwerpstudio, waar je jouw nieuwe keuken op ware grootte kunt bekijken. Bruynzeel Keukens is een begrip in Heerlen en omstreken, bekend om de Limburgse gastvrijheid. Bij een bezoek aan onze vestiging word je altijd verwelkomd met een heerlijke kop koffie of thee, vergezeld van versgebakken Limburgse vlaai of cake. Regelmatig demonstreren we de werking van onze apparatuur tijdens kookdemonstraties.

Nieuwe keuken samenstellen

De ideale keuken is voor iedereen anders. Naast de ruime keuken in kleuren en materialen, vinden we het ook belangrijk dat de binnenkant van de keuken logisch is ingedeeld. Zo maken we het leven in en om de keuken zo makkelijk mogelijk. We nemen graag uitgebreid de tijd om jouw wensen en gewoontes in de keuken in kaart te brengen. Samen kijken we naar de beschikbare ruimte en hoe we de keuken zo handig mogelijk kunnen inrichten. Daarbij geven we met behulp van een transparante offerte bij het keukenontwerp meteen inzicht in wat je voor welk onderdeel van de nieuwe keuken betaalt. Ook is onderhandelen bij ons niet nodig, dat is wel zo ontspannen kiezen! 

Voordelen van Bruynzeel Keukens Heerlen 

Waarom zou je voor onze keukenwinkel in Heerlen kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gratis parkeren voor de deur.
  • Gelegen op de populaire Woonboulevard Heerlen met meer dan 50 woonwinkels. 
  • Altijd een Limburgs, gastvrij ontvangst door onze ervaren aankoopadviseurs. 
  • Naast Bruynzeel Keukens is ook het merk Next125 opgesteld. 
  • Direct de juiste prijs, onderhandelen is niet nodig. 

Zo bezoek je onze keukenwinkel in Heerlen

Dankzij de centrale ligging aan de A76 en N281 is de woonboulevard goed bereikbaar. Parkeren is gratis en ook met het openbaar vervoer is onze winkel makkelijk te bereiken. Ieder half uur stopt op station Woonboulevard heerlen de Arriva stoptrein naar Heerlen of Maastricht Randwyck. Omdat we graag uitgebreid de tijd voor je nemen, raden we aan om vooraf een afspraak in te plannen. Maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om zo eens binnen te stappen voor een rondje inspiratie. Kun je niet wachten tot je bezoek aan onze winkel? Vraag dan alvast ons inspiratieboek aan vol keukenopstellingen, binnenkijkers en handige tips. Tot snel! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.