preload

Bruynzeel Keukens Breda

Welkom bij Bruynzeel Keukens Breda. Wij zijn gevestigd aan de Woonboulevard Breda, om de hoek bij de Ikea. Hier vind je onze winkel, 2 etages gevuld met keukeninspiratie waar je zowel landelijke als hele strakke design keukens vindt. Voor de deur kun je gratis parkeren en bij binnenkomst verwelkomen wij je graag met een lekker bakje koffie.

Ons vaste team helpt je graag met het ontwerp van een nieuwe keuken. Een keuken moet mooi, kwalitatief en betaalbaar zijn, maar functionaliteit is het belangrijkste. Op dit vlak maken wij het verschil. Bij een verkoopgesprek gebruiken wij je wensen en ideeën en combineren dit met onze kennis. Zo creëren wij de keuken die werkt, voor vandaag maar ook voor in de toekomst.

Wij vinden het prettig als er van te voren een afspraak wordt gepland, dan weten wij zeker dat we alle tijd hebben om het keukenplan door te nemen. Ook zonder afspraak ben je natuurlijk van harte welkom. Wij zijn 7 dagen in de week open en staan graag voor je klaar. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig, onze gastvrouw heet je dan graag welkom en er wordt lekker gekookt in de showroom. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van een oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Breda.

Bob Waarts

Openingstijden deze week

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.