preload

Bruynzeel Keukens Breda

Welkom in onze compleet vernieuwde keukenwinkel

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Kom langs of maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bruynzeel Keukens Woonboulevard Breda

Welkom bij Bruynzeel Keukens Breda. Wij zijn gevestigd aan de Woonboulevard Breda, om de hoek bij de IKEA. Voor onze winkel vind je een grote, gratis parkeergelegenheid. Bij binnenkomst verwelkomen we je graag met een lekker bakje koffie of thee.

Twee etages aan keukeninspiratie voor alle stijlen

Bij Bruynzeel Keukens Breda vind je maar liefst twee verdiepingen met keukeninspiratie voor elke stijl. Of je nu op zoek bent naar een strakke design keuken of meer gecharmeerd bent van landelijke keukens. Je vindt altijd een keuken die past bij jouw stijl. Samen met een van onze aankoopadviseurs ontwerp je de keuken die helemaal past bij jou. De keuken ontwerpen we helemaal op maat, perfect passend voor jouw woning. 

Een functionele keuken op maat

Bij het ontwerpen van jouw keuken letten we op uitstraling, kwaliteit en betaalbaarheid. Daarnaast speelt ook functionaliteit een grote rol bij Bruynzeel Keukens. In het ontwerpgesprek kijken we kritisch naar de keukenruimte en richten we deze zo in, dat het voor jou een enorm fijne plek wordt om in te werken. We kijken niet alleen hoe je loopt en werkt in de keuken, maar houden ook rekening met de geschikte werkhoogte en een praktische indeling van kasten. Zo ontwerpen we een toekomstbestendige keuken die werkt voor jou. 

Betaalbare keukens

We werken met transparante offertes waarbij je precies ziet wat de prijs van elk keukenonderdeel is. Tijdens het samenstellen van jouw keuken, heb je inzicht in de prijzen van keukenonderdelen en weet je direct wat je voor de keuken betaalt. De aankoopadviseur informeert je graag over de verschillende mogelijkheden en betaalbare keuzes.

Nieuw! Nu ook next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. 

Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. We zijn 7 dagen in de week geopend en staan graag voor je klaar. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Onze gastvrouw heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel. 

Wat jouw keukenvraag ook is: of je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je oude keuken wil vervangen of op zoek bent naar een keuken voor in jouw nieuwbouwwoning. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Breda.

Thomas Poppelaars en team Breda

Openingstijden deze week

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

2e Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.