Handige bijkeukeninrichting

Handige bijkeukeninrichting

Bij Bruynzeel Keukens maken we het leven in en om de keuken zo makkelijk mogelijk. Want, niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Gewoon omdat alles klopt. Hij is handig ingedeeld, biedt voldoende bergruimte, is voorzien van slimme oplossingen en uitgevoerd in je favoriete stijl en kleuren. En hoe fijn zou het zijn als je dat gevoel doortrekt in een bijpassende bijkeuken? Met ons bijkeukenprogramma richt je naast de keuken ook de bijkeuken, was- of bergruimte op een mooie en vooral handige manier in. Lees er meer over op deze pagina of bekijk het hele programma in de brochure.

Bijkeukenbrochure bekijken

Bijkeuken inrichten

Een bijkeuken wordt vaak gebruikt als extra ruimte voor huishoudelijke taken zoals wassen en strijken. Ook is het de ideale plek om schoonmaakmiddelen en andere dingen die je in de keuken niet kwijt kunt op te bergen.

Vaak staat er in de bijkeuken een bonte verzameling aan verschillende soorten kasten en meubels die door de jaren heen bij elkaar verzameld zijn. Met een bijkeukeninrichting op maat zorg je voor eenheid én maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. 

Bekijk deze bijkeuken

Alles bij de hand

Van het strijkijzer tot de wasmanden en het wasmiddel, alles krijgt een handige plek in de kasten van de bijkeuken. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor de wasmachine en de droger. Hieronder zit een sterke draagconstructie met twee uittrekplateaus waar je wasmanden op plaatst tijdens het in- en uitruimen. Deze speciaal ontworpen wasmanden plaats je daarna in de vakken in de kastenwand van de bijkeuken. Zo ziet de bijkeuken er altijd netjes uit! 

Door de drie openingen sorteer je de bonte, witte en donkere was meteen in de goede wasmand. Deze openingen zorgen daarnaast ook voor goede beluchting. De was- en opbergmanden die we leveren bij de bijkeuken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het bijkeukenprogramma van Bruynzeel Keukens heeft daarnaast een TÜV Rheinland en TÜV GS-keurmerk op het volledige assortiment. 

Hoge kasten in de bijkeuken

Je strijkijzer, stofzuiger of keukentrap berg je gemakkelijk op in een hoge kast in de bijkeuken. In deze hoge kasten vind je ook een ophangsysteem met haken en bakken, handig voor bijvoorbeeld schoonmaakmaterialen. Een aantal van de ophanghaken, plateaus en bakjes is flexibel in te delen. Ook is er een speciale haak voor de stofzuigerslang en is er altijd ruimte voor een schoonmaakemmer onderin de bijkeukenkast. Op de legplanken kun je daarnaast nog mandjes, kratten en bakken kwijt. Aan opbergruimte is dus geen gebrek!

Kies zelf welke accessoires jij handig vindt of ga voor onze standaardindeling compleet met alle accessoires. Door het slimme systeem maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. 

Bijkeuken op maat

Niet zoveel ruimte? Kies dan enkel de ombouw voor de wasmachine en droger. Juist op zoek naar een uitbreiding? Voeg dan een aanrechtkast met spoelgedeelte toe. Voor elke ruimte is er een passende bijkeukenindeling.

We nemen je graag mee in alle mogelijkheden. Hier zie je alvast een aantal voorbeelden van handige bijkeukenindelingen voor verschillende ruimtes, uitgevoerd in verschillende kleuren, stijlen en grepen.

Keuken in combinatie met bijkeuken

Het is helemaal van deze tijd om de stijl van de keuken door te trekken naar de rest van het interieur. Wanneer je voor de bijkeuken dezelfde kleuren en grepen uitkiest als in de keuken vormt het één geheel. Laat je inspireren door deze combinatie van een bijkeuken in dezelfde stijl als de keuken.

Benieuwd naar de kleuren, grepen en mogelijkheden van een bijkeuken in jouw woning? Bezoek een van onze winkels. Onze ervaren aankoopadviseurs nemen je graag mee in alle mogelijkheden. Zo vind je de ideale bijkeuken passend bij jouw keuken, stijl en ruimte. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.