Bijkeuken opstelling
Bijkeuken indeling
Stofzuigerkast bijkeuken
Draagconstructie wasmachine en droger
Accessoires bijkeukenkast

Bijkeuken Atlas Trend zilvergroen

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Bijkeuken Atlas Trend zilvergroen

  • Combineer je keuken met een bijpassende bijkeuken
  • Beschikbaar in meerdere kleuren
  • Kies de opstelling die past in jouw ruimte
Laat je vrijblijvend adviseren

Het is helemaal van deze tijd om de stijl van de keuken door te trekken naar de rest van het interieur. Wanneer je voor de bijkeuken dezelfde kleuren en grepen uitkiest als in de keuken vormt het één geheel. Meer weten over de mogelijkheden voor de ideale bijkeuken voor jou? Bekijk dan onze uitgebreide brochure of lees verder over deze bijkeuken.

Bijkeukenbrochure bekijken

Je strijkijzer, stofzuiger of keukentrap berg je gemakkelijk op in een hoge kast in de bijkeuken. In deze hoge kasten vind je ook een ophangsysteem met haken en bakken, handig voor bijvoorbeeld schoonmaakmaterialen. Ook is er een speciale haak voor de stofzuigerslang en is er altijd ruimte voor een schoonmaakemmer onderin de bijkeukenkast. Op de legplanken kun je daarnaast nog mandjes, kratten en bakken kwijt. Aan opbergruimte is dus geen gebrek!

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor de wasmachine en de droger. Hieronder zit een sterke draagconstructie met twee uittrekplateaus waar je wasmanden op plaatst tijdens het in- en uitruimen. Deze speciaal ontworpen, duurzame wasmanden plaats je daarna in de vakken in de kastenwand van de bijkeuken. Zo ziet de bijkeuken er altijd netjes uit!

Door de drie openingen sorteer je de gekleurde, witte en donkere was meteen in de goede wasmand. Deze openingen zorgen daarnaast ook voor goede beluchting. De was- en opbergmanden die we leveren bij de bijkeuken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Niet zoveel ruimte? Kies dan enkel de ombouw voor de wasmachine en droger. Juist op zoek naar een uitbreiding? Voeg dan een aanrechtkast met spoelgedeelte toe. Voor elke ruimte is er een passende bijkeukenindeling. Zie hieronder een aantal voorbeeldopstellingen.Opstellingen bijkeuken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.