Bijkeuken opstelling
Bijkeuken indeling
Stofzuigerkast bijkeuken
Draagconstructie wasmachine en droger
Accessoires bijkeukenkast
Laat je vrijblijvend adviseren

Bijkeuken Atlas Trend zilvergroen

  • Combineer je keuken met een bijpassende bijkeuken
  • Beschikbaar in meerdere kleuren
  • Kies de opstelling die past in jouw ruimte
Laat je vrijblijvend adviseren

Het is helemaal van deze tijd om de stijl van de keuken door te trekken naar de rest van het interieur. Wanneer je voor de bijkeuken dezelfde kleuren en grepen uitkiest als in de keuken vormt het één geheel.

Je strijkijzer, stofzuiger of keukentrap berg je gemakkelijk op in een hoge kast in de bijkeuken. In deze hoge kasten vind je ook een ophangsysteem met haken en bakken, handig voor bijvoorbeeld schoonmaakmaterialen. Ook is er een speciale haak voor de stofzuigerslang en is er altijd ruimte voor een schoonmaakemmer onderin de bijkeukenkast. Op de legplanken kun je daarnaast nog mandjes, kratten en bakken kwijt. Aan opbergruimte is dus geen gebrek!

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor de wasmachine en de droger. Hieronder zit een sterke draagconstructie met twee uittrekplateaus waar je wasmanden op plaatst tijdens het in- en uitruimen. Deze speciaal ontworpen, duurzame wasmanden plaats je daarna in de vakken in de kastenwand van de bijkeuken. Zo ziet de bijkeuken er altijd netjes uit!

Door de drie openingen sorteer je de gekleurde, witte en donkere was meteen in de goede wasmand. Deze openingen zorgen daarnaast ook voor goede beluchting. De was- en opbergmanden die we leveren bij de bijkeuken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Niet zoveel ruimte? Kies dan enkel de ombouw voor de wasmachine en droger. Juist op zoek naar een uitbreiding? Voeg dan een aanrechtkast met spoelgedeelte toe. Voor elke ruimte is er een passende bijkeukenindeling. Zie hieronder een aantal voorbeeldopstellingen.Opstellingen bijkeuken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. Download ons inspiratieboek en ontdek alle mogelijkheden!

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.