Moodboard: de basis voor een nieuwe keuken

Er zijn veel keuzes die je moet maken wanneer je een nieuwe keuken gaat samenstellen. Het helpt hierbij om je keukenwensen te verzamelen en visueel te maken. In onze Moodboard Maker breng je in een paar eenvoudige stappen jouw keukenwensen tot leven. Extra handig: Download en deel je moodboard via onze website met vrienden, familie of collega's. 

Moodboard maken

Welke keukenstijl spreekt jou aan? 

Kies je voor lichte grijstinten, natuurlijke houtstructuren of toch voor een combinatie met kleur? Naast de kleur van je keukendeuren, zijn ook je vloer, de wandkleur en het werkblad bepalend voor de uitstraling van een nieuwe keuken. Ook de grepen en kranen hebben invloed op hoe de keuken eruit ziet. In een moodboard combineer je verschillende vloeren, wandkleuren, bladen, grepen en kranen. Het resultaat is een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuw keuken. Zo weet je meteen welke combinaties juist wel of niet bij je passen.

Moodboard Atlas greige

 

Inspiratieboek

Wat kun je met een moodboard? 

Ben je tevreden over het moodboard? Dan kun je deze makkelijk delen op social media of versturen naar jezelf of anderen. Hiermee is de basis voor een mooie keuken gelegd. Maar, niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Zo'n keuken is logisch ingedeeld, biedt voldoende bergruimte, is voorzien van handige oplossingen en slimme apparatuur. Dan kun je er pas écht van genieten. Hierover vertellen we je graag meer in ons inspiratieboek.

Inspiratieboek aanvragen

Hoe zet je een moodboard om naar een keukenontwerp?

Zoals hierboven genoemd is je moodboard een mooie basis voor het keukenontwerp. Neem deze dan ook mee naar de winkel wanneer je een ontwerpafspraak hebt. Bekijk en combineer de verschillende kleuren en materialen in de winkel. Samen zetten we jouw moodboard in onze ontwerpstudio om naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte. Tijdens het gesprek ontvang je altijd een transparante offerte waarin je precies terugvindt welke eerlijke prijzen wij rekenen voor de verschillende onderdelen van de keuken. Wel zo handig!

Afspraak maken

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.