Marmeren keukens: vind de marmerlook die past bij jouw stijl

Marmeren keukens: vind de marmerlook die past bij jouw stijl

We zien marmer steeds meer terug in het interieur. Dit stijlvolle materiaal geeft een luxe uitstraling aan jouw woning. Maar het is ook een kwetsbaar materiaal. Daar hebben we bij Bruynzeel Keukens een oplossing voor: we hebben keukendeuren en keukenbladen beschikbaar in een marmerlook. Wél de uitstraling van marmer, maar met meer functionele eigenschappen. 

Collectie bekijken

Wat is marmerlook? 

Vanwege de kwetsbaarheid en betaalbaarheid van marmer als materiaal, zijn er ook platen en tegels verkrijgbaar in een marmerlook. Marmerlook heeft dezelfde chique uitstraling als marmer, maar kent andere producteigenschappen. Zo kan een marmerlook plaat vaak net iets beter tegen een stootje dan echt marmer en heeft het andere onderhoudsvoorschriften. Binnen Bruynzeel Keukens hebben we diverse marmerlook keukens verkrijgbaar die qua uitstraling bijna niet van marmeren keukens te onderscheiden zijn. 

Atlas Trend marmergrijs

Bruynzeel keuken van Vivian Reijs

Keukens met marmerlook 

Ben je op zoek naar een marmeren keuken? Kijk dan ook eens naar deze marmerlook keukens. Wist je dat kleuren, deuren en materialen ook naar eigen inzicht te combineren zijn? Zo creëer je een keuken die helemaal past bij jou. 

Witte marmeren keuken 

De marmerlook keuken is ook verkrijgbaar in wit marmer. Mooi om te combineren met koperen of gouden keukenaccessoires. Kies je voor een complete wit marmeren keuken of voor een zwarte keuken met een wit marmeren blad? Er zijn diverse mogelijkheden. Bij Bruynzeel Keukens zien we een enorme populariteit van de witte marmeren keuken. Wat dacht je van het witte marmeren kookeiland gecombineerd met een neutrale zwarte of grijze kleur? Of de compleet marmeren keuken van Vivian Reijs

Grijze marmeren keuken

Marmeren keukens zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Dat geldt ook voor marmerlook keukens. De grijze marmeren keuken geeft je keuken een luxe uitstraling en is bovendien tijdloos. Onze grijs marmeren keukendeur is voorzien van een matte melamine: een harde kunststof laag die in veel kleuren en uitstralingen verkrijgbaar is. Dit maakt deze grijs marmeren keukendeur een betaalbare en kwalitatieve keukendeur. Wist je dat er ook keukenbladen verkrijgbaar zijn in exact dezelfde uitstraling? Op deze wijze stel je bijvoorbeeld eenvoudig een marmerlook kookeiland samen. 

Lade Bruynzeel keuken Atlas Trend marmergrijs

Marmer werkblad Bruynzeel keuken Allure zandsteenbeige

Marmer keukenblad

Ben je fan van de marmerlook? Maar vind je een hele marmeren keuken nog een beetje teveel van het goede? Je kunt er ook kiezen voor alleen een marmer keukenblad in de keuken. Sommige aanrechtbladen kun je zelfs laten doorlopen als marmerlook achterwand. Zo heb je toch marmer in de keuken, maar dan wel gecombineerd met bijvoorbeeld een basiskleur zoals bij de Allure zandsteenbeige

Grijs marmer blad 

Er zijn diverse materialen waar keukenbladen van gemaakt worden. Veel van deze materialen zijn verkrijgbaar in de stijl grijs marmer. Kijk bij je keuze voor een grijs marmerlook blad naar welke eigenschappen jij belangrijk vindt in het materiaal. Zo is kunststof betaalbaar en kan het tegen een stootje en is composiet of keramiek weer meer geschikt wanneer je toch een echt stenen keukenblad wenst. 

Bekijk alle keukenbladen

Werkblad Bruynzeel keuken Atlas Trend marmergrijs

Marmer werkblad Bruynzeel keuken Matterhorn leisteengrijs

Wit marmer blad

Wit marmer is een grote favoriet. Wil je een compleet marmeren keuken? Combineer dan het witte marmerlook blad van kunststof met exact dezelfde keukendeuren? Ben je enkel op zoek naar een marmerlook blad, bijvoorbeeld gecombineerd met een zwarte keuken? Dan zijn er nog veel meer bladen beschikbaar.

Zwart marmer blad

Zwart marmer is niet alleen stijlvol, maar geeft ook een enorm stoere uitstraling aan jouw keuken. Combineer de zwarte marmerlook met een zwarte keuken of kies juist voor een totaal andere kleur, de keuze is helemaal aan jou. Dat er ruime keuze is uit zwarte marmerlook bladen, dat is in ieder geval zeker. 

Marmeren achterwand

Vind je een marmer achterwand in de keuken mooi? Kies dan voor een marmerlook aanrechtblad dat ook verkrijgbaar is als achterwand. Dit kan onder meer met de materialen composiet en keramiek. Je stelt dan één geheel samen: een blad dat doorloopt over de muur.

Marmeren achterwand Bruynzeel keuken Matterhorn leisteengrijs

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens

Persoonlijk advies

Ben je nog niet uit aan de ideale kleursamenstelling? Of twijfel je over het materiaal? Breng samen met één van onze aankoopadviseurs jouw wensen in kaart. Samen maken we een keukenontwerp van de keuken die precies aansluit op jouw levensstijl. Uiteraard houden we hierbij ook altijd rekening met de ruimte en het beschikbare budget. Maak een afspraak bij een van de Bruynzeel winkels in de buurt en laat je adviseren! 

Kom langs

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.