Keuken

Marmeren keukens: vind de marmerlook die past bij jouw stijl

We zien marmer steeds meer terug in het interieur. Dit stijlvolle materiaal geeft een luxe uitstraling aan jouw woning. Maar het is ook een kwetsbaar materiaal. Daar hebben we bij Bruynzeel Keukens een oplossing voor: we hebben keukendeuren en keukenbladen beschikbaar in een marmerlook. Wél de uitstraling van marmer, maar met meer functionele eigenschappen. Welke marmeren keuken past bij jouw stijl?

Bekijk de collectie  Maak een afspraak  

Vivian Reijs keuken
Neem een kijkje in de keuken van Vivian Reijs


Wat is marmer? 

Marmer is een steensoort die al eeuwenlang wordt gebruikt. Marmer ontstaat door kalksteen dat temperatuur- en drukverschillen ondergaat. Het resultaat is een glanzende steensoort, waar tegenwoordig tegels en platen van gemaakt worden. 

Marmer is echter ook een kwetsbare steensoort, welke veel onderhoud nodig heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten, variërend in afwerking. Zo heb je gepolijst, gezoet en fijngezoet marmer. 

Wat is marmerlook? 

Vanwege de kwetsbaarheid en betaalbaarheid van marmer als materiaal, is zijn er ook platen en tegels verkrijgbaar in een marmerlook. Marmerlook heeft dezelfde chique uitstraling als marmer, maar kent andere producteigenschappen. Zo kan een marmerlook plaat vaak net iets beter tegen een stootje dan echt marmer en heeft het andere onderhoudsvoorschriften. Binnen Bruynzeel Keukens hebben we diverse marmerlook keukens verkrijgbaar die qua uitstraling bijna niet van marmeren keukens te onderscheiden zijn. 

Marmerlook keukens


Keukens met marmerlook 

Ben je op zoek naar een marmeren keuken? Kijk dan ook eens naar deze marmerlook keukens. Wist je dat kleuren, deuren en materialen ook naar eigen inzicht te combineren zijn? Zo creëer je een keuken die helemaal past bij jou. 

Grijze marmeren keuken

Marmeren keukens zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Dat geldt ook voor marmerlook keukens. De grijze marmeren keuken geeft je keuken een luxe uitstraling en is bovendien tijdloos. Onze grijs marmeren keukendeur is voorzien van een matte melamine: een harde kunststof laag die in veel kleuren en uitstralingen verkrijgbaar is. Dit maakt deze grijs marmeren keukendeur een betaalbare en kwalitatieve keukendeur. Wist je dat er ook keukenbladen verkrijgbaar zijn in exact dezelfde uitstraling? Op deze wijze stel je bijvoorbeeld eenvoudig een marmerlook kookeiland samen. 

Atlas marmer grijs
Keuken: Atlas marmergrijs


Witte marmeren keuken 

De marmerlook keuken is ook verkrijgbaar in wit marmer. Mooi om te combineren met koperen of gouden keukenaccessoires. Kies je voor een complete wit marmeren keuken of voor een zwarte keuken met een wit marmeren blad? Er zijn diverse mogelijkheden. Bij Bruynzeel Keukens zien we een enorme populariteit van de witte marmeren keuken. Wat dacht je van het witte marmeren kookeiland gecombineerd met een neutrale zwarte of grijze kleur? Of de compleet marmeren keuken van Vivian Reijs? 

Marmeren keuken Vivian Reijs
Witte marmeren keuken van Vivian Reijs

 

Atlas Marmer en jura eiken zwart
Atlas marmer wit en Jura eiken zwart

 

atlas marmer en grijs
Atlas marmer wit en Andes platinagrijs


Marmer keukenblad

Ben je fan van de marmerlook? Maar vind je een hele marmeren keuken nog een beetje teveel van het goede? Je kunt er ook kiezen voor alleen een marmer keukenblad in de keuken. Sommige aanrechtbladen kun je zelfs laten doorlopen als marmerlook achterwand. Zo heb je toch marmer in de keuken, maar dan wel gecombineerd met bijvoorbeeld een basiskleur als zwart of wit. 

thuis bij tevreden Bruynzeel klanten
Thuis bij @livinglifeopnr4


Thuis bij Bruynzeel klanten

Grijs marmer blad 

Er zijn diverse materialen waar keukenbladen van gemaakt worden. Veel van deze materialen zijn verkrijgbaar in de stijl grijs marmer. Kijk bij je keuze voor een grijs marmerlook blad naar welke eigenschappen jij belangrijk vindt in het materiaal. Zo is kunststof betaalbaar en kan het tegen een stootje en is composiet of keramiek weer meer geschikt wanneer je toch een echt stenen keukenblad wenst. Onderstaand een aantal voorbeelden van grijze marmerlook keukenbladen: 

Marmerlook kleuren voor keukens

 

Bekijk alle keukenbladen 

Wit marmer blad

Wit marmer is een grote favoriet bij onze Bruynzeel klanten. Wil je een compleet marmeren keuken? Combineer dan het witte marmerlook blad van kunststof met exact dezelfde keukendeuren? Ben je enkel op zoek naar een marmerlook blad, bijvoorbeeld gecombineerd met een zwarte keuken? Dan zijn er nog veel meer bladen beschikbaar. 

kleuren marmeren keuken


Zwart marmer blad

Zwart marmer is niet alleen stijlvol, maar geeft ook een enorm stoere uitstraling aan jouw keuken. Combineer de zwarte marmerlook met een zwarte keuken of kies juist voor een totaal andere kleur, de keuze is helemaal aan jou. Dat er ruime keuze is uit zwarte marmerlook bladen, dat is in ieder geval zeker. 

kleuren marmeren keuken


Marmeren achterwand

Vind je een marmer achterwand in de keuken mooi? Kies dan voor een marmerlook aanrechtblad dat ook verkrijgbaar is als achterwand. Dit kan onder meer met de materialen composiet en keramiek. Je stelt dan één geheel samen: een blad dat doorloopt over de muur. Dit hebben we bijvoorbeeld doorgevoerd in onze Matterhorn leisteengrijs. Een matzwarte keuken met een keramiek keukenblad en achterwand in marmerlook. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw keuken? Onze adviseurs in de winkel geven je graag een persoonlijk advies

marmeren achterwand


Bezoek een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt

Wist je dat een ontwerpafspraak altijd vrijblijvend is? Wanneer je vooraf een afspraak plant in onze winkels, plannen onze adviseurs uitgebreid de tijd in om te luisteren naar jouw wensen. Samen gaan we op ontspannen wijze door het assortiment van Bruynzeel Keukens heen en kijken we naar de beschikbare keukenruimte en hoe je de keuken in het dagelijks leven gebruikt. Aan het einde van een ontwerpafspraak ontvang je een voorstel voor een 3D keukenontwerp passend bij jouw wensen. Dit ontwerp is altijd voorzien van een transparante offerte: hier zie je exact welke keuzes er zijn gemaakt op het gebied van deuren, kleuren, kasten en materialen en welke prijs hier per onderdeel aan verbonden is. Denk rustig na over jouw keuze en wanneer je zeker weet dat dit jouw ideale keuken is, zetten we gezamenlijk het verder traject in gang. 

Weten op welke manier je bij Bruynzeel Keukens allemaal inspiratie kan opdoen? Lees dan verder. 

Ik wil meer inspiratie opdoen

Gelijk een afspraak plannen met een ervaren aankoopadviseur? Ook dat is mogelijk. 

Afspraak maken 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.