Inspiratie opdoen waar jij dat wilt

Inspiratie opdoen waar jij dat wilt

Iedereen is anders, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom helpen wij met het vinden van een keuken die helemaal past bij jou. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Maar jij hebt altijd de regie over jouw reis naar een nieuwe keuken. Dat begint al met het opdoen van inspiratie: spreekt het jou aan om verder te lezen in ons digitale keukenboek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook in onze winkels bieden we je een inspiratievolle ervaring. Ga je graag online aan de slag? Dat kan hier op onze website, waar je eenvoudig een moodboard aanmaakt of met de keukenplanner zelf een 3D visualisatie van jouw ideale keuken samenstelt. 

Alles wat je moet weten

Niet alleen willen we je inspireren, maar ook informeren we je graag over de uitgebreide mogelijkheden om de keuken helemaal passend bij jouw wensen te ontwerpen. Wil je meer weten over verschillende stijlen, kleuren en keukendeuren? Welke keukenopstelling het beste past bij jouw beschikbare keukenruimte? Hoe onze keukens op CO2-neutrale wijze in eigen fabriek worden ontworpen? In welke keukenkast jij het liefst je pannen opbergt? Wat je eigenlijk allemaal kunt met een stoomoven? Wij geven op al je vragen antwoord: in ons magazine, online en in de winkel. 

Uitleg handige kasten

Ontwerpgesprek

Vrijblijvend advies

We geven je graag vrijblijvend advies. Omdat we willen dat een keuken écht bij je past. Daar hoort altijd een transparante offerte bij. Uiteraard, zonder te onderhandelen. Per onderdeel van de keuken laten we precies zien wat het kost. Van keukenkast tot apparaat en van aanrechtblad tot kraan. Wil je toch nog iets wijzigen aan de samenstelling van de keuken? Ook dat is mogelijk. En of je nu een heuse keukenprins bent of koningin van de afbakpizza’s, graag uitgebreid ontbijt of liever borrelt aan een keukeneiland. Of je nu liever kookt, bakt of wokt: we helpen jou zo goed mogelijk om de ideale keuken samen te stellen.

Online, thuis of in de winkel  

Ben jij klaar voor de zoektocht naar jouw nieuwe keuken? We bieden je tal van mogelijkheden om inspiratie en informatie in te winnen: 

Keukeninspiratie opdoen vanaf de bank

Lekker aan de slag met jouw nieuwe keuken op de plek die het meest vertrouwd is: thuis! 

Keukenplanner Bruynzeel Keukens

Klanten in Bruynzeel keuken

In de winkel 

  • Voel je thuis in een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt. Onze ervaren aankoopadviseurs staan voor je klaar. 
  • Zie, voel en ervaar onze keukens in het echt
  • Mix en match de onderdelen die passen bij jouw stijl 
  • Vind de keukenkast die het beste in jouw leefsituatie past
  • Ontvang vrijblijvend advies, een 3D keukenontwerp en transparante offerte
  • Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee en een ontspannen sfeer

Ideale keuken samenstellen

Een van de grote voordelen van een Bruynzeel keuken is dat jij deze helemaal naar wens kunt ontwerpen. Of je nu een specifieke indeling in gedachten hebt, extra functionaliteiten wilt toevoegen of de keuken liever in andere kleuren ziet. Onze aankoopadviseurs staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de ideale keuken voor jou. 

Persoonlijk advies

Handige lade-indeling
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.