De knap slimme keuken

De knap slimme keuken

Stijlen, kleuren, materialen, apparaten: de keuze is enorm. Al onze keukens zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Maar welke keuken past nou echt helemaal bij jou? Met onze themakeukens helpen we je nog een extra handje bij het kiezen van de keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en wensen. Lees hier over een slimme keuken vol handige apparatuur. 

Bedien alles vanaf je smartphone

Technologie is overal en ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Op het moment dat je landt op Schiphol, kun je thuis de verwarming alvast aanzetten; een filmpje dat je op je telefoon staat, speel je met gemak af op het scherm van je televisie en je ramen kunnen sluiten op het moment dat ze voelen dat het gaat regenen. Wat nou als je wakker zou worden van de geur van versgebakken brood? Dat is mogelijk wanneer je de timer van de oven zo instelt dat je brood al opwarmt nog voordat je wakker bent. Je favoriete koffie ‘bestel’ je via een app en wordt direct bereid door je ingebouwde espresso apparaat. En mocht die telefoon nu leeg zijn, dan kun je hem meteen draadloos opladen door hem simpelweg op je werkblad neer te leggen. Science fiction? Nee hoor, het is gewoon mogelijk in de knap slimme keuken. Bekijk de collectie op onze website of in één van onze Bruynzeel winkels.
 

Bruynzeel winkels

Ovens Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

Atlas Trend cubaniet

De knap slimme keuken in het kort:

  • Kras- en hittebestendig werkblad
  • Hoge kasten en brede grepen
  • Twee ovens
  • Groot kookeiland met automatische Hob2Hood afzuiging

Keukenapparatuur voor optimaal kookplezier

Wat de Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet echt onderscheidt als slimme keuken, is de hoogwaardige keukenapparatuur. De inbouwapparatuur is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat koken een genot wordt. Van de energiezuinige inductiekookplaat tot de multifunctionele oven met verschillende kookprogramma's. Bovendien sluiten de apparaten naadloos aan op het design van de keuken. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar ook voor een ergonomische en gebruiksvriendelijke kookervaring.

Inductiekookplaat Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

Lade Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

Slimme indeling en functionaliteit

Eén van de sterke punten van de Atlas Trend Cubaniet keuken is de slimme keukenindeling. Elke centimeter wordt optimaal benut, zodat je voldoende opbergruimte hebt voor al je keukenspullen. De lades zijn voorzien van handige lade-indelingen zodat je alles overzichtelijk kunt opbergen. Daarnaast is de keuken uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur die het koken nog makkelijker en efficiënter maakt.

Ideale keuken samenstellen

Een van de grote voordelen van een Bruynzeel keuken is dat jij deze helemaal naar wens kunt ontwerpen. Of je nu een specifieke indeling in gedachten hebt, extra functionaliteiten wilt toevoegen of de keuken liever in andere kleuren ziet. Onze aankoopadviseurs staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de ideale keuken voor jou. 

Persoonlijk advies

Gezin in Bruynzeel keuken Staalblauw
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.