Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet i.c.m. Atlas espresso eiken
Hoge kasten Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet
Kookeiland Bruynzeel keuken Atlas trend cubaniet i.c.m. Atlas espresso eiken
Koffienis hitte- en krasbestendig dekton werkblad

Atlas Trend cubaniet

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren

Huidige opstelling

Atlas Trend cubaniet

  • Kras- en hittebestendig werkblad
  • Hoge kasten en brede grepen
  • Twee ovens
  • Groot kookeiland met automatische Hob2Hood afzuiging
Laat je vrijblijvend adviseren

Deze Atlas keuken in de kleuren cubaniet RVS en espresso eiken is een echte industriële keuken. De platina quooker en het dekton werkblad geven de keuken een luxe uitstraling. Het werkblad is niet alleen mooi, maar ook praktisch in gebruik. Dekton is kras- en hittebestendig, waardoor je een hete pan zo op het werkblad kunt zetten. Vlekken haal je gemakkelijk weg met een vochtige doek. Omdat het dekton werkblad is gemaakt van natuurlijke basisstoffen kunnen kleur en structuur iets afwijken van de kleurstalen. Dit zorgt dan weer wel voor een natuurlijke uitstraling. Geen enkel Dekton blad is precies hetzelfde.

Wat meteen opvalt aan deze keuken zijn de hoge kasten. Er is ontzettend veel opbergruimte door de extra opzetkasten. Ook in het kookeiland kun je veel kwijt. Je mooiste servies presenteer je in de glaskasten, zodat dit altijd zichtbaar is. En je mooiste kopjes en decoratiestukken kun je in de koffienis kwijt. 

Het kookeiland is volledig voorzien van het tip on systeem. Daardoor zijn er geen greeplijsten nodig en sluit het front direct aan op het werkblad. In het wandgedeelte van de keuken zijn cosmo grepen over de gehele lengte van de kasten geplaatst. Samen met de hoge kasten zorgt dit voor een strak lijnenspel. 

Houd je van een opgeruimde koelkast? Deze keuken is voorzien van een grote koelkast met draaiplateau en flessenlade. Zo heb je altijd alles overzichtelijk binnen handbereik! 

De keuken is daarnaast voorzien van twee ovens, een vaatwasser en een Hob2Hood afzuigkap. Deze staat door infraroodstraling in verbinding met de kookplaat. De verlichting en afzuiging gaan automatisch aan wanneer je de kookplaat inschakelt. De afzuigkap bepaalt de ventilatorsnelheid aan de hand van jouw kookactiviteit. Alles gaat automatisch, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiden van de lekkerste maaltijd! 

Deze keuken naar jouw wensen personaliseren? Dat kan online in onze keukenplanner. Liever persoonlijk advies en direct een transparante offerte? Maak een afspraak bij een Bruynzeel winkel in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Atlas Trend cubaniet in detail

Keuken Greep over de hele lengte

Greep over de hele lengte

Keuken Kookeiland

Kookeiland

Keuken Besteklade

Besteklade

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.