Keuken

Dekton keukenblad

Dekton is een redelijk nieuw materiaal voor keukenbladen. Het Dekton aanrechtblad is gemaakt van natuurlijke basisstoffen. Dat levert bijzondere structuren en kleuren op. Van mooi egale kleuren, tot keukenbladen van natuursteen- en betonlook. Het Dekton keukenblad past in elke keuken. Het is sterk en het is een keukenblad dat gemakkelijk is in onderhoud.

Wat is Dekton?

Dekton wordt geproduceerd met technieken en ingrediënten uit de keramiek-, glas en composietindustrie. Onder hoge druk en temperatuur ontstaat daarbij een ultracompacte massa. Dat zorgt ervoor dat deze werkbladen bijzonder praktische en hygiënische eigenschappen hebben.

Hoe ziet een Dekton aanrechtblad eruit?

Dekton is er in twee uitvoeringen: een mat, geborsteld oppervlak (satin) en een X-gloss hoogglans oppervlak (gepolijst). Elk oppervlak geeft een heel andere uitstraling aan de keuken. Het kleurenprogramma wordt steeds uitgebreider. Naast egale kleuren is er nu ook een aantal fraaie look-a-likes van keukenbladen van natuursteen en beton. Een Dekton keukenblad kent een combinatie van verschillende grondstoffen en technieken. Deze grondstoffen en technieken samen hebben geleid tot een plaatmateriaal dat niet alleen vooruitstrevende producteigenschappen heeft, maar waarmee ook elk type oppervlak kan worden nagebootst. Zo heb je Dekton keukenbladen in betonlook, houtlook en die gelijk lijken aan keukenbladen van natuursteen.

Wat zijn de voordelen van Dekton?

Een Dekton keukenblad is krasbestendig. Vlekken kun je gemakkelijk weghalen met een vochtige doek. Ook een hete pan kun je op het werkblad zetten: Dekton is hittebestendig. Scherpe of zware voorwerpen die op het blad vallen kunnen wel een beschadiging veroorzaken. Omdat het Dekton werkblad wordt gemaakt uit natuurlijke basisstoffen kunnen kleur en structuur iets afwijken van de kleurstalen. Dit zorgt echter wel voor een natuurlijke uitstraling: geen enkel Dekton keukenblad is precies hetzelfde.

Onderhoud Dekton keukenblad

Een keukenblad van Dekton heeft weinig onderhoud nodig. Toch is het altijd belangrijk om het keukenblad goed te onderhouden. We vertellen je graag meer over het onderhoud van het Dekton keukenblad.

Zoals eerder aangegeven, is Dekton er in twee uitvoeringen. Kies je voor een glad Dekton blad? Dan is het aan te raden het blad te reinigen met een zachte doek en een sopje van water met een zacht reinigingsmiddel. Heb je een Dekton blad met reliëf? Dan is het aan te raden om naast een sopje van water met een zacht reinigingsmiddel ook een spons te gebruiken voor de moeilijkere, meer oneffen structuren.

Het Dekton werkblad zelf ervaren?

Wil jij Dekton zelf zien, ervaren en voelen? Kom dan eens langs in een van onze winkels. De aankoopadviseurs van Bruynzeel Keukens vertellen je graag meer over het juiste materiaal voor jouw aanrechtblad.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Keuken Aura

Aura

Keuken Albarium

Albarium

Keuken Avorio

Avorio

Keuken Ceppo

Ceppo

Keuken Daze

Daze

Keuken Entzo

Entzo

Keuken Fossil stone

Fossil stone

Keuken Grafite

Grafite

Keuken Grigio

Grigio

Keuken Kelya

Kelya

Keuken Kira

Kira

Keuken Laguna

Laguna

Keuken Laurent

Laurent

Keuken Marina

Marina

Keuken Marmorio

Marmorio

Keuken Micron

Micron

Keuken Morpheus

Morpheus

Keuken Nacre

Nacre

Keuken Nebbia

Nebbia

Keuken Neural

Neural

Keuken Rem

Rem

Keuken Reverie

Reverie

Keuken Sabbia

Sabbia

Keuken Sirius

Sirius

Keuken Trilium

Trilium

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.