Luxe keukens: we kunnen er geen genoeg van krijgen 

Wanneer je een nieuwe keuken koopt, wil je hier lang mee vooruit kunnen. Een tijdloze uitstraling en kwalitatieve materialen zijn hierbij erg belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken een luxe uitstraling krijgt? Welke keukenapparatuur maakt dat er een luxe keuken ontstaat? We vertellen je graag meer. 

Bekijk de collectie

Kenmerken van een luxe keuken

Wat geeft een keuken nu een luxe uitstraling? Dat kan voor iedereen anders zijn. Wel zien we vaak een aantal kenmerken terug. Zo heeft de luxe keuken veelal een moderne uitstraling. Ook wordt een luxe keuken vaak een design keuken genoemd. Dit omdat dit type keukens veel gelijkenissen hebben als het gaat om gebruik van materialen. 

Atlas Trend cubaniet

Lade Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

#Kenmerk 1: Een moderne uitstraling

Denk hierbij aan greeploze keukens, strakke belijning en veelal gladde keukendeuren. Veel luxe keukens hebben een matte kleur, maar ook hoogglans kan een erg luxe uitstraling geven. 

#Kenmerk 2: Materialen met een luxe uitstraling 

Het gebruik van materialen maakt vaak de uitstraling van een luxe keuken. Een veel voorkomende look, is de marmerlook keuken. Daarnaast zien we ook vaak een natuurproduct als steen of composiet terugkomen en kleurtinten als zwart, goud, koper en keukenaccessoires met een messing look. 

Atlas Trend marmergrijs

Inductiekookplaat Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

#Kenmerk 3: Mooie keukenapparatuur

Keukenapparatuur is al lang niet meer alleen maar functioneel. Tegenwoordig is de uitstraling van een apparaat minstens net zo belangrijk. Wat dacht je van een mooie inductiekookplaat, luxe stoomoven of design afzuigkap

#Kenmerk 4: Alle onderdelen passen perfect bij elkaar

Van de deuren en lades tot het aanrechtblad en van de handgrepen tot keukenstyling: kleuren en materialen zijn in de luxe keuken perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor vormt de keuken één geheel en is het een echte blikvanger. 

Matterhorn leisteengrijs

Keukenplanner Bruynzeel Keukens

Een luxe keuken ontwerpen

Bij het ontwerpen van een luxe keuken, is het belangrijk om stap voor stap te kijken naar jouw wensen. Start met het opdoen van keukeninspiratie: wat vind je mooi? Een keukendeurtje met een accent of een gladde keukendeur? Ga je voor één kleur of een combinatie van kleuren? Kies je voor een keuken met handgreepjes en zo ja: welke? Of heb je liever een greeploze keuken. Bij Bruynzeel Keukens helpen we je stap voor stap in je zoektocht naar een nieuwe keuken om uiteindelijk tot een 3D keukenontwerp te komen dat past bij jou. Dit kan ook online! 

Luxe keukenapparatuur

Keukenapparatuur wordt steeds eleganter qua uitstraling, maar ook steeds slimmer. Elk merk keukenapparatuur heeft wel een apparaat dat je kunt verbinden met behulp van WiFi. Of je nu op zoek bent naar een koperlook afzuigkap, een oven die past bij je matzwarte keuken of een inductiekookplaat die je via je telefoon uit kunt zetten: er is genoeg keukenapparatuur beschikbaar passend bij een luxe keuken. 

Ovens Bruynzeel keuken Atlas Trend cubaniet

Ontwerpgesprek

Hoe duur is een luxe keuken? 

De prijs van jouw keuken wordt bepaald aan de hand van de keuzes die je maakt. Hoe groot is jouw keukenruimte en hoeveel kasten heb je daardoor nodig? Welke voorkeuren heb je op het gebied van apparatuur? En kies je voor natuurlijke materialen als steen voor het aanrechtblad of kies je voor een goedkopere kunststof variant met dezelfde uitstraling? Jouw keuzes maken de prijs. Wanneer je een ontwerp laat maken bij Bruynzeel Keukens ontvang je van ons altijd een transparante offerte. Hierin zie je precies welke keuzes welk prijskaartje hebben. Zo kun je weloverwogen een beslissing nemen en eventueel nog keuzes met elkaar vergelijken. 

Voel je thuis in een Bruynzeel winkel

Wil je graag aan de slag met het ontwerp van jouw nieuwe keuken? Onze aankoopadviseurs staan voor je klaar. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar jouw wensen en geven je advies op maat. Het ontwerpgesprek is erop gericht jou zo goed mogelijk te helpen om tot een keuken te komen die helemaal past bij jou. 

Afspraak maken

Klanten in Bruynzeel keuken
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.