Keuken Luxe keuken - Optima Emerald Mokkabruin

Luxe keukens: we kunnen er geen genoeg van krijgen

Wanneer je een nieuwe keuken koopt, wil je hier lang mee vooruit kunnen. Een tijdloze uitstraling en kwalitatieve materialen zijn hierbij erg belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken een luxe uitstraling krijgt? Welke keukenapparatuur maakt dat er een luxe keuken ontstaat? We vertellen je graag meer. 


Bekijk de collectie    Afspraak maken 

Kenmerken van een luxe keuken

Wat geeft een keuken nu een luxe uitstraling? Dat kan voor iedereen anders zijn. Wel zien we vaak een aantal kenmerken terug. Zo heeft de luxe keuken veelal een moderne uitstraling. Ook wordt een luxe keuken vaak een design keuken genoemd. Dit omdat dit type keukens veel gelijkenissen hebben als het gaat om gebruik van materialen. 
De kenmerken van luxe keukens in het kort: 

#Kenmerk 1: Een moderne uitstraling

Denk hierbij aan greeploze keukens, strakke belijning en veelal gladde keukendeuren. Veel luxe keukens hebben een matte kleur, maar ook hoogglans kan een erg luxe uitstraling geven. 

Greeploze keuken - Optima Emerald Mokkabruin

 

#Kenmerk 2: Materialen met een luxe uitstraling 

Het gebruik van materialen maakt vaak de uitstraling van een luxe keuken. Een veel voorkomende look, is de marmerlook keuken. Daarnaast zien we ook vaak een natuurproduct als steen of composiet terugkomen en kleurtinten als zwart, goud, koper en keukenaccessoires met een messing look. 

Keuken marmerlook - Atlas Marmergrijs

 

#Kenmerk 3: Mooie keukenapparatuur

Keukenapparatuur is al lang niet meer alleen maar functioneel. Tegenwoordig is de uitstraling van een apparaat minstens net zo belangrijk. Wat dacht je van een mooie inductiekookplaat, luxe stoomoven of design afzuigkap

Design afzuigkap koper - Atlas Marmer Platinagrijs

 

#Kenmerk 4: Alle onderdelen passen perfect bij elkaar

Van de deuren en lades tot het aanrechtblad en van de handgrepen tot keukenstyling: kleuren en materialen zijn in de luxe keuken perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor vormt de keuken één geheel en is het een echte blikvanger. 

Keuken Optima accent

 

Een luxe keuken ontwerpen

Bij het ontwerpen van een luxe keuken, is het belangrijk om stap voor stap te kijken naar jouw wensen. Start met het opdoen van keukeninspiratie: wat vind je mooi? Een keukendeurtje met een accent of een gladde keukendeur? Ga je voor één kleur of een combinatie van kleuren? Kies je voor een keuken met handgreepjes en zo ja: welke? Of heb je liever een greeploze keuken. 

Bij Bruynzeel Keukens helpen we je stap voor stap in je zoektocht naar een nieuwe keuken om uiteindelijk tot een 3D keukenontwerp te komen dat past bij jou. Dit kan ook online! 

Ontwerpstudio

 

Zo kom je tot jouw ideale keuken 

Luxe keukens van Bruynzeel Keukens

Elk keukenontwerp dat we bij Bruynzeel Keukens maken, is uniek. Wil je een idee krijgen van luxe keukens van Bruynzeel Keukens? Bekijk dan eens onderstaande voorbeelden: 

Greeploze keuken - Olympia nachtblauw   Luxe keuken - Pallas Kashmir

Tijdens een ontwerpafspraak gaan we uitgebreid aan de slag met jouw wensen. Niet alleen kijken we tijdens een afspraak wat je mooi en functioneel vindt, maar ook gaan we in op de details van jouw keuken. Het resultaat is een luxe keuken op maat. 

Afspraak maken 

Next 125

Wist je dat we ook keukens in ons assortiment hebben van het merk next125? De tijdloze uitstraling van deze keukens van next125 is het bewuste en duurzame antwoord op kortstondige trends. Next125 combineert ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie. Hierdoor ontstaan buitengewoon elegante designkeukens.

Next

 

Meer over next125

Luxe keukenapparatuur

Keukenapparatuur wordt steeds eleganter qua uitstraling, maar ook steeds slimmer. Elk merk keukenapparatuur heeft wel een apparaat dat je kunt verbinden met behulp van WiFi. Of je nu op zoek bent naar een koperlook afzuigkap, een oven die past bij je matzwarte keuken of een inductiekookplaat die je via je telefoon uit kunt zetten: er is genoeg keukenapparatuur beschikbaar passend bij een luxe keuken. 

Stoomoven

 

Hoe duur is een luxe keuken? 

De prijs van jouw keuken wordt bepaald aan de hand van de keuzes die je maakt. Hoe groot is jouw keukenruimte en hoeveel kasten heb je daardoor nodig? Welke voorkeuren heb je op het gebied van apparatuur? En kies je voor natuurlijke materialen als steen voor het aanrechtblad of kies je voor een goedkopere kunststof variant met dezelfde uitstraling? Jouw keuzes maken de prijs. Wanneer je een ontwerp laat maken bij Bruynzeel Keukens ontvang je van ons altijd een transparante offerte. Hierin zie je precies welke keuzes welk prijskaartje hebben. Zo kun je weloverwogen een beslissing nemen en eventueel nog keuzes met elkaar vergelijken. 

Tip: Kijk ook eens naar ons aanbod van showroomkeukens. Dit zijn keukens die in onze winkels hebben gestaan en verder niet in gebruik zijn geweest. Bij het wisselen van de collectie gaan deze keukens vaak tegen een mooie prijs weg. Wie weet vind jij hier wel een goedkope luxe keuken die helemaal past bij jouw wensen. 

Meer over het prijsbeleid van Bruynzeel Keukens   Bekijk showroomkeukens

Op zoek naar meer keukeninspiratie? 

Nog meer keukeninspiratie opdoen? Naast een breed aanbod in luxe keukens, heeft Bruynzeel Keukens ook nog vele andere soorten keukens beschikbaar. Op onze inspiratiepagina vind je niet alleen de keukencollectie, maar kun je ook binnenkijken bij tevreden klanten. Laat je inspireren door onze video’s of ga zelf aan de slag met de Moodboard Maker. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een rondje keukeninspiratie in een van onze moderne keukenwinkels. 

Keukenatelier

 

Afspraak maken   Maak een moodboard 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.